Hoe imbeciel en onbetrouwbaar zijn de media?

Hoe imbeciel en onbetrouwbaar zijn de media?

Even 3 recente voorbeelden:

1. De Conservatieven gaan van 36.9% in 2015 naar 42,4% in 2017. Door het districtenstelsel verliezen ze toch enkele zetels, maar stijgen dus 5,5% in aantal stemmen.
Maar volgens de media is May afgegaan.
Opkomst: ongeveer 70%
2. Macron kreeg gisteren bij de parlementsverkiezingen ruim 32%, maar door het districtenstelsel krijgt hij veel zetels. Opkomst: 48,8 %.
Dus 16% van de Fransen heeft op hem gestemd.
Volgens de media een gigantische zege!
3. Cowey werd volledig afgemaakt door Republikeinse senatoren, in de media wordt gedaan alsof hij gehakt van Trump had gemaakt,de media lieten alleen Democratische senatoren zien! Er was niets aan de hand voor Trump, maar volgens de onbetrouwbare pers moet hij vrezen voor een afzetting.

Media: totaal imbeciel, debiel, kwaadaardig, totaal onbekwaam of gewoon gekocht…

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Hoe imbeciel en onbetrouwbaar zijn de media? — 7 reacties

  1. Hoe de uitslag van de verkiezingen is en onder welk stelsel die ook vallen speelt volgens mij al lang geen rol meer. De uitslagen worden zo danig aangepast dat men het resultaat bekomt wat de NWO voor ogen heeft. Voor het aanpassen van de uitslagen in de EU werd jaren geleden belgie als labo gebruikt. In Oostenrijk waren er “onregelmatigheden”, in Nederland zijn duizenden stemmen niet geteld of verloren gegaan. Iets in mij zegt dat dit allemaal geen toeval kan zijn.

    • De ‘failed state’ “Belgiom” was en is m.i. inderdaad de “in vitro” voorafspiegeling van de fascistische NWO en EU. Als je goed hebt opgelet kan je er niet naast kijken en redeneren.

      Hier wordt de meerderheid van de bevolking (en hun mening) doodleuk gediscrimineerd in wat niet meer of minder kan gedefinieerd worden als een verfoeilijk oikofoob anti-blank apartheidsregime.

      Het staatshoofd (Fluppe de 1°) gaat zelfs ‘iftar’ maaltijden nuttigen met barbaren die vrouwen willen stenigen omwille van hun drang naar vrijheid.

    • Beste Walter, waarom zijn politiekers pro stemmen via de computer?
      Omdat het manipuleren van de uitslag het simpelste en gemakkelijkste is en ze op voorhand kunnen bepalen wat de uitslag zal worden, de zogenaamde peilingen zijn gewoon een spel om de burgers erop voor te bereiden wat de uitslag gaat worden.
      Computerstemmen “zou” 100% betrouwbaar zijn als de uitgebrachte stem controleerbaar zou zijn via een uitprint waarna diezelfde uitprint in een urne gedropt wordt.
      Als alle stemmen geteld zijn onafhankelijk van elkaar, de computerstemmen en de printstemmen en de uitslag is 100% gelijk dan kunnen we spreken van “betrouwbare stemmen”.

  2. Ik steun de uitspraak van president Donald Trump; FAKE NEWS en in Fake News ben ik niet geïnteresseerd.
    In mijn woning kom je geen enkele krant tegen.

    • Geen ènkele krant meer in huis (?) beste Jean, wààrop legt U dan de aardappelschillen ? 🙂

      • Beste Victor, ik zal het eens aan mijn vrouw vragen want zelf heb ik nog nooit aardappelen geschild.

  3. Vandaag is constructieve journalistiek hoofdzakelijk een schimpwoord om de impasse binnen de journalistiek – aangetast door politieke correctheid, verkleutering, feitenvrije verhalen, framing … – aan te duiden. Frank Thevissen schreef daar een boek over dat bij doorbraak in oktober zal verschijnen zonder de titel “Nepnieuws“.

    Constructieve journalistiek is dus in feite orwelliaanse nieuwspraak (newspeak) voor destructieve journalistiek die leugen, laster en bedrog niet schuwt maar als haar opdracht en bestaansreden beschouwt.

    Is er geen nieuws: geen probleem dan fantaseert wel men het even zelf wel.

    Staat het nieuws het journaille niet aan: geen probleem dan plakt men er wel een titel boven die in feite het meestal reeds gekleurde en gecensureerde nieuws tegenspreekt, wetende dat de meeste lezers niet meer lezen dan de titels.

    In feite is het een hersenspoelende en indoctrinerende techniek eigen aan dictaturen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *