De Brusselse identiteit anno 2017 …

Wie eens goed wil lachen op 21 juli 2017 en vandaag ’t Pallieterke niet gekocht heeft mag de boodschap van koning ‘Philippe’ niet missen. Hilarisch en echt de moeite waard om een waterval van spontane lachbuien uit te lokken. Best rechtstreeks te bekijken, want op Canvas en één moet men zich, zoals in elke dictatoriale bananenrepubliek, voorwaar registreren bij een ‘openbare’ omroep om die islamofiele houten klaas in ‘vol ornaat’ en ‘volle werking’ te zien!

Maar misschien ook eens naar het leugenweekblad Knack surfen. De idiote oelewapper van dienst is daar vandaag ene Christophe Janssens, politiek secretaris bij het Liberaal Vlaams Studentenverbond Brussel.

Karel De Gucht uit Berlare (gewezen commissaris van de EUSSR) werd er in de jaren 70 van vorige eeuw ooit tijdens een vergadering van de ‘studiekring vrij onderzoek’ (cercle de libre pensée) aan de VUB op betrapt doodleuk te verklaren dat “het Vlaams nationalisme strijdig was met de principes van het ‘vrij onderzoek’“. Een nog flagrantere leugen kan moeilijk bedacht worden want Vlaams nationalisme is nu net bij uitstek het overigens uitstekend resultaat van ‘vrij onderzoek’. Stamboekpolitiekers hebben nu eenmaal reptielhersenen die er voor gemaakt zijn om te fantaseren, te bedriegen en te liegen.

Dat de hoernalist deze week van dienst bij Knack politiek secretaris is bij het Liberaal Vlaams Studentenverbond in Brussel zal niet verbazen. Jong geleerd is oud gedaan zullen we maar zeggen. Afgaand op de inhoud van zijn zielenroerselen meen ik dat het ‘Vlaams’ in zijn titel niet ideologisch maar geografisch te duiden is. Alhoewel … door zijn visie op Brussel is Vlaams en Brussel hier een eveneens enorme contradictie. Geniet mee van zijn hersenspinsels.

Ik denk dat die melkmuil de verkeerde paddestoelen gegeten heeft want zijn uitspraken zijn zowel grotesk als hallucinant:

‘Brussel is geen mengelmoes van Vlamingen en Walen, maar van van onbekrompen wereldburgers die wars van een communautaire agenda met elkaar samenleven.’

“Brussel is geen mengelmoes van Vlamingen en Walen, het vormt daarentegen een holistisch geheel van Brusselaars. Een bevolkingsgroep die zich verbonden voelt door een gemeenschappelijke liefde voor een grootstad die haar gebreken kent, een bourgondische levensstijl en een dialect waar beide talen elkaar ontmoeten. Brussel is een mengelmoes van onbekrompen wereldburgers die wars van een communautaire agenda met elkaar samenleven.”

Nou moe, onbekrompen wereldburgers, holistisch geheel, wars van elke communautaire agenda, enz….. Alleen een straalbezopen of gedrogeerde student die nog nooit een stap buiten de de universitaire campus van Etterbeek heeft gezet kan zulke idiote nonsens formuleren.

Als hij de moeite zou hebben gedaan om Brussel te bezoeken met de metro dan zou hij weten dat Brussel een lappendeken is van islamitische enclaves, no-go areas waar sharia de seculiere wet heeft vervangen, afgewisseld met wijken en buurten waar de politie zich wel nog durft vertonen zoals de wetstraat, de toeristische trekpleisters en de buurten waar de internationale instellingen en multinationals zich genesteld hebben.

De meerderheid van de bevolking die in Brussel woont spreekt Lingala, Kikongo, Swahili, Tshiluba, Darija (Arabisch) of een of ander Berbers dialect zoals Tarifit, Senhaja, Tashelhiyt of Tamazight. Brussel is inderdaad zoals president Trump verklaarde een heus Hellegat waar je, als je niet oppast en in overlevingsmodus leeft, veel kans hebt om beroofd, in elkaar geslagen, gemolesteerd, neergestoken of verkracht te worden.

De hartenkreet van de liberale melkmuil “Hoog tijd dat politici aan weerszijden van de taalgrens de Brusselse identiteit aanvaarden” gaat dus in realiteit over een in hoofdzaak Marokkaanse en zwart-Afrikaanse bantoe-identiteit, aangevuld met die van een wereldvreemde kaste politieke satrapen en oligarchen die onderling een soort ‘koeter-english’ praten en een handvol Franstaligen die voor Défi stemmen. Dat zijn allemaal samen “de gewone Brusselaars”. Ze worden in tegenstelling tot wat de liberale melkmuil beweert helemaal niet gegijzeld maar parasiteren op Vlaams belastinggeld.

Dat Brussel al lang geen mengelmoes van Vlamingen en Franstalige imperialisten meer is (Walen, waar haalt hij het?) weten we al heel lang. Maar dat Brussel een mengelmoes zou zijn van “onbekrompen wereldburgers die wars van een communautaire agenda met elkaar samenleven.” is negationistisch, tart de realiteit en is een groteske leugen.

Vlamingen zijn in Brussel al lang uitgestorven of er vertrokken. De weinigen die er wel nog wonen leven in armoede en kunnen zich niet veroorloven nog te verhuizen of hokken samen achter gepantserde deuren in peperdure appartementen in bepaalde buurten en straten zoals de Dansaertstraat.

Daar spreken ze elkaar moed in en houden zichzelf recht door elke dag opnieuw de realiteit te negeren en de leugenpers na te praten. Ze zijn helemaal niet het slachtoffer van een doorzichtige verdeel-en-heerstactiek, maar politiek correcte snobs die proberen vanop hun hoge morele kansel de Waalse en Vlaamse bevolking te bedriegen en arm te roven. Dat ze zichzelf geen Waal of Vlaming maar Brusselaar noemen is niet verwonderlijk. Ze hebben helemaal geen identiteit en ontkennen de realiteit van hun eigen stad. Zelfs hulp voor daklozen wordt daar door Franstalige politiekers geroofd.

Verder rest er ons niets anders dan u allen een deugddoende 21 juli toe te wensen. Laat jullie maar eens lekker uitslapen en hopen op een betere toekomst voor Vlaanderen. Een toekomst zonder arrogante liberale melkmuilen. En, om te eindigen in het sfeerbeeld waarmee we begonnen zijn:

Lang leve Vlaanderen, Vive de Geus! En een Vlaamse republiek!

En dan nu: lachen geblazen!

Vergeet vooral de laatste 20 kopvod-seconden niet te bekijken!

Wij begrijpen heus wel dat de 0000 deze schandalige productie ten koste van alles onder de mat wil vegen. Maar helaas voor hen, Nageltjes en vele, vele, andere “vrije” media waren “hen” voor. Dit filmpje, gemaakt in opdracht van een stompzinnige parasiet, is opgeslagen op het diepe internet voor alle eeuwen en tijden.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De Brusselse identiteit anno 2017 … — 6 reacties

 1. “Zijn” toespraak beginnende als een echte Eurofiel die denkt dat ik niet met mijn buren spreek. Ik spreek wel met mijn buren, en ja wij delen dezelfde vragen, bekommeringen en opmerkingen. Natuurlijk niet van dat soort dat Flup den eerste (en de laatste) in zijn pervers hoofd heeft. Mijn buren zijn bekommerd om hun kinderen en kleinkinderen, de voortschrijdende islamitische massa immigratie. Het ongebreideld opsouperen van onze zelf opgebouwde sociale “voordelen” door islamieten die niet of nooit onze waarden en cultuur zullen aanvaarden. Die nooit op de werkvloer zullen terecht komen waar de Flup het over heeft. De werkvloer die hij en zijn familie nooit van dichtbij gezien hebben (buiten een bedrijfsbezoek waar alles tot in de puntjes en volgens het protocol geregeld is). Zijn uitbundig de loftrompet steken over de islamieten op een 21 juli. Wie aandachtig kijkt ziet dat de Flup mediatraining heeft gekregen. Hij kan tegen volgend jaar misschien ook Arabisch leren om zijn iftar genoten in hun eigen taal kunnen toe te spreken op 21 juli. Ik heb weer stof om mij over op te winden, stof die ik niet veins of verzin, stof die mij ergert. Maar voor te lachen heb ik met de beste wil van de wereld niets gezien of gehoord.

  • Walter, u niet opwinden want dat is slecht voor u zelf.
   Zich ergens over opwinden moet een waarde hebben, ik zal mij opwinden als mijn kinderen of kleinkinderen ziek zijn want die kinderen en kleinkinderen hebben een waarde voor mij.
   Over iets “zonder waarde” zal ik mij nooit over opwinden.

 2. Quote: “En nu lachen geblazen”… gevolgd door een clipje met dien onnozelaar uit Laken –> welnu, persoonlijk heb ik NIKS gemerkt om mee te lachen want mijn maag keerde van AFKEER & WOEDE.
  Die vent is niet meer waard om nog langer ons landje te vertegenwoordigen wegens “wereldvreemdheid”.
  Maar… wie nog het meest te beklagens is, is zijn oudste dochtertje een meisje dat nog zestien jaar moet worden èn in een gouden kooi MOET leven, minutieus-afgescheiden van haar jeugdige leeftijdsgenoten, en (naar het schijnt) géén ogenblik van ontspanning heeft… Voor hààr géén muziekfestivals wèl saai op een piano tokkelen (waarschijnlijk dik tégen haar goesting) –> dàt noemen wij “psychische kindermishandeling” vermits zij gedwongen wordt om een toekomstig beroep te volgen dat zij NOOIT zal worden !

  • Fikken ik begrijp je reactie. “De Peperdure Poppenkast” informeert het plebs over:
   verbondenheid (die hij niet heeft)
   gelijke kansen (die hij niemand gunt)
   gedeelde waarden (die helemaal niet bestaan)
   iftar gevolgd door een fles wijn cadeau. (de alcoholische kers op de taart!)

   Deze volslagen idioot met een slecht geknoopte das (die hem doet lijken op een giraffe) zou beter eens praten met zijn halfzus Delphine en zijn parken openstellen voor het publiek.

   Maar het grappige ligt besloten in de lachwekkende manier waarop deze houten klaas zijn boodschap brengt, en vooral in het feit dat hij alle geloofwaardigheid met deze speech verloren heeft. Je moet al erg geestesgestoord zijn om deze Coburger nu nog ernstig te nemen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *