Informatie uit de VS

Terwijl de Europese leugenpers en valse media de ene leugen na het andere lasterpraatje over Donald Trump uitbraken, of moet ik zeggen obligaat uit hun islamofiele dictatoriale linkse aars persen, bereikt ons uit het land van de dapperen en het huis van de vrije mensen druppelsgewijs totaal andere informatie.

https://www.youtube.com/watch?v=tiJzzgdEpwMv

Geen wonder dat U dat ‘niet’ mag zien van Goegel eigenaar van joe tjoeB. ‘Hedebauw‘ staat aan kun kant!

De beloftes van Trump waren dan ook erg hoog gegrepen. Hij zou het stinkend moeras van de lobbyisten in Washington DC droogleggen. Geen wonder dat de weerstand van de criminelen uiterst hoog zou zijn. En dat was, en is ook zo.

Maar Trump, die nog 8 jaar min acht maanden te gaan heeft, bijt zich als een pitbull vast aan zijn beloftes. Bijna alles wat wij hier over zijn woorden daden en acties vernemen is bewust verdraaid en mist elk verband met de realiteit die zich aan de overkant van de Atlantische oceaan daadwerkelijk afspeelt.

Natuurlijk ondervindt Trump tegenstand.

Van de ‘democrats’ die nog steeds hun verkiezingsnederlaag niet verteerd hebben. Van de misdadige Clinton-clan die stilletjes aan moet gaan vrezen voor gerechtelijke vervolging en veroordeling. Van de demente feministische roze mutsen die geen flauw benul hebben van wat islam werkelijk inhoudt. Van de maffia en georganiseerde misdaad die hun territorium bedreigd weten. Van derderangspolitici uit de vijfde provinciale die geen blijf weten met hun enorm opgeblazen Ego. Van het invasieve legertje islamitische jihadisten die denken ook de VS op de knieën te kunnen krijgen.

Europa zit al op de knieën nota bene, kijk maar naar Zweden! Gelukkig zijn er nog Polen, Slowakije, Tsjechië en Hongarije die het been stijf houden tegen de moslim-invasie van islamitische moordenaars, verkrachters en misdadige barbaren.

Dagelijks belagen de 0000, De Morgen, Knack, De Standaard en mogelijk zelfs Dag Allemaal en Humo Vlaanderen met vervalst nieuws. Maar, dat zijn scheten in een fles. President Donald Trump houdt stand en zelfs meer nog. Elke dag opnieuw voegt hij een adem hoop toe bij het verlangen van de vrije mensheid om definitief komaf te maken met de linkse leugens en het collectivistisch (lees communistisch of socialistisch) bedrog.

Hij is goed beschermd en weet dat Kennedy vermoord werd. Dat geeft hem voorsprong op zijn belagers. Hij is uitstekend geïnformeerd door de raadgevers van wijlen Ronald Reagan. Dat geeft hem superioriteit over alle verkopers van lasterpraatjes en de leugenachtige linkse media.

Eerlijk gezegd, ik zou niet graag in zijn schoenen willen staan. De verantwoordelijkheid dragen voor de toekomst van de hele mensheid na 8 jaar islamofiel bewind van een mohammedaan (Barack Husein Obama), is beslist geen lachertje!

Daarom bewonder ik Donald Trump elke dag meer en meer. Hij is hopelijk de man die zal voorkomen dat onze eigen echtgenotes, dochters, kleindochters en achterkleindochters weerloos mohammedaans vergif in de oren gespoten wordt.

Of heeft U nog altijd niet door wat ‘onderwerping’ betekent?

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Informatie uit de VS — 5 reacties

 1. De msm is voor het grootste deel in handen van zionisten die de blanken christenen haten. Zij zijn het die holywood runnen, Fed, Goldman Sachs, IMF, cruciale posities in het onderwijs systeem met als gevolg een blanke onderbezetting van studenten. Zij zijn het die door gewelds films schiet partinen en geweld zaaien en vervolgens het wapen bezit aan banden willen leggen. Alle initiatieven kwamen en komen van hun vandaan. Ondertussen wordt met Amerikaans belasting geld wapens aan Israel gestuurd
  Kennedey is vermoord door Israel om de simpele reden dat Kennedey inspecties wilde in de kern reactor van Dimona i.v.m. gestolen nucliair materiaal waar het kernwapen arsenaal uit voort geki.en is. Zij zitten ook achter de immigratie in Europa en Amerika van niet Europeanen om het blanke soort uit te roeien. Zij zijn het ook die crisissen veroorzaken om zo doende flink wat vooral blanke huishoudens te verwoesten. Zij zijn het ook die het blanke westen verwoesten met porno, enterthement, gender, muziek, bladen waarmee hele gezinnen verwoest worden.

  • zionisten die de blanken christenen haten“?
   Eerlijk gezegd denk ik dat jij ze niet allemaal op een rij hebt, en een uiterst verwarde geest bezit.
   Zionisten en israeli’s zijn blanken, en geen bruinen, gelen, roden of zwarten! Een ook geen varkens, ezels of apen zoals de ‘heilige’ koran beweert!
   Over de rest gaan we nadenken. Dat John Kennedy vermoord werd door Israël is dermate dementerend dat het niet anders kan bestempeld worden als bewust antisemitisme.
   Op het eerste zicht vergis jij je van tegenstander!
   Let nauwlettend op bij je reactie want anders krijg je een permaban.

 2. Bij president Trump is het heel simpel, hij is een politicus die zijn belofte nakomt. Dat zijn ze nergens en vooral de MSM niet gewoon. Het is voor de MSM en linkse politici met hun aanhang maar om 1 ding te doen, de afzetting van President Trump.

  • Beste Walter, de afzetting van Trump is een natte droom van linkse roeptoeters als Björn Soenens. Dat is onmogelijk en gaat niet gebeuren. Integendeel, het tij is zich aan het keren tegen de MSM.

   Wij kijken er hier niet naar, en het zou overigens ook weinig zin hebben, maar steeds meer Amerikanen beginnen te beseffen dat ze belogen en bedrogen werden door de MSM. In de VS moeten die leven van de opbrengt van publiciteit. Toen Trump bekend maakte dat CNN gelogen had over de stijgende werkgelegenheid in de VS, zakte het kijkcijfer van CNN in elkaar en begonnen de bedrijven hun publiciteit te schrappen. De zender moest openlijk toegeven dat ze had gelogen om de kijkcijfers terug omhoog te krikken.

   • Beste lucky9,
    Of de afzetting van president Trump er zal komen is inderdaad twijfelachtig. Toch blijven (en vooral buitenlandse MSM) hun hetze verder zetten. Voor “ons” land zoals u aanhaalt vooral Björn Soenens. Die zoals ik hier reeds eerder plaatste “Amerika kenner is omdat hij weet dat er in Amerika Amerikanen wonen”. Een grotere “verdienste” kunnen we hem niet aanmeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *