“Problematiek radicaliserende jongeren vraagt maatwerk”

Jawadde! Problematiek: islamofiele boven ons gestelden vragen maatwerk!

Wat kiezen we, een 9 mm of een 98% tungsten wolfram? In hun plaats zou ik in mijn broek schijten!

Maar raad eens, die keuze hebben de islamofiele boven ons gestelden zelfs niet meer! Zo ver zijn ze gezakt in het drijfzand van het verraad.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

“Problematiek radicaliserende jongeren vraagt maatwerk” — 4 reacties

 1. Dagelijks wordt het steeds opnieuw bewezen nl.
  “religie, monarchie én politici zijn de grootste vijanden én obstakels voor Democratie”
  De eerste belazeren de burgers.
  De tweede belazeren en parasiteren op de burgers.
  De derde belazeren, parasiteren en bestelen de burgers.
  Puntje bij paaltje zijn de eersten de gevaarlijksten, die club volksverlakkers maken eigen wetjes die uiteraard dienen om te kunnen blijven parasiteren op simpelen van geest.
  Wat die achterlijke waanzin betreft, als er nu nog niet voldoende stof aanwezig is om die barbarij te verbieden bij wet dan is het héél erg gesteld met de huidige politici.
  Die zijn momenteel druk doende een oplossing te vinden om de spaarcenten van de hard gewerkt hebbende Vlamingen te kunnen afromen om dat profitariaat ter vriend te houden, kwestie van stemvee voeding te geven…

 2. Inderdaad heeft U gelijk, beste Senior;spijtig-genoeg kunt U ènkel Uw vragen aan Bonte & Somers hier, bij Nageltjes neertypen en niet RECHTSTREEKS (of in de openbare pers) stellen: niemand van het “journaille” zou het wagen om die “heren”(?) in verlegenheid te brengen. Grrrrr.
  Et voilà, beste Stradi, het is dààrom dat Fikken tracht zoveel-als-mogelijk
  te pleiten om die “jihadstrijdertjes”, bij hun terugkeer in dit onland, op dezelfde manier te behandelen zoals gewetenloos Ganshof vander Meersch deed met de Oostfrontstrijders in 1946: wat toén wél kon met die naïve goedgelovigen zou ZEKER NU moeten kunnen met die soepjurkdragend paljassen.

 3. Dat al het multiculgelul dat door de linkse loeders al jaren lang geprezen en verheerlijkt werd/wordt heden als èèn grote leugen open en bloot ontmaskerd wordt is uiteraard een pijnlijke angel in het linkse blazoen.Van het moment er een baardaap oproept om de wil van Allah, het doden en moorden zoals de woestijnratten al doen sinds de gebaarde profeet deze waanzin predikte,kan anno 2013 nog steeds rekenen op steun van hersenloze Abdoella’s en Mohametters. Zelfs van deze die nog nooit de eerste bladzijde van de koran gelezen hebben.
  Vechten,vernielen en vernietigen in naam van..Allah! Hun geloofsgenoten kelen en ultiem vernederen door hen “rectaal” te verkrachten. De “Islam terror” getoond van zijn echte kant.
  Hier slaan de linkse nu in paniek en proberen met allerlei verklaringen en intenties hun meubelen te redden. Zo was er de zeer opmerkelijke suggestie van H.Bonte uit Vilvoorde, hierin bijgetreden door dat blauwe Mechelse kieken, om moslimjongeren die tekenen van radicalisering vertonen hun paspoort(en) als bescherming voor hen..in te trekken,zodat ze de Schengen landen niet kunnen verlaten.
  Ik heb in deze maar èèn vraag voor het bonte duo Bonte-Somers.
  Als jullie menen dat intrekking van paspoorten en andere indentiteitsdocumenten een efficiënte maatregel zouden zijn om onze “gekleurde” jongeren weg te houden uit de Syrische moordkuil, leg me dan eens uit hoe het mogelijk is dat duizenden tafelschuimers “zonder papieren” er moeiteloos in slagen om de Schengen landen binnen te komen.

 4. Zoals ik al eerder schreef, het is zo ver. Bij de aankondiging van Ter Zake hadden ze het over “onze jongens”, ik moest bijna braken. In het programma werd verwezen naar de Spaanse burgeroorlog en andere linkse hobby’s waar links zot gemaakte jongens gingen vechten.
  Verdomme, de enige ware ONZE JONGENS, waar met geen woord over gepraat werd, waren die die tijdens WO2 vanop de preekstoel “overtuigd” werden om het communisme te bestrijden in de USSR, en bij terugkeer als verraders opgepakt werden door franstalige gendarmes in opdracht van het ancien regime, de hele familie gebroodroofd en geruïneerd werd en nu ze toch bezig waren, politiek uitgeschakeld werden tot na de twee volgende generaties.

  Wat een verschil met die dubbele paspoorten die na beschoten te zijn in een conflict van een vreemde mogendheid, hier op onze kosten liefdevol verzorgd worden. Straks worden ze voor het scherm gesleept als helden. Als islam hier niets mee te maken heeft volgens de specialisten dan moet de preekstoel ook niet gezien worden als een godsdienstig attribuut van het christendom maar als een politieke spreekgestoelte, met de pastoors net als de imams als politieke vertegenwoordigers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *