Socialisme is …

Socialisme is de samenzweringstheorie van het uitbuiten van de jaloezie op iedereen die het beter heeft dan jijzelf. Deze multiculturele pseudowetenschap bevat extreem-linkse, anti-liberale, maar vooral andermans financiële elementen. Verdeeldheid zaaien is hun devies en de verpaupering van land en volk hun doel.
Socialisme ziet mensen als slachtoffers van een boosaardig systeem dat zij zelf bewust creëert en in stand houdt. Socialisten maken het leven voor mensen met ambitie daarom zo moeilijk mogelijk en pamperen de onrendabelen om ze onrendabel te houden. Dit complot noemen zij “solidariteit”.

Volgens het socialisme zijn de “moslims” de bron van alle menselijke beschaving en zouden alleen “islamitische” mensen in staat zijn cultuur en wetenschap te bevorderen.
Het Volk, door de socialisten als niet waardevol aangemerkt, mag alleen maar toekijken en betalen voor de linkse hobby’s.
In de praktijk heeft het socialisme nooit iets anders voortgebracht dan politieke dwangsystemen: enorme met mijnenvelden, wachttorens, en prikkeldraad omringde concentratiekampen.

Het socialisme is daarom gelijk aan het (nationaal) socialisme en het communisme. (Nationaal) socialisme en het internationaal socialisme zijn dus twee zijden van dezelfde medaille.

Desondanks, of juist daardoor, bezit elke socialist een volkomen misplaatste zelfverklaarde morele superioriteit: “Wij maken wel uit wat u mag denken en wat niet. Wij maken wel uit of u ergens aan mag deelnemen; als dat niet in ons straatje past moet u wegblijven, uitgesloten worden en doodverklaard.” Het fundamentele probleem met socialisme is dat je op een gegeven moment al het andermans geld hebt uitgegeven. Maar de socialisten zullen niet rusten tot ìedereen berooid en afhankelijk van de staat is.

N.v.d.r.: Socialisme is een samenzwering met als wapen het uitbuiten van jaloezie op iedereen die het beter heeft, teneinde diegenen die het beter hebben te onderwerpen om ze te collectief kunnen beroven. Socialisme vertoont dus angstwekkend veel gelijkenissen met de islam. Samen met het communisme, het nationaal-socialisme en islam is het socialisme een kwaadaardige collectivistische doctrine die alleen maar kan bestaan en overleven dank zij het gebruik van structureel en daadwerkelijk geweld.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Socialisme is … — 2 reacties

  1. De leiding van alle socialistische organisaties zijn er enkel en alleen om hunzelf te verrijken Het zijn ook allemaal enorm goede graaiers.

  2. Socialisme staat voor DOOD vandaar mijn enorme afkeer voor alles wat rood en groen kleurt.
    islam staat voor DOOD vandaar mijn enorme walging voor die achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij.
    Willen wij onze beschaving van vrijheid, veiligheid en leefbaarheid redden dan zullen wij massaal die rode, groene en die islam moeten uitschakelen én verdrijven van ons grondgebied w.w.z. NU stoppen met financieren, NU totaal droogleggen, NU verplichten de koffers te pakken zo niet zullen wij het doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *