VERLAMMEN, het staat in het groene instructieboek

islamisme

Moederland van de islam, Anno Domini 2013, met Pasen: de Saoedi Ali Al-Khawahir stak als 14-jarige een vriend met een mes, waaraan deze een dwarslaesie overhield. Ali zit al tien jaar in een Saoedische gevangenis. Nu moet hij volgens de fijne en met liefde voor de mensheid geschreven sharia wet, verlamd worden, ik wist niet dat dit een werkwoord is. Maar allah is vooral een zakenman, hij zou  vrij kunnen komen als hij het bloedgeld van een miljoen Rial (ongeveer € 208.000,-) voor het slachtoffer kan ophoesten.

Maar omdat zijn familie blijkbaar geen oliebronnen bezit, vermoedelijk ook nog geen losgeld heeft geïncasseerd uit de ontvoering van ongelovigen en kennelijk ook nog geen door de koran gelegitimeerde rooftochten heeft uitgevoerd (wat er vermoedelijk aan ligt dat er in Saoedi-Arabië nauwelijks ongelovigen zijn die men mag “verrijken”), maar van “eenvoudige komaf” is, is men nu naarstig op zoek naar iemand die Ali verlamt.

Zelfs in het barbaarse Saoedi-Arabië zou er geen ziekenhuis te vinden zijn dat bereid is deze verlammingsoperatie uit te voeren. Als dat maar niet voor de woede van Allah gaat zorgen…

Tot nu toe bestond niet de mogelijkheid om zo´n straf uit te voeren. Twee jaar geleden al probeerde een Arabische rechter een manier te vinden om een veroordeelde te laten verlammen. Destijds wezen ziekenhuizen het af om het ruggenmerg van een man operatief te beschadigen, opdat deze een dwarslaesie zou krijgen.

Misschien zou men een paar Turken uit Duitsland of marokkanen uit brussel kunnen importeren, die erin gespecialiseerd zijn om mensen met trappen tegen hun hoofd naar het hiernamaals te schoppen? Misschien zou men hen van tevoren moeten laten oefenen op een ander lichaamsdeel en hen proberen duidelijk te maken dat ze er niet tegenaan mogen trappen tot de dood erop volgt – het veroorzaken van een dwarslaesie volstaat in dit geval. hebben die landen een fijn exportproduct bij, goed in deze slechte tijden.

Het is werkelijk indrukwekkend hoe cultuurgevoelig “Die Welt” de barbaarse shariastraffen becommentarieert:

Justitie in Saoedi-Arabië zorgt regelmatig met draconische straffen voor krantenkoppen. Zo komt het tot doodstraf voor drugssmokkel, overspel of godslastering. Maar ook vanuit Europees oogpunt gezien op zich twijfelachtige vergrijpen worden drastisch bestraft: zo kreeg bijvoorbeeld een man in het openbaar zweepslagen, omdat zijn vrouw haar ogen in het openbaar had laten zien.

Let vooral op het voorkomende relativeren in de zin van “alle culturen zijn gelijk”. Als je er maar voor zorgt barbarij geen “barbarij” te noemen: die zijn vanuit Europees oogpunt twijfelachtig. Per se zijn ze uiteraard fantastisch en zacht en bont en humaan en multiculti en tolerant:

En nu allemaal samen:

– Dat heeft niets met de islam te maken

– DE islam bestaat niet

– Er bestaan heel veel islams

– Dat heeft niets met de sharia te maken

– DE sharia bestaat niet

– Sharia is een modern, uiterst flexibel instrument

– Sharia is vanzelfsprekend volledig verenigbaar met de grondwet

– Dat gold alleen voor de tijd van Mohammed

– Dat is historisch

– Dat kun je niet vergelijken

– Men mag nu niet alle moslims over één kam scheren

– We moeten tolerant zijn

– We hebben godsdienstvrijheid

– Dat was een voor de toenmalige tijd ongelooflijk modern systeem

– Dat zijn allemaal misverstanden

– Die hebben een verkeerde koranvertaling

– Zoals iedereen weet, is de koran namelijk vreedzaam

– Geweld heeft niets met de islam te maken

– Ik ken ook vreedzame moslims

– Ik ken er ook die onze oudjes de straat over helpen

– Mijn Turkse groenteboer is aardig

Zijn we iets vergeten?

Ja natuurlijk!

– En hoe zit het met de kruistochten?

– Priesters verkrachten ook kleine kinderen!

– Dat is een op zichzelf staand geval!

Nog eentje: islam betekent vrede!

http://ejbron.wordpress.com/2013/04/01/saoedi-arabie-verlamming-als-straf/#more-36497
http://www.pi-news.net/2013/04/saudi-barbarien-lahmung-als-strafe/

image_pdfimage_print
Share

Reacties

VERLAMMEN, het staat in het groene instructieboek — 3 reacties

 1. Islamofilie is een fenomeen dat uitsluitend tot stand kon komen door geschiedenisvervalsing en indoctrinatie via het onderwijs vanaf de jaren ‘1970 en dagdagelijks bedrog sindsdien via gegijzelde media. Vandaar dat we moeten rekenen op vrijwillige arbeid en objectieve nieuwsgaring zoals die van PI-news.

  Dhimmitude is een fenomeen dat uitsluitend tot stand kan komen door chantage en afpersing. De hele islam en daarmee alle moslims baden in oceaan van structurele criminaliteit en dierlijke achterlijkheid.

  Het volstaat op vers 29 van hoofdstuk 9 van de “heilige” koran te lezen om dat te weten: ” Bestrijdt hen … tot dat zij uit de hand de schatting opbrengen in onderdanigheid.”

  Geen wonder dat een elite boven ons gestelde criminelen (waaronder het grootste deel van de eussr-top maar ook de eerste moslim-president van de VS) geilen op de godsdienst van de “vrede” en haar “heilig” boek!

  • Lucky9, ik ben akkoord met Uw analyse, maar het is uiteindelijk nog altijd de persoon zelf die vrij is om te beslissen. Die het willen weten kunnen het weten, en die het willen voelen kunnen het ook voelen…!!! Dhimmitude is dan ook een bewust keuze…om welke reden dan ook. Er zijn er zelfs heel wat die de islam aan de lijve hebben ondervonden en het nog altijd niet willen weten.. Diezelfden gaan dan wel vechten op leven en dood, met al diegenen die het wel begrepen hebben en niet willen kruipen voor de islam.
   Het zou dan ook interessant zijn een wetenschappelijke studie uit te voeren over deze dhimmitude, waarbij een psycho-medisch-sociaal profiel wordt opgesteld van de dhimmi, ten einde dan ook met kennis van zake dit gevaarlijk fenomeen te begrijpen en ook aan te pakken.

 2. Een kleine elite weet wel degelijk waarover het gaat in verband met de islam. Het overgrote deel wil het echter niet weten. Het gaat hier om “nuttige idioten” die uitblinken door zelfvernedering en zelfverachting onder het motto “ik kruip ervoor, en de anderen (die niet willen) moeten er ook voor kruipen”. Wat doet dit deugd..!!! Bij deze “nuttige idioten” worden we geconfronteerd met obsessies van razernij en wraak, waarvan de omvang de Himalaya doet verzinken tot een molshoop. Stel deze “nuttige idioten” voor de keuze:”zien wat er te zien is of morsdood geslagen worden”, dan zullen ze allemaal antwoorden “slaag mij dan liever honderd keer morsdood”. De vraag hierbij is dan ook: “Moet men aan een dergelijk soort het recht geven om (via verkiezingen) een maatschappij en een beschaving mee te sleuren in de afgrond??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *