De dictatoriale EU rotzooi.

Wie de tijd neemt met een tasje koffie en dan rustig ‘zoekt’ naar de positieve punten komende van die EU troep zal er snel aan zijn voor de moeite want die positieve punten zijn niet te vinden. Wie zoekt naar de negatieve punten zal met koude koffie zitten want dat is een boekwerk. Wat moet er nu ook verwacht worden van uitgerangeerde nietsnutten die decadent liggen te parasiteren te zuipen en te rotzooien? NIETS.

Europa WAS een sterk continent en datzelfde Europa is nu een kerkhof geworden door die massale import van barbaren, nietsnutten, leeglopers, geweldplegers en daar moeten wij nu heel snel een einde aan maken, wij moeten terug naar een Europa van Onafhankelijke staten, liefst republieken, die ‘onderling’ afspreken wat ze gezamenlijk willen doen maar nooit een dictatuur want dat is die huidige troep, een ordinaire dictatuur van leeglopers die ons miljarden kost.

Wij willen geen islamieten in Europa, wij eisen dat vreemdelingen onze normen & waarden én seculiere wetten respecteren en dat ze dat ondertekenen wat die hufters van dat Europe hof daar ook mogen van denken. Wij hebben dat Europese hof NOOIT gekozen dus is het waardeloos voor ons net zoals de nog resterende monarchieën, totaal nutteloos.

Laten we de grenzen maar heel snel sluiten voor alle vreemdelingen en enkel nog binnenlaten wat een toegevoegde waarde heeft, dus nooit moslims/islamieten.
Wij kunnen Europa nog redden van de ondergang maar dan moeten we wel nu reageren en die EU troep wegjagen, ze alles afnemen wat ze bij mekaar gestolen hebben en ze voor de rest van hun leven opsluiten.

Wij zijn voor een Europa van samenwerkende staten maar wij zijn tegen één Europa onder een dictatuur van onbetrouwbare wolven, dus “Leve Europa & Weg met die EU”.
Groot Brittannië heeft sloop van die misdaadinstelling in gang gezet en de overige landen zullen snel volgen, hopelijk nog voor het eind van 2017, terug een moslim/islamvrij vrij Europa een Europa met normen en waarden waar DEMOCRATIE een gouden regel is.

Het volk beslist en de politiek voert uit en niet andersom zoals momenteel

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De dictatoriale EU rotzooi. — 6 reacties

 1. Pingback: Europe the biggest Dictatorial Continent of this century | eunmask

 2. @ Beste Stradi, het is tégen mijn goesting dat ik U “tegen de schenen moet trappen” over Uw uitspraak dat Europa een STERK CONTINENT WAS.
  Zij waren, inderdaad, zooo sterk dat zij elkaar bevochten in TWEE WERELDOORLOGEN ENnnnn vanaf het eind van de “vijftigerjaren”… bijna AL hun “buitenlandse gebieden” (alias Koloniën) KWIJTRAAKTEN aan… véél-mindersterkere, primitieve volkeren 🙁

  • Fikken,

   Vanaf de “negentigerjaren” is Europa in een verdedigende positie gedwongen door een eigen politieke nep-elites, zonder het principe van wettige zelfverdediging te mogen toepassen. Integendeel, wettige zelfverdediging van burgers werd door de nep-elites orwelliaans omschreven als racisme en zelfs als strafbaar vervolgd. (de veroordeling van het Vlaams blok stond hiervoor duidelijk model)

   Het verraad van deze verraderlijke klasse politiekers verzwakte Europa dermate dat Stradi absoluut wel een punt heeft. Voor het verraad was Europa veel sterker dan na het verraad.

   De wereldoorlogen en het verlies van koloniën zijn in vergelijking met dit verraad, gepleegd door onze politieke elites, slechts kattenpis.

   • @ Beste Gaius, Denk a.U.b. niet dat Fikken… Stradi wilde aanvallen, WANT…Ik beschouw Stradi als een “verre maat”, en dàt sedert hij me bijstond in een wekenlang duel op een françoistjesblog van een zekere Charlier: “Flamingants, fossoieurs de la belgique”. Overigens, hij was de énige van de “toenertijd”
    véle honderden fans van Angeltjes die (ondanks mijn oproep) mij hielp.! (vandààr mijn aanvang dat het mij speet “van tegen zijn schenen” te moeten trappen)… Dat het de schuld is van de politieke slappelingen, staat als-een-paal-boven-water

 3. Ieder weldenkend mens begint niet eens te zoeken naar iets positiefs aan de EU, want er niets te vinden. En dat weet iedereen. Alleen Engeland heeft de moedige durf om eruit te willen gaan. De EU is nergens goed voor, alleen voor schrapers en graaiers die overal buitengezwierd zijn en nu op de Europese troon enorme bedragen zitten binnen te rijven.

 4. Indien men op zoek gaat naar positieve punten, die er niet zijn, en op zoek gaat naar negatieve, die er alleen maar zijn, kan men beter een fles Whisky ter hand nemen i.p.v. een tas koffie. Oeps, nu wordt mij ineens duidelijk waarom Juncker zo een zuipschuit is. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *