Rutte II werd door de kiezer gedecimeerd.

Rutte II werd door de kiezer gedecimeerd en toch kraaien de schijnheilige Rutte en zijn VVD victorie! Hierin gevolgd door een meute leugenachtig journaille dat blijkbaar niet wil of niet meer kan tellen. Rutte kreeg zelfs felicitaties van François Hollande, Angela Merkel en Martin Schulz!

De betrouwbare prognose van de echte uitslag vindt men hier en hier.

De door de leugenpers (inclusief  ‘De Tijd’, “NRC” en ‘HBVL’) tot winnaar uitgeroepen partij van Rutte verliest bijna 20% van haar zetels (8 stuks). Wat voor een winnaar is dat!

De partij van Wilders die haar aantal zetels ziet stijgen met 33% (van 15 naar 20) heeft volgens de leugenpers en de corrupte media de verkiezingen verloren. Wat voor een verliezer is dat?

De coalitiepartner van de partij van Rutte (de socialistische PVDA) verliest maar liefst 76 procent van haar zetels en tuimelt van 38 naar 9 zetels.

De regering Rutte verliest dus zo maar eventjes 37 (of 47 procent) van haar zetels!
Maar toch roeptoeteren de leugenpers en de corrupte media dat Rutte gewonnen heeft! Hoe kan dat?

Welnu omdat ze van liegen en bedriegen hun ‘core business’ hebben laten maken; Als men dit journaille wil geloven gaat de regeringsvorming zeer moeilijk worden. Dat zal wel als men 47 procent van zijn zetels heeft verloren!

Dankzij Rutte verloor zijn regering en werden de verkiezingen niet thematisch maar versplinterend. Zijn perfide achterbakse spelletje met de Turkse dictator Erdogan inzake het uitwijzen van een vrouwelijke Turkse minister die even goed de Nederturken vanop een laptop in Ankara had kunnen toespreken op een reuzenscherm in Rotterdam, werd door de kiezer blijkbaar niet gesmaakt.

Het gebeurt wel vaker dat een regering in Nederland afgestraft wordt. Het overkwam ook de partij CDA van Balkenende. Maar nu zijn er andere dingen nieuw. De PVV, groenlinks en de centrumpartijen waaronder helaas ook het islamofiele D66 hebben gewonnen. De liberale VVD blijft de grootste partij maar weigert haar verlies te erkennen en spreekt van een overwinning. Je moet maar durven!

Wat ook opvalt is de totale versplintering van het Nederlandse politieke landschap en het feit dat een islamofascistische partij voor het eerst 3 zetels verwerft met maar liefst 2,1 procent van de stemmen.  Eén zetel meer dan het “Forum voor democratie”  dat door de leugenmedia werd dood gezwegen. Ongetwijfeld een cadeau van de Turkse dictator Erdogân. Bij het invoeren van een kiesdrempel van 5% zouden er 6 van de 13 partijen verdwijnen en zouden de islamofascisten van DENK uit de tweede kamer geweerd kunnen worden.

Een meerderheid moet over 76 zetels beschikken. Mijn favoriete rechtse coalitie zou er 84 hebben met 6 partijen en 82 met vijf partijen, maar ik vrees dat Rutte voor “paarsgroen” zal gaan. Dan heeft hij 85 zetels met 4 partijen waaronder die van het islamofiele kereltje Pechtold. Misschien verhuist hij wel naar Brussel om aldaar de EUSSR-kleptocratie te gaan versterken. Wie leeft zal zien.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Rutte II werd door de kiezer gedecimeerd. — 6 reacties

  1. Ik hoop bij de volgende verkiezingen het Vlaams belang een enorme nederlaag lijdt zoals de pvv in Nederland. De nederlaag mag groter zijn, een winst met meer dan 5 zetels. Ik hoop eveneens dat de NBA een nog grotere winst maakt dan de VVD met een verlies boven de 8 zetels.

    • Beste Roger,
      Ook Gerolf Annemans reageerde op de zelfde wijze zoals u. Graag sluit ik me bij jullie aan.

  2. Nürnberg 2.0 nadert met rasse schreden maar de imbeciele politiek correcte idioten hebben dat niet eens in de gaten!
    Spijtig voor hen. Gelukkig voor ons, het populistische volk!

  3. Deze morgen hoorde ik een “politicoloog” op de radio zeggen “De gevreesde rechtse rol die over Europa zou uitrollen (verkiezingen Nederland, Duitsland en Frankrijk) en die in Nederland zou starten is uitgebleven.” Waarschijnlijk ook een “politicoloog” die zijn wensen voor waarheid neemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *