De “krijgers” klagen!

Voor een een goed begrip bedoel ik met de \\\”krijgers\\\” geen stoere binken die zorgen voor de veiligheid van vrouwen en kinderen alsmede have en goed. Het gaat hier om krijgers-ontvangers! Lieden en organisaties die leven bij de gratie van de bedelarij. De zogenaamde ngo\\\’s.

Na de zoveelste afroming in haar zoektocht naar poen door Elio&co werden de evergreens in deze weer afgespeeld. Nicotine verslaafden moeten dieper inhaleren en langer de rook ophouden om hun meerprijs wat de kunnen compenseren. De verkeersboetes worden met 10% verhoogd: om het aantal verkeersslachtoffers te reduceren, en NIET om de kassa te spijzen zoals ambetanterikken plachten te zeggen.

Wie zich echter dieper \\\”in de zak\\\” getast voelen zijn de bedelbedrijven à la 11.11.11. -vredeseilanden -broederlijk delen en nog vele van die \\\”ontwikkelingshelpers\\\”. Hun inkomsten (steun met belastinggeld) wordt verder verminderd wegens gebrek aan middelen van de federale totentrekkerskassa. Er wordt door de desbetreffende bedelbedrijven driftig aan de alarmbel getrokken want hun \\\”dienstverlening\\\” komt in het gedrang,vooral de werking van de \\\”persoonlijke\\\” uitgaven in deze, want koken kost geld en de koks moeten ook betaald worden.

Vele organisaties hebben door de jaren heen van hun bedelarij een heuse kmo gemaakt die voor de 100% afhankelijk is van giften. De ceo\\\’s van sommige van deze firma\\\’s zijn ook niet tevreden met een \\\”ontwikkelingsloon\\\” en vangen elke maand een meer dan behoorlijk nettoloon. Zo is geweten dat het opperhoofd van 11.11.11. niet voor minder dan 3.000 euri (schoon) uit zijn bed komt, buiten de extra legale inkomsten…zoals dat heet. Zo was er zelfs in een nog niet zolang verleden de \\\”opstapvergoeding\\\” van de grote bazin van A.I. die 600.000 euri in het handje ontving als dank voor de geleverde prestatie\\\’s. Ook haar persoonlijke secretaresse kon op een slordige 300.000 euri\\\’s rekenen als uitwuifpremie.

Nu staan deze \\\”krijgers\\\” op de eerste rij te janken om hun slinkende inkomsten.In de toekomst zullen zij minder hulp kunnen bieden in gebieden waar zwarte medemensen mekaar afmaken om aan de hoogste takken in de bomen te kunnen hangen, kwestie van niet bescheten te worden door bovenhangende buren, waar men liever rondloopt met een AK-47 of granaatwerper dan met een degelijke spade om de grond te bewerken en voedsel te telen. Waar de islamwaanzinnigen dood en verderf zaaien om de bevolking te kunnen onderwerpen.

Hulp bij natuurrampen die dan in de zakken van de plaatselijke bobo\\\’s belandt zoals in Haïti, waar alles nog is zoals na de aardbeving van enkele jaren geleden. Hulp aan de Hamas gekken in de gaza om de klotenboel daar draaiende te houden en het wapenarsenaal op peil te houden,enz.. Volgens mijn bescheiden mening is het geen slechte zaak dat vele van die bedelbedrijfjes hun boetiek langzaam maar zeker drooggelegd wordt gezien hun \\\”eigen eerst voortbestaan\\\” principe. Niets is zo gemakkelijk als teren op de centen van derden.

Vroeger was het rode kruis de enige wereldorganisatie die voor hulp zorgde waar het nodig was (al werd er ook door het R.K gesjoemeld!) nu zijn ze geflankeerd door echte bloedzuigers die de geur van de poen stevig te pakken hebben. Hun geweeklaag bij de bevoegde ministerin wegens de dalende inkomsten wordt door deze laatste \\\”betreurt\\\” zoals dat heet. Er is echter geen overschot meer om de bedelkas op het huidige niveau te spijzen…dus inleveren. Op zich geen slechte zaak, zo zou dat geklooi in die derde wereldlanden misschien ook met de tijd uitdrogen. Geen geld…geen wapens.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De “krijgers” klagen! — 1 reactie

  1. Senior,
    Waarom denkt u dat ik ‘persoonlijk’ nooit iets gegeven heb aan die klotenorganisaties?
    Poenscheppers komen we overal tegen zeker als het met politiek te maken heeft maar die klotenorganisatie scheren toch echt alle toppen, uiteraard eerst voor zichzelf.
    Heel snel droogleggen is de boodschap, er moet zelfs een verbod komen aan nog één euro te besteden aan vreemdelingen idem dito in ons land want de graaicultuur is heftiger dan de graancultuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *