“Gouden zondag”

De resultaten zijn nu bekend. Voor iedereen die logisch kan nadenken en zijn of haar vrijheid lief heeft is de conclusie duidelijk positief. Zelfs toen de eerste uiterst onvolledige uitslagen bekend werden spraken de traditionele partijen op aansturen van het journaille van de Belgische leugenpers en corrupte media al over een zoveelste “zwarte zondag”. Alsof de vooruitgang van een identitaire, nationalistische en anti-globalistische partij te betreuren zou zijn. Wat uiteraard niet het geval kan zijn.

Maar er is nog niet eens 1 dag voorbij en de VRT slaagt er al in om samen met een leugenachtige collectivist en slechte verliezer ( VD Lanotte) zelfs een mohammedaanse jongerenvoorzitter van CD&V op het scherm te toveren om hun gal te laten spuwen en fabeltjes te laten formuleren. Hun aller bedoeling is duidelijk: op basis van lasterpraatjes de enige democratische winnaars van de verkiezingen zwart maken en discrediteren.

Dat het VB grootschalig gewonnen heeft is goed nieuws voor de democratie en dus helemaal geen reden tot treuren, maar integendeel hoopgevend voor onze taal, portemonnee en cultuur. Jammer voor de leugenaars, Mohammedanen, misdadigers en volksverraders van CD&V en VLD natuurlijk. En uiteraard ook voor de collectivisten van SPA en Groen die alleen gespecialiseerd zijn in het verkwisten en uitgeven van andermans geld. Dat NVA achteruitgaat is niet meer als normaal en uitsluitend het gevolg van haar immobilistisch falen en haar berg gebroken beloften. Dat kan en mag geen verbazing wekken. Maar de NVA houdt behoorlijk stand en verliest véél MINDER dan de traditionele kleptocratische Belgicistische en roofzuchtige partijen.

Dat Gwendolyn Rutten, partijvoorzitster van de VLD, zonder zelfs haar eigen partijbestuur te raadplegen nog tijdens de verkiezingsdag een oekaze tegen de winnaar, het Belang, durfde formuleren getuigt eens te meer dat deze partij niet verder gegroeid is maar eerder terug sterk gekrompen tot de Pest Voor Vlaanderen, aka PVV. Benieuwd of dit partijbestuur Gwenny zal durven ontslaan. Niet met pek en veren natuurlijk, maar subtiel: is het niet hoog tijd dat je ontslag neemt, Bitch?

Maar, en dat overstijgt Vlaanderen (plus 2 zetels voor het Belang) , ook in de andere Europese naties werden zogenaamd Europese verkiezingen georganiseerd. En als dezelfde trend zich voordoet in de andere Europese naties zoals in Groot-Brittannië (de uitvinders van de moderne volksdemocratie) kunnen we echt spreken van een echt “Gouden Zondag” waar de Europese burgers hun rug gerecht hebben en mensen naar de Europese praatbarak bevoegdheid te sturen om de dictators, apparatsjiks en oligarchen het vuur. aan de schenen te leggen of zelfs weg te sturen in de vergetelheid.