Islamitische terreurpoging in Antwerpen

Van Groen en Sp.a mogen we de waarheid niet weten!

foto van Tanguy Veys.

En van de leugenpers (DS, DM + Knack) en de corrupte media (VRT en VTM) ook niet!
Een Mohammed (jawel, duidelijker kan het niet!) gierde in Antwerpen met een personenwagen over de Meir in een gelukkig vruchteloze poging om meerdere kuffar te vermoorden, amper één dag nadat een islamitische carrière-crimineel, Khalid Masood genaamd, op dezelfde manier effectief dood en verderf had gezaaid in hartje Londen.

De leugenmedia zijn amper één dag na de feiten in Antwerpen al massaal aan het minimaliseren, censureren, indoctrineren, sublimeren en vervalsen. Alleen dankzij de volgens het parket, o.l.v. ene  Koen Geens, “voortijdige” persconferentie van Bart De Wever weten we nu dat Mohammed R. van Tunesische afkomst is en in zijn auto, met Franse nummerplaat, onder meer een riotgun en steekwapens vervoerde. Dank U voor het delen van deze belangrijke informatie mijnheer De Wever!

Volgens bepaalde bronnen uit de leugenpers en de corrupte media zou de Antwerpse Mohammed zat (dronken) geweest zijn. Wie gelooft dat nu: een moslim die dronken is?! Ik denk dat de bedenker van dit verzinsel zelf veel te veel bollekes op had toen hij dit nepnieuws verzon. Maar laten we ons hoe dan ook vooral niet vergissen over de identiteit van diegenen ons blaasjes wil wijsmaken: Het zijn Groen en SPA die vinden dat De Wever “koppig de angst aanwakkert”! Hun collectivistische reptielhersenen kunnen er blijkbaar niet bij dat een burgemeester moreel en wettelijk verplicht is om de bevolking te informeren.

Nee, groen en spa: van jullie mogen we de waarheid niet weten, en van tjeef Geens ook niet. Waarvan akte!

Denken die linkse idioten en tjeefse religioten nu werkelijk dat zij de bevolking en hun eigen kiezers kunnen blijven hersenspoelen?!

Voor wie onze uitval naar de religioten binnen CD&V niet zou begrijpen deze quote uit het “Nieuwsblad”:

Een pijnlijke samenloop van omstandigheden, zo lijkt het wel. Net op het moment dat jong CD&V-voorzitter Sammy Mahdi in een opiniestuk uitdrukkelijk de oproep heeft gedaan om militairen voortaan uit ons straatbeeld te weren, bewezen diezelfde soldaten donderdag duidelijk hun nut na het auto-incident in Antwerpen. Defensie werd zelfs uitdrukkelijk bedankt door burgemeester Bart De Wever (N-VA). Toch blijft Mahdi volledig achter zijn opiniestuk staan, zo liet hij weten aan onze redactie.

Nee helemaal niet pijnlijk, maar helder en verduidelijkend. Eens mohammedaan altijd mohammedaan: liegend, bedriegend, hersenspoelend, respectloos, vals, hypocriet en bovenal arrogant. Hopelijk voor de CD&V nog niet voldoende geradicaliseerd om gewelddadig te worden in tjeefse rangen. Voorlopig blijft het alleen maar bij structureel geweld met bedrieglijke woorden.

Voor nog meer duidelijkheid: religioten is de samentrekking van ‘religieuze idioten”. Idioten die dus ook religieus zijn, en bovendien een beetje fanatiek. Ter illustratie: binnen drie weken is het Pasen, een christelijke feestdag waarop de verrijzenis van Jezus Christus herdacht wordt. Op het platteland zag men hier en daar gele affiches op kerkramen en op die van parochiehuizen mer de ronkende titel: ” Moslims, Christenen en Joden: samen er voor gaan in deze tijd?” Van mij mogen katholieken vieren wat ze willen, waar ze willen, wanneer ze willen en hoe ze dat willen. Maar samen met moslims dat kan niet. De affiche is manifest een flagrante leugen, blijkbaar gekonterfeit in het kader van een zogenaamd “interreligieuze” dialoog.

Een bepaalde kaste gehersenspoelde katholieken beseft blijkbaar niet dat de islam helemaal geen godsdienst is maar een moordzuchtige ideologie vermomd als religie. Islam is als het ware, om in Belgische context te blijven, een soort Marc Dutroux vermomd als kindervriend en gekleed als clown. An Mollemans is een Vlaamse, waarom weet die dat niet?

Samen met Joden Pasen vieren dat is mogelijk omwille van enkele doctrinair gedeelde boeken. (het oude testament van de Joden. ) Hoewel die natuurlijk iets heel anders herdenken want dat is de vlucht van de Joden uit Egypte onder Mozes. En dat heeft helemaal niets te maken met de verrijzenis van Christus, maar soit, spons over zo’n godsdienstig detail. Denk maar aan de immense Jodenhaat in de mohammedaanse doctrine en het lot van Israëli’s die belaagd worden met Palestijnse raketten enkel en alleen omwille van het feit dat ze Jood zijn. Nadine Larchy is een Jodin. Waarom weet die dat niet?

Probleem is evenwel dat Mohammedanen in tegenstelling tot alle katholieken helemaal niet erkennen dat Jezus christus de zoon van God is; niet geloven dat Jezus Christus gestorven is, en nog veel minder dat hij herrezen is. Hoe kan je dan met moslims de herdenking van dit feit (aangenomen dat het waar is) samen vieren? Voor mohammedanen valt er op Pasen niets te vieren. Pasen is een feestdag van Kuffar of in het beste geval een feestdag van dhimmis op voorwaarde dat ze djizja (belasting op ongelovigen) betalen! Rachida Aghhallaj is een moslima, waarom doet ze alsof dat niet zo zou zijn?

Het antwoord is eenvoudig: takiyya uit eigen beweging of op paternalistisch Mohammedaans bevel. Bovendien kennen Mohammedanen slechts 2 feesten: het offerfeest en het suikerfeest. De vraag op de gele affiche is dus krankzinnig, en staat in schrijnende tegenstelling met de objectieve en gemakkelijk waarneembare realiteit. De gele affiche is een product van hersenspoeling, onderontwikkeling en politieke correctheid.

Ondertussen staat het invasiehoogwater tot aan onze nek en zal het niet lang meer duren, totdat de staatswachtruimten de door ons bezette woonruimte in beslag zullen nemen. Want dit menselijk hoogwater spoelt ook terroristen, onherkenbaar in ons land binnen. Goede raad wordt steeds duurder.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Islamitische terreurpoging in Antwerpen — 2 reacties

  1. Geachte Redactie, waarom koop ik geen enkele krant? Duidelijk?
    Ik walg van leugens en bedrog, als dat nu iedereen eens zou doen dan zaten die hoernalisten allemaal snel aan te schuiven bij het OCMW waar ze dan als antwoord kregen “aan jullie geen pree, weg ermee”

  2. Geachte redactie,
    Het wordt hoe langer hoe duidelijker dat we uit de hoek van de katholieke kerk geen weerwerk tegen de mosliminvasie moeten verwachten. Dat werd al vrij vroeg duidelijk toen de huidige paus het nodig achtte de moslims te moeten opvrijen. De enige vraag die ik mij nog stel is niet, zal, maar wel wanneer zal de burgeroorlog losbreken??? In de katholieke kerk herkennen we de zelfde volksverraders als bij de westerse regerende en linkse politici. Eergisteren Londen, gisteren Antwerpen, morgen??? Hoeveel doden moeten er nog vallen door terroristisch islamitisch geweld voor het gezond verstand bij bovenvernoemden zal optreden, en hopelijk werken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *