Nepnieuws en gehoofddoekte politieagentes

Er is heel wat te doen over het zogenaamde ‘fake news’ (nepnieuws) dat door de reguliere media gedrukt en door hen ook verspreid wordt via de sociale media. Maar deze reguliere politiek correcte linkse door de staat in leven gehouden media creëren in feite zelf het meeste nepnieuws. Een mooi voorbeeld hiervan is dit nepnieuws artikel van Knack.

De VS-minister van buitenlandse zaken stelt dat de problematiek van de drugbendes en –trafiek in Mexico onder meer een gevolg is van de vraag naar drugs in de VS. Hij wilt dus vanzelfsprekend de vraag naar drugs terugdringen.

Daaruit besluit het snertblad: De uitspraken zijn een breuk met eerdere uitspraken van onder andere de president dat Mexico de schuld draagt voor drugsproblematiek in de VS. In zijn toespraak waarin hij zichzelf kandidaat stelde zij Trump bijvoorbeeld dat ‘als Mexico z’n mensen stuurt, stuurt het niet z’n beste mensen. Het stuurt drugsdealers … .’ “

Het ene sluit natuurlijk het andere niet uit. De correspondent van het extreem linkse Knack stelt een voorbarige conclusie die nergens op steunt maar louter een samenraapsel van losse uitspraken voor als een feit. Eva Schram fantaseert dus een koerswending als nepnieuws. Ze is meer dan waarschijnlijk ook een nepfeministe.

In dit filmfragment fileert Derk-Jan Eppink de linkse hetze en Trump-bashing geformuleerd door de onvoorstelbaar arrogante extreem linkse feministische toverkol Kristien Hemmerechts die lik op stuk kreeg van de Nederlander. Zoiets zien op de 0000 doet deugd.

Maar niet alles boven de moerdijk is koek en ei. Zo heeft de politieoverheid in Rotterdam de uitslag van examens vervalst ten voordele van allochtonen en vrouwen door ze extra punten te geven. Je moet er maar opkomen!

Naar het schijnt wil de politie in Amsterdam mohammedaanse politieagentes zelfs toelaten een kopvod te dragen onder hun kepie. Dat is vanzelfsprekend in strijd met de fundamentele rechtsregels van elke seculiere westerse rechtsstaat en een aanval op onze vrijheid en veiligheid.

Zoals in veel gevallen komt het beste antwoord van een échte vluchteling, de auteur en schrijver  Afshin Ellian die de hamvraag over zoveel onnozelheid, arrogantie en provocatie kernachtig formuleert met een vraag: “Gehoorzamen (politie)agenten aan allah of aan de rechtsstaat?”

“De Amsterdamse politiechef kon gratis en voor niks hoogleraar Paul Cliteur (auteur van tientallen boeken en artikelen) advies vragen. Cliteur heeft in zijn oeuvre alle argumenten voor en tegen in deze kwestie op een evenwichtige wijze geanalyseerd.” Lees verder op Elsevier

Hans Bonte de socialistische burgemeester van Vilvoorde heeft vooralsnog geen bezwaar tegen het laten dragen van de hijab door mohammedaanse politieagentes in zijn gemeente. Bonte wil dus een vijfde colonne installeren binnen zijn politiekorps. Zou hij beseffen dat hij zich daarmee medeplichtig maakt aan een oorlogsdaad? Als vrouw de orde handhaven met de swastika van de islam op uw hoofd is niet alleen belachelijk omdat je dan minder goed hoort en dus per definitie niet zo alert kan zijn, maar ook een bewijs van onderwerping ja zelfs een knieval door de seculiere politieke autoriteiten voor de islam en een daad van laffe verraderlijke collaboratie met de jihadisten.

De onnozele Bonte kreeg al meteen lik op stuk van de bevoegde staatssecretaris Francken. Raak!

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Nepnieuws en gehoofddoekte politieagentes — 1 reactie

  1. ” Zoiets te zien op de 0000 doet deugd.” Inderdaad, ik ben er van overtuigd dat men het boek van DJ Eppink “De triomftocht van Trump” bij de 0000 niet gelezen heeft. Anders had hij nooit kans gemaakt dit op de VRT (sorry 0000) te komen vertellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *