Multicul en superdiversiteit = Ons einde

Worden de goedmensen en de linkse idioten niet bang?
Kijk in dit filmpje wat onze regeringen hebben binnengelaten. Denkt er nog iemand dat het gaat verbeteren zonder hard in te grijpen?
Gegarandeerd zijn morgen uw kinderen en kleinkinderen aan de beurt.
Iedereen die aan de invasie van Europa meewerkt(e) moet als crimineel worden vervolgd en gestraft, en alle immigranten, transimmigranten, sans papiers, of hoe ze ook worden genoemd, moeten terug vanwaar ze ook kwamen. De criminelen steeds en eerst. Desnoods het leger inzetten, en schieten wanneer ze zich verzetten. Asiel slechts toegekend na grondig onderzoek, tijdelijk, en met terugkeerplicht zodra de situatie in hun land van oorsprong verbeterd is/de oorlog voorbij is. Geen regularisaties meer, geen nationalisaties meer zonder grondig onderzoek en pas na volledige integratie, zich onderwerpen aan onze wetten, normen en waarden, het accepteren van onze cultuur en vloeiend beheersen van ons taal. En alle vreemdelingenadvocaten en ngo’s droogleggen.
Leg de moerassen droog!
Drain the swamps!

Het filmpje werd inmiddels van mijn FB pagina verwijderd, maar pas nadat het tienduizenden keren was bekeken en duizenden keren was gedeeld. En ja samen met het filmpje verdwenen ook de commentaren van de ontelbare mensen die het met mij eens zijn.
Maar gelukkig, hier op Nageltjes nog steeds te bekijken en lezen.