Allah heeft gezegd

Niettegenstaande islam voor 91,1 procent een misdadige, imperialistische, gewelddadige en onverdraagzame ideologie is beroept islam zich op ons principe van vrijheid van godsdienst maar weigert wederkerigheid toe te laten en bestraft afvalligheid met de doodstraf. Daarom brengt nageltjes het bestaan van dit enorm belangrijk boek graag ter attentie van iedereen die het goed voorheeft met onze westerse beschaving.

De auteur is een voormalig bekeerling tot de islam en stichtte na zijn afvalligheid de Beweging van Ex-moslims van België. De doelstelling van de Beweging is het verlenen van ondersteuning aan ex-moslims die in vele gevallen erg getraumatiseerd zijn. Daarnaast wil de Beweging de bredere bevolking waarschuwen voor de uitdagingen die de islam aan onze maatschappij stelt. Het boek geeft een unieke kijk in de bronteksten van de islam, maar ook achter de schermen van de islamitische gemeenschap. Het doorprikt de redeneringen die gebruikt worden om de problematische aspecten van de islam mooi te praten of om er rond te fietsen. Aan de lezer wordt uitgelegd hoe bij het thema islam redeneringen gebruikt worden die alle logica tarten.

Het buikgevoel van vele Vlamingen voelt aan dat er met de islam iets niet pluis is, maar dat aanvoelen wordt door cognitieve dissonantie en het alom heersende politiek correcte denken weggemoffeld. Het boek dat voorligt, geschreven vanuit de belevenissen en de kennis over de islam van talrijke ex-moslims, maakt op een sterk inzichtelijke manier helder dat dit tribale monotheïsme inderdaad geen systeem is als een ander, maar ondanks alle brave moslims, een existentiële bedreiging vormt voorde liberale rechtsorde en onze moeizaam opgebouwde beschaving. Die kan blijkbaar vanuit zijn conceptuele kader de ware aard van de islam niet echt begrijpen. Na lezing echter van dit door ervaringsexperts erg vlot geschreven boek kan niemand meer zeggen dat hij of zij het niet geweten heeft….” Wim Van Rooy.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Allah heeft gezegd — 6 reacties

 1. Fuck Allah!!!!
  Fuck Islam!!!!
  Fuck die hele zandbak pedo “religie” en diens imbeciele sukkels die dit uitdragen. FUCK YOU YOU FUCKING CUNTS. Heb zooo mijn neus vol van jullie achterlijke middeleeuws gekut. Sterf allemaal, achterlijke kuthonden met julle fucking Allah-crap. Grow the fuck up, stelletje achterlijke cunts. Fucking haat jullie.

 2. Allah zei ook : “Gij zult niet doden …. gij zult niet parasiteren ….
  ik breng u de religie van de liefde …. de vrede …. ….
  Nu in de pers geen politiek-korrekte kommentaar zeker ?

 3. Dat mosselvolkje kan maar niet begrijpen dat wij ons niet inlaten met die allabullshit, ze snappen nog steeds niet dat wij een seculiere samenleving hebben en ons niet laten belazeren en besodemieterenkomende van een pedofiel, voor ons zijn pedofielen misdadigers en dus moet die bullshit in onze samenleving verbodenworden.
  Zolang het politiek gespuis dat weigert toe te passen zolang zal onze partij die ons steunt in onze doelstelling er bij winnen.
  De eerstvolgende verkiezingen zullen een aardverschuiving tot gevolg hebben waarna de deportatie van allalovers zal starten wantwij walgen van geweld en zeker van pervers barbaars geweld de hobby van die pedofiel.

  • Het toeristisch seizoen is in Tunesië nog maar pas begonnen en baf! Twee zelfmoordaanslagen gisteren donderdag in Tunis. Tegen de politie en volgens onbevestigde berichten opgeëist door de islamitische Staat. Tunesië heeft een stevige reputatie van aanslagen op toeristen die, zoals we allemaal weten, vrijwel altijd afkomstig zijn uit islamitische landen. 😆 Meer mogen we niet weten van onze hoofdstroom media en leugenpers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *