Voor vrijheid dus tegen islamisering

Boekvoorstelling ‘Voor vrijheid dus tegen islamisering’ van Sam van Rooy – dinsdag 12 juni – Antwerpen

islamiseringfoto: ©Doorbraak

‘Maar wat is dat dan toch, die islamisering?’, is de impliciete houding van mainstream journalisten, academici en politici. Terwijl ‘islamisering’ gewoon betekent: islamitischer worden, wordt het genegeerd of afgedaan als een paranoïde complottheorie. Islamisering is een proces dat zo oud is als de islam, omdat het er inherent aan is. Islam betekent immers ‘onderwerping’ – de islam is een totalitaire religieuze ideologie.

In onze niet-islamitische, westerse samenleving gebeuren elke dag opnieuw dingen die erop wijzen dat we geïslamiseerd worden en aan het islamiseren zijn, het gevolg van zowel bewuste als onbewuste woorden en daden van moslims én niet-moslims. Onze relatief vrije, vredige, stabiele en geavanceerde samenleving wordt zienderogen islamitischer en dus onvrijer, gewelddadiger, instabieler en achterlijker. Onze open, vrije en tolerante cultuur, uniek in de wereld en in de geschiedenis, blijkt een vogel voor de islamitische kat.

Moedige en erudiete ex-moslims en moslimdissidenten, ervaringsdeskundigen, worden door het establishment verraden. Dit boek laat hun waarschuwingen en noodkreten luid weerklinken. Sam van Rooy legt het proces van de islamisering bloot, klaagt de verantwoordelijken aan en stelt maatregelen voor om onze identiteit en vrijheid te behouden.

Sam van Rooy (1985) is ingenieur bouwkunde (MSc.), publiceert over de islam en de Europese Unie en is medewerker van de Vlaams Belang-studiedienst en woordvoerder van Vlaams Belang Antwerpen. www.samvanrooy.be

An Clapdorp/Doorbraak

Over dit boek

‘Islamisering betekent vrijheidsberoving. Auteurs als Sam van Rooy zijn onmisbaar in de strijd voor het behoud van onze vrijheid.’ (Ebru Umar)

‘Dit boek – een onthutsende bloemlezing van duizend citaten – is belangrijk genoeg om veel aandacht in de pers te krijgen. Maar de pers zal het wellicht goeddeels negeren omdat de schrijver ‘van het Vlaams Belang’. Ik, als extremist van het centrum, moet niets van die partij hebben. Maar dat heeft allemaal toch geen jota met de waarheid of onwaarheid van die duizend citaten te maken? Zeker als u inzake de islam zo argeloos bent als een koorknaap, zou het misschien een idee zijn u eens te verdiepen in dat vreemde verschijnsel geheten de werkelijkheid.’ (Benno Barnard)

Boekvoorstelling

Auteur Sam van Rooy gaat in gesprek met prof. dr. Paul Cliteur (auteur van o.a. In naam van God en Moderne Papoea’s ), ex-moslima Elina Yakubova, Nahed Selim (auteur van Allah houdt niet van vrouwen)  en Wim van Rooy (auteur van o.a. Waarover men niet spreekt).

Wanneer? Dinsdag 12 juni, 20.00 uur

Waar? Salons De Boeck, Jacob Jacobsstraat 39, Antwerpen (5 minuten wandelen van het Centraal Station)

Vrije toegang mits inschrijving.

Op de boekvoorstelling kunt u uiteraard uw exemplaar van het boek aanschaffen en laten signeren door Sam van Rooy. Wil u het boek, maar kan u er niet bij zijn? Dan kunt u het nu al hier bestellen. Het boek wordt u dan na de boekvoorstelling op 12 juni toegestuurd.

N.v.d.r.: Nageltjesfans, schrijf U snel in want weet het aantal plaatsen beperkt is.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Voor vrijheid dus tegen islamisering — 1 reactie

  1. Zelf kan ik helaas niet aanwezig zijn, maar het boek zal zeker aangekocht worden, dat staat vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *