De destabilisering van Duitsland door Angela Merkel

Het contrast tussen de officiële versie van de Duitse overheid en de feitelijke waarheid kan, net zoals bij ons, niet groter zijn. Een maand later later kreeg deze misdadigster die ooit aan de Stasi (OostDuitse Ministerie voor Staatsveiligheid) die systematisch Oostduitsers die wilden vluchten vermoordden verklikte, de hoogste academische eer toegezwaaid onder het goedkeurend oog van enkele van onze Vlaamse politieke satrapen. Zie foto.

Niettegenstaande zij mede schuldig was aan de dood van 12 mensen en 70 verminkte Duitsers op een Berlijnse kerstmarkt in december 2016 kreeg merkel in januari 2017 een doctoraat honoris causa van de rectoren van onze Vlaamse universiteiten waaronder Rik Torfs.

Enkele ijzingwekkende details uit het boek:

 • Het gerechtelijk aanhoudingsbevel op de islamitische massamoordenaar Anis Amri werd in juni 2016 op bevel van de Bondsregering van Angela Merkel ingetrokken.

 • In Duitsland werden in 2016 150.000 aanhoudingsbevelen tegen mensen die eigenlijk in de gevangenis zouden moeten zitten niet uitgevoerd.

 • Het Bundeskriminalambt stopte de strafrechtelijke misdrijven van 600.000 ‘Vluchtelingen’ in de doofpot.

 • Een rechercheur bekent dat het voor politiemensen gevaarlijk wordt om nog de waarheid te zeggen.

 • De Duitse justitie is niet meer onafhankelijk maar wordt door de politiek gecontroleerd. (Waar hebben we dat nog gehoord en vastgesteld?)

 • De Bundeswehr (het Duitse leger) wordt misbruikt als trainingskamp voor mohammedanen die bereid zijn geweld te gebruiken.

 • Bij Magdeburg liet het Duitse leger de modernste strijdstad van Europa bouwen. In die stad trainen Bundeswehr en Duitse politie zich voor het gevecht om de huizen, uitdrukkelijk ook voor het neerslagen van burgeroproer.

Ondertussen gaan vandaag de dag Afrikaanse migranten de Spaanse politie te lijf met zelfgemaakte vlammenwerpers, sprays en ongebluste kalk.  De EU doet niets, hoort niets en ziet niets. Jüncker en Verhofstadt zijn met vakantie!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De destabilisering van Duitsland door Angela Merkel — 2 reacties

 1. Voor onze eigen veiligheid moeten wij dat misdadig EU gedrocht droogleggen én uitschakelen zo niet ziet het er zeer zwart (letterlijk én figuurlijk) uit voor Europa.
  Misdadigers van het niveau merkel & co moeten opgesloten worden voor de rest van hun leven dat hopelijk niet lang meer duurt.
  De veiligheid van onze kinderen, kleinkinderen en gemeenschap is prioriteit nummer één.

 2. Het lijkt wel een thriller die regelrecht uit Hollywood komt. De schrijver Stefan Schubert kan vrezen voor zijn leven. Er zijn machtswellustige die hier helemaal niet blij mee gaan zijn, maar die een ongelooflijk lange arm hebben. Voor wie nog helder kon observeren en de realiteit onder ogen kon zien was het al lang duidelijk dat er meer aan de hand was in Merkelland en de EU. Maar dit overtreft alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *