De leugenpers publiceert …

Fake News (vervalst nieuws!)

Wij bekijken het zeer kritisch want argwanend is voltooid verleden tijd. Het resultaat is altijd hetzelfde: wij walgen bij het bekijken en lezen van vervalst en voorgekauwd nepnieuws.

Vroeger was het vooral het dagblad “De Morgen” dat er in uitblonk. Vandaag is het vooral het dagblad “De Standaard” en het weekblad “Knack” die zich laten opvallen met bewust opzettelijk gepleegd bedrog. Bij de 0000 is er helemaal niets veranderd. Eén en Canvas tonen bijna uitsluitend hersenspoelde filmpjes en indoctrinerende fake-gesprekken tussen linkse opinie-makers en weerloze figuranten van wie de realistische tussenkomsten brutaal gecensureerd worden.

De overbodige onvlaamse openbare omroep durft gewoon al lang geen rechtstreekse uitzendingen meer aan, en de Vlaamse TelevisieMaatschappij is al niet veel beter! Alles maar dan ook werkelijk alles wat ze uitzenden is nooit meer “rechtstreeks” maar in “uitgesteld relais” om de schaar van de fascistische en doorgaans linkse censor haar knip- en plakwerk te laten doen.

Het fascistische dictatoriale recept  is overduidelijk: beliegen en bedriegen. De nationaal socialist en dus nazi oorlogsmisdadiger Joseph Goebbels had het niet beter kunnen regisseren.

  1. Eerst wordt er een slogan gelanceerd alsof die waar zou zijn. (Voorstel Smeyers is er zwaar over.)
  2. Vervolgens wordt een leugen geroeptoeterd (Syrië is folterkamer geworden.)
  3. Tenslotte wordt een hersenspoelende quote geciteerd die nergens op slaat, maar uitsluitend de bedoeling heeft de aandacht af te leiden van wat er werkelijk toe doet en mis gaat. (Nederlander in Turkije: ‘zeg dat ik Belg ben’.)

Als je de leugenpers en de staatsmedia gelooft ben je ofwel zo naïef als een kind van 12 maanden ofwel zo alert als een dromedaris met een enkelband aan zijn poot of een breedsmoelkikker die net in een openstaand vat 12 jaar oude bourbon gevallen is.

Er is maar één manier om aan het gevolg van de leugens en hersenspoeling te ontsnappen, en dat is wat wordt voorgelogen gewoon omdraaien. In de meeste gevallen kom je dan uit bij de waarheid.

Juist daarom regisseren de leugenpers en de staatsmedia hun huisregel #3: telkens een hersenspoelende quote citeren die nergens op slaat maar uitsluitend de bedoeling heeft de aandacht af te leiden van wat er werkelijk toe doet en mis gaat.

De Belgische en Vlaamse regering houdt ons arm, de corrupte Belgische media en de Vlaamse leugenpers houden ons Vlamingen dom. De geschiedenis herhaalt zich. Wat hebben we geleerd vandaag?

Gepikt van Lieve

Mensen, het is vijf voor twaalf, niet in Nederland, maar in Europa… We hebben hier gewoon een vijfde colonne… In een land van mensen die dit land naar de verdoemenis willen helpen… En ik moet dan horen: Ik ben een vies varken, u bent een christenhond… Dat zeggen zij… En u laat over zich lopen… Godverdomme in mijn stad, Marokkaanse en Turkse jongeren beroven u en mij en ouwe vrouwtjes, en wat doet de politie? Godverdomme niks. Als je d’r iets van zegt, discrimineer je…

U hoort het goed: “Turkse jongeren”. Pim Fortuyn is vermoord.
Zijn moordenaar daarentegen loopt nu vrij rond! Gelukkig leeft Geert Wilders nog!
En dàt is géén fake-news!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De leugenpers publiceert … — 1 reactie

  1. Geachte redactie,
    “Niets wordt nog rechtstreeks uitgezonden”. Dat is ook al jaren aan de gang met de uitzendingen van Villa politica. De uitzending loopt 15 min. achter op het echte live gebeuren. Dit om de 0000 de kans te geven te knippen wat “niet voor onze oren en ogen” bestemd zou zijn. Vlaams Belang krijgt regelmatig een ban, want als er een mandataris van Vlaams Belang aan het woord is moet er vlug nog een interview tussendoor. Een beproefde strategie die reeds jaren aan de gang is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *