Condell met een schrikwekkende waarheid: “De Anti-Amerikaanse droom”.

De redactie wenst alle nageltjesfans een gelukkig en voorspoedig 2019. En vooral een goede gezondheid, zoals gebruikelijk heel veel gezond verstand, zin voor humor en een uiterst kritische visie en helderheid van geest over alles wat “geframed ” wordt door de leugenpers en de staatsmedia. Framing is het engels woord voor “kaderen”.

Alles wat getoond en gezegd wordt moet kaderen binnen de versie die de door zichzelf boven ons gestelden de bevolking wil opdringen en laten geloven. In feite komt dit neer op dwang liegen en bedriegen, hersenspoelen en indoctrineren.

Zet de ondertiteling automatisch vertalen op “Nederlands” en beluister en lees de uiterst nauwkeurige en vooral pijnlijke analyse van Condell. Pat heeft overschot van gelijk.

Een belangrijke opmerking van de redactie evenwel: islam is voor 91 procent géén godsdienst maar een misdadige politieke ideologie die zich beroept zich op die status van religie terwijl islam de vier andere vrijheden vervat in het 1° amendement -overigens net zoals de nazi’s en de communisten wereldwijd- niet erkent noch toepast.

Het linkse aka socialistische of collectivistisch nazisme is verantwoordelijk voor alles wat onze mensen en arbeiders ontzegd en sluiks ontstolen wordt. Zij zijn het de de ondergang van onze hoge beschaving op hun agenda hebben staan. Juist daarom voeren ze hier massaal mohammedanen in. In naam van uw nageslacht: ontneem links elke macht voor het te laat is!

Schaf je online een elektronisch exemplaar van “feitelijk overtuigen” aan na te klikken op de afbeelding bovenaan rechts. Het kost slechts 3,9 US dollar en dus minder dan 3,5 euro maar verschaft een wetenschappelijk verantwoord inzicht over de misdadige ideologie die de islam is. Voor al onze politici, professoren, rechters en studenten zou dit verplichte lectuur moeten zijn. Verspreid zo veel mogelijk de koppeling naar de betrokken pagina van het Centrum voor de Studie van de Politieke Islam waar dit Nederlandstalig boekje kan aangeschaft worden. Zo draag ook jij uw steentje bij tot het behoud en de redding van onze beschaving, uw volk, uw nageslacht, hun veiligheid, vrijheid en waardigheid.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Condell met een schrikwekkende waarheid: “De Anti-Amerikaanse droom”. — 3 reacties

 1. Geachte redactie,
  Voor jullie en jullie lezers een gezond, vreugdevol en strijdbaar 2019.
  Wat Pat Condell zegt klopt voor de volle 100% en daar kan ik weinig of niets aan toevoegen.
  Zoals a. griffon terecht stelt is dit materiaal uiterst geschikt voor verspreiding naar studenten toe, hoewel veel volwassen er ook iets zouden aan hebben.
  Ik heb het dan ook op Facebook gepost, zeer benieuwd hoeveel reacties er gaan komen.

 2. Voor alle duidelijkheid hierna de vertaling van het eerste amendement op de Amerikaanse grondwet.

  “Het Congres zal geen wet aannemen die betrekking heeft op een staatsgodsdienst, of de vrije uitoefening van godsdienst verbiedt; of de vrijheid van meningsuiting of de persvrijheid beperkt; of het recht van het volk beperkt om vreedzame bijeenkomsten te beleggen, en verzoekschriften voor een herstel van grieven tot de regering te richten.”

  Daarom is het vandaag uiterst belangrijk om te onderlijnen dat een doctrine die voor 91 politiek is en niet religieus geen godsdienst kan zijn. Islam is een imperialistiche ideologie en geen religie of godsdienst.

 3. De videomonoloog die Pat Condell met ‘The anti-American dream’ is monumentaal. Het is het beste pleidooi voor ‘Free Speech’ dat ik ooit op iets meer dan 12 minuten hoorde. Het verdient een echte duidelijke Nederlandse ondertiteling en transcriptie, en meer verspreiding. Vooral naar studenten toe. Ik denk dat ik er tijd gaan aan spenderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *