Aandacht voor de blanke Zuid Afrikanen NU !

Er is altijd veel commotie en protest in de media wanneer alle kleuren van de regenboog, zelfs door eigen toedoen, nog maar de haren of hun achterlijk ego worden gekwetst.
Behalve wanneer de kleur wit of blank is, dan niet.
Want blanken zijn altijd de racisten, de uitbuiters, wiens cultuur, normen, waarden en veiligheid ondergeschikt moeten worden gezien aan die van alle andere exotische kleuren. Die kunnen altijd op sympathie rekenen bij het journaille en de overheden hier en in de EUSSR.
Aan de blanke Zuid Afrikanen, nochtans vaak van Vlaamse Nederlandse of Britse origine wordt nooit asiel verleend alhoewel zij toenemend een groot gevaar lopen om have, goed en leven op een gewelddadige, ja gruwelijke manier te verliezen. Nochtans spreken ze onze taal, hebben ze dezelfde waarden en normen, en zouden ze zich hier snel kunnen integreren.
Helaas wordt hun leven blijkbaar als minder waard beschouwd door de politici de NGO’s en het journaille, want anders was er al tot actie overgegaan. Ze zijn dan ook geen negers, islamieten (of beide) noch een of andere terrorist, Syriëstrijder, profiteur, of salsakoning die op blanke blonde deernen jaagt.
Ik wil dat de overheden, de politici en de EUSSR bende hun mond open doen en druk uitoefenen.
Zuid Afrika, ooit een van de meest welvarende landen ter wereld, en het meest welvarende en modernste land van Afrika is een gruwelijke dood aan ’t sterven. Net zoals Zimbabwe en alle andere Afrikaanse landen is het terug een letterlijke en figuurlijke jungle en negerij geworden.
Terwijl wij hier zonder nadenken iedereen zonodig, en in sneltempo, een plaats moeten gunnen in de politiek in de media en de overheid, is het steeds meer uitgesloten dat een blanke ooit een dergelijke plaats zal toekomen in Afrika, het Midden Oosten ….. Kent iemand een blanke die zetelt in een Afrikaans, Arabische, Maghrebijnse, Pakistaanse, Turkse,…. gemeente? In een parlement? In een regering? Vergelijk dat maar eens met de toestand hier.

White genocide in South Africa is real: “3-year-old girl crucified on kitchen table then raped…”

In a recent interview, Simon Roche (Suidlanders.org) laid out in graphic detail some examples of murders within the attempted genocide happening now in South Africa to white farmers and their families:

An elderly couple had boiling water poured over them. An elderly gentleman got locked up in his Ford truck and the truck was set on fire and he burned to death. A four-year-old girl was raped by three men but survived it… And because she survived, she was then bundled up in newspaper with gasoline poured over it and then set on fire. A three-year-old girl was crucified on her parent’s kitchen table then raped… Then after that, her father had his throat slit and her mother was killed as well.

Simon Roche continued to say that it is beyond people’s imagination what South Africa is in at the moment.

It is reported by a crime scene investigator with firsthand knowledge that these kinds of killings are happening every day now. Yet the government is not acknowledging it and mainstream media worldwide for the most part does not report on it. Clearly there is a purposed agenda to wipe out white people from South Africa.

Whether the killings of white farmers are fueled by racism, unemployment or just hatred, the government is actively encouraging the killings.

In 2012, South African President Jacob Zuma infamously antagonized Afrikaners when he sang a song referencing revenge against whites in a public sing-along. “You are a Boer (white man), we are going to hit them….”, Zuma sang with a group.

More recently this has been eerily mimicked by Julius Malema, the leader of the Economic Freedom Fighters, a South African political party (See the video below: A coded message by Julius Malema. See if you can figure out what he’s instructing his followers to do… ).

 

Featured image: A photo from a crime scene of a farm murder in South Africa.

 

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Aandacht voor de blanke Zuid Afrikanen NU ! — 1 reactie

  1. Het zal Zuid Afrika vergaan zoals Congo, niets van de infrastructuur schiet er nog over. Je moet maar eens (al zappend) naar de zender EVENAAR kijken ’s avond. Daar komen Afrikaanse landen (ook Congo) aan bod en kan je zien hoe de wegen en de rest van de infrastructuur er bij liggen. Men laat vooral zien wat een “sukkelaars” het zijn die daar de wegen moeten gebruiken. De geasfalteerde wegen van en naar de goudmijnen (aangelegd door de Chinezen) zijn niet te zien. Ook Congo had welvarend kunnen zijn, maar de blanke zo rap mogelijk buiten krijgen en/of vermoorden was hoofdzaak. Het resultaat is navenant. Ook zo zal Zuid Afrika varen. Toen ik het filmpje zag bedacht ik zo maar ineens: stel dat bijvoorbeeld een Vlaamse zanger (veiligheidshalve noem ik niet zo maar een naam) het in zijn hoofd zou halen om van af een podium te verkondigen dat moslims moeten vermoord worden. Kranten waren te dun, en nieuwsuitzendingen te kort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *