De ontvoering van EUROPA

Bij de onvolprezen uitgeverij Egmont verscheen een monumentaal boek van advocaat en Europarlementslid Gerolf Annemans. De titel vat uitstekend samen wat de auteur, die over ontzettend veel informatie beschikt van achter de coulissen van de EU, weet en beseft. De inhoud van zijn sterk onderbouwde en objectieve analyses zal men nooit in de hoofdstroom media kunnen horen of lezen. Daarom deze korte boekbespreking. De EU (Europese Unie die helemaal Europa niet is) ontvoerde met de verdragen van Maastricht en Lissabon Europa, en houdt Europa sindsdien gegijzeld. Dat is naar westerse normen overigens een heus misdrijf om niet te zeggen een verraderlijke misdaad.

Annemans ontleedt vele aspecten van de geschiedenis van de laatste 30 jaar en weet op meesterlijke wijze de waarheid te formuleren inzake alle belangrijke aspecten van ons leven: economie, sociale zekerheid, vrijheid, onafhankelijkheid, welvaart, enz. De meest in het oog springende miskleun -of is het opzettelijke misdaad- van de EU en haar oligarchen is de door hen georganiseerde en georkestreerde massale illegale immigratie van ongeletterde, achterlijke niet opgeleide maar oh zo fanatieke en gewelddadige kansparels naar Europa, die het karakter van een ware volksverhuizing heeft aangenomen.

De onwil van de politieke elites om de door hen uitgelokte massa-immigratie een halt toe te roepen, staat in schril contrast met de wil van het overgrote deel van de publieke opinie. Die gelooft immers niet langer in holle frases – genre “Wir schaffen das” – en wil dat er letterlijk en figuurlijk grenzen worden gesteld en beveiligd. Niet met loze beloften en totaal onvoldoende middelen zoals de EU-satrapen de bevolking in aanloop naar de nakende verkiezingen op 26 april willen doen geloven, in een poging om het volksgezegde “veel beloven en weinig geven doet de zotten in vrede leven” te illustreren.

Net zoals met de boeken de voormalige Tsjechische president Václav Klaus “volksverhuizing” en “de schittering van illusies” profileert Annemans zich erudiet en onomwonden maar wel uitstekend gedocumenteerd tot een woordvoerder van ‘de man en vrouw in de straten van Vlaanderen’ die spontaan aanvoelt dat Annemans de waarheid beschrijft.

Als vooraanstaand Europees parlementslid schrikt hij er niet voor terug enkele ongemakkelijke waarheden te formuleren en heel wat gemakkelijke onwaarheden te weerleggen. Dat maakt van “De ontvoering van Europa” een verfrissende obectivistische bijdrage aan het – door politiek correcte taboes en grootheidswaanzin van de EU-elite en het door haar onrechtmatig gedomineerde en gedicteerde – publieke debat.

Laat U vooral niet afschrikken door de afbeelding op de frontpagina. Die is een knipoog naar de Griekse mythologie en dat wordt duidelijk gemaakt aan iedereen die het boek zal lezen. Wie op iets meer dan een 1 maand voor de volgende Europese verkiezingen zijn kiesintenties wil afwegen met een schat aan informatie die moet dit boek absoluut aanschaffen en ook lezen nu er nog de tijd voor is.

Op 26 mei 2019 laat de bewuste burger zijn veto weerklinken in de paleizen van Brussel en Straatsburg door een bewuste stem tegen de kleptocraten (dieven) en voor de bevrijding van Europa uit de dodelijke wurggreep van een bende misdadigers.

Uitgeverij Egmont ISBN 978-9078898-53-5

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De ontvoering van EUROPA — 4 reacties

 1. Pingback: 5 redenen om bang te zijn voor de EU | Nageltjes

 2. Beste Jefferson, mjn stem en steun gaat al jaren naar het Vlaams Belang en daar ben ik heel gelukkig om.
  Het verraad door het politiek gespuis van onze identiteit, nationaliteit, veiligheih en leefbaarheid steeds ten voordele aan vreemdelingen maakt steed meer Vlamingen wakker, gelukkig.
  Hopelijk komt er op 26 mei een ware omwenteling in het voordeel van Het Vlaams Belang.

 3. Beste Jefferson,
  Het gesigneerde exemplaar ligt hier lezensklaar.
  Na uw boekbeschrijving zal ik er iets vlugger aan beginnen.
  Zoals we/ik van Gerolf Annemans gewoon zijn/ben altijd tot in de puntjes uitgewerkt en verzorgd.

 4. Gelezen en goedgekeurd! De vrijwillig samenwerkende Europese Associatie is het na te streven model in de komende jaren (hopelijk geen decennia). Annemans vindt meer dan ooit medestanders op het Europese front lijkt het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *