Vlamingen hebben niets te verwachten van Francken, behalve meer slaag.

Zodat u het weet:

Francken voerde er al veel in, maar weinig uit.

En u mag zich aan nog meer immigranten verwachten, want hij is niet tegen immigratie, integendeel, zegt hij. Hier, beluister het fragment, en zie het ware gelaat.

Wat hebben wij, de autochtone Vlamingen van Francken en de NV-A nog te verwachten??? NIETS ! Niet op het communautaire gebied en niets op het gebied van immigratie.
Niets te verwachten voor ons, behalve meer slaag.
Tot vandaag genoot hij van mij nog sympathie, had ik nog enig vertrouwen. Maar dat is voorbij.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Vlamingen hebben niets te verwachten van Francken, behalve meer slaag. — 14 reacties

 1. Hij is tot nu toe de beste invoerder van vluchtelingen. Een betere bestaat er niet.Of de Vlamingen er mee tevreden zijn weet ik niet.De NBA kiezers zeker wel.

 2. Inderdaad. Nürnberg 2.0 nadert met rasse schreden voor Francken. Het verraad dat hij met medeplichtigheid van de leugenaars BDW en Jambon pleegt achter een doelbewust opgetrokken een rook- en mistgordijn is ontoelaatbaar.

  De gevolgen van zijn verraad zijn zo groot dat ze niet niet kunnen geraamd worden. Er past maar één kwalificatie bij: gigantisch!

 3. Griffon, ik deel voor 100% uw houding.
  De NV-Allochtonen heeft definitief gedaan bij mij er is maar één partij die opkomt voor onze veiligheid en leefbaarheid en dat is Het Vlaams Belang. Hopelijk zien veel Vlamingen dat eens eindelijk in want als ze nog lang blijven treuzelen dan zal de terreur overheersen.
  Ik denk aan mijn/onze kinderen en kleinkinderen en dat beeld wordt dagelijks donkerder…

  • Bij mij hebben ze nooit vat gehad die islam vriendjes. Daarom doe ik nogmaals een oproep om met de leeuwen vlag aanwezig te zijn in Rotterdam de 20 januari samen met de Nederlanders tegen de islamieten.

 4. Francken is net zoals alle N-VA’ers verworden tot een belgicistisch politicus. Zoals ik hier (en op gelijkgezinde blogs)reeds meermaals schreef: als Vlaanderen de onafhankelijkheid mis loopt is dit enkel en alleen de verantwoordelijkheid van N-VA. Daar komt nu bij: het overspoelen van Vlaanderen door allochtonen is niet enkel de verantwoordelijkheid van links, maar in grotere mate van N-VA.
  En, N-VA is een ordinaire doordeweekse belgicistische partij als alle anderen, dit met uitzondering van het Vlaams Belang.

  • Wat is de haat van de VB aanhangers tegenover de Nv-a toch groot. Net zoals in Amerika waar de Democraten hun verlies maar niet kunnen verteren, zo kunnen jullie niet aanvaarden dat de Nva de nieuwe grote Vlaamse partij geworden is.

   N.v.d.r.
   De redactie laat deze reactie toe om te laten zien met wat voor kromme redeneringen en onbewezen nep-argumenten de partijsoldaten van partijen die Vlaanderen benadelen, durven afkomen.

   • Beste Noel,
    Wat niet wegneemt dat mijn reactie de realiteit weergeeft, niets meer, niets minder.

    • Ik denk dat de haat eerder van N-VA komt deze partij weigerde in het verleden meermaals de uitgestoken hand van het Vlaams Belang voor samenwerking. Is het ook niet N-VA die mee het ondemocratische cordon sanitair in stand houdt???

   • Aan de redactie: ik vraag me af wat er aan kromredenering in mijn posting zit? U hoeft mijn reactie niet te posten als u vindt dat ze beledigend of kwetsend is maar ik denk dat ze noch het ene noch het andere is. Als u alleen reacties wilt plaatsen die u gelijk geven, laat het me weten, dan zal ik me in de toekomst onthouden om nog iets te posten

    • Beste Noel,
     Laat ons eerlijk zijn, op welke forums komen wij (en ik doel niet op u) aan bod? Enkele jaren geleden reageerde ik regelmatig op artikels via Het Laatste Nieuws.be (HLN.be) Mijn reacties werden eerst aangepast, daarna verwijderd tot ik uiteindelijk een permaban kreeg. Een forum als dit werd in het leven geroepen om ook onze kant van de actualiteit te verspreiden, en reacties op te zetten. Waarom zou de redactie van Nageltjes dan niet het recht hebben om reacties die niet stroken met ons idee te weigeren of te verwijderen. Onze tegenstanders doen het dagelijks in de MSM met ons. Moeten we dit op onze eigen forum dat dan wel slikken???

     • Best.e Walter, ik geef je volkomen gelijk wat betreft de msm fora. Ik heb het ook meegemaakt op Eén en op hln komen mijn reacties ook maar af en toe eens door. Daarom dat ik het jammer zou vinden als ook op de alternatieve websites of blogs men dezelfde methodes zou toepassen. Je wilt toch niet doen zoals de msm? Een forum waar je alleen met gelijkgestemden wilt van gedachten wisselen is even erg als wat je zelf aanklaagt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *