NVa-anse kracht van verandering …

De “Kracht van verandering” aan het werk?

Op meer dan 500 miljoen Europeanen betaalde in 2015 niemand meer dan de Vlaming aan de Europese Unie !

De top 10 :

1 . Vlaanderen : 338,80 euro per inwoner ;

2 . Nederland : 336,46 euro per inwoner
3 . Zweden : 265,32 euro per        ” “
4 . U.K. : 217,33 euro per             ” ”
5 . Duitsland : 213,30 euro per      ” ”
6 . Denemarken: 184,84 euro per  ” ”
7 . Luxemburg : 174,92 euro per   ” ”
8 . WALLONIË : 171,65 euro per ” ”
9 . Oostenrijk : 112,15 euro per     ” ”
10 . Finland : 101,31 euro per        ” ”

Bron van deze objectieve cijfers: Gerolf Annemans die deze schande naar boven heeft gespit. De “zelfbenoemde zogezegd politieke correcten” gaan de Walen zeker en vast niet op kosten jagen.
De oorzaak van deze schande heet de gefaalde staat België, omdat er reeds decennia, jaarlijks (!) meer dan 7 miljard euro aan Vlaams Belastinggeld verdwijnt naar het zuiden, zo maar en voor niks ! Het zinkgat in Sint Joost is er in vergelijking niets bij!

Voeg daarbij de vele miljarden leefloon, steun- en kindergeld die onbelast jaarlijks naar Noord-Afrika worden versast door nieuwe Belgen en je begint te begrijpen waarom de Belgische regering haar financieel huishouden reeds heel lang niet meer op een normale manier kan beheren.

De meeste Vlamingen werken als een paard maar worden behandeld als een slaaf. Tegelijkertijd woekeren misbruiken zoals bij voorbeeld die bij Samusocial, Arcopar en de massa nutteloze intercommunales onverminderd verder en graaien de kleptocraten onder de politieke mandatarissen (en dat zijn er véél) overal alle overschotten weg.

Verkrachting, genitale verminking, sadisme, hersenspoeling van kinderen én geweld blijven intussen allemaal wel toegelaten en onbestraft zo lang de daders maar Mohammedanen zijn en worden de Vlamingen ook gediscrimineerd te voordele van deze invallers.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

NVa-anse kracht van verandering … — 1 reactie

  1. Gerolf Annemans is een man naar mijn hart. Een integer en eerlijk politicus. De man waarvoor ik zijn verkiezingsaffiches aan de raam hing, waarvoor ik gebust heb, met wie ik nog samen heb gaan plakken, en die tot op heden op mijn onvoorwaardelijke steun kan rekenen. Niet verwonderlijk dat Renaat Landuyt van hem zei in de Dutroux commissie “Annemans is de enige bekwame politicus in de commissie”. Dit fragment kregen we dan ook maar 1 maal te zien op VRT (sorry 0000). In een onafhankelijk Vlaanderen Annemans for President.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *