De klimaatfraude ontmaskerd.

Nu Anuna De Wever naar Zuid Amerika aan het zeilen is; nu de verkiezingen van 26 mei 2019 voorbij zijn; nu Greta Thunberg nog steeds de politiek correcte media, Zweden en New York teistert met haar absurde verhaaltjes over klimaatopwarming;

Nu allerhande onbekwame, luie, idiote of verraderlijke politiekers blijven voorwenden dat er iets mis zou zijn met ons klimaat om ons te kunnen opzadelen met een nutteloos schuldgevoel en zo het opleggen van nog meer onrechtvaardige belastingen te rechtvaardigen, zetten we na onze vorige bijdragen over de bedrieglijke klimaatleugens (zoek op ‘klimaat‘) een en ander nog eens bibliofiel op een rijtje. Zijn jullie er klaar voor dames en heren snertpolitiekers?

Dit boek onderzoekt de beweringen van door de mens veroorzaakte opwarming van de aarde door het Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC, niet toevallig een organisatie van de Verenigde Nazis) met behulp van de juiste journalistieke en onderzoekstechnieken. Het verklaart hoe het een opzettelijke, georkestreerde misleiding was, waarbij de wetenschap werd gebruikt om een ​​politieke agenda op te leggen. Het hield een meerderheid voor de gek, inclusief de meeste wetenschappers. Ze gingen ervan uit dat andere wetenschappers geen wetenschap zouden produceren voor een politieke agenda. De Duitse fysicus en meteoroloog Klaus-Eckart Puls besloot uiteindelijk om zichzelf te zoeken. Dit is wat hij ontdekte.

Tien jaar geleden parafeerde ik gewoon wat het IPCC ons vertelde. Op een dag begon ik de feiten en gegevens te controleren – eerst begon ik met een gevoel van twijfel, maar toen werd ik woedend toen ik ontdekte dat veel van wat het IPCC en de media ons vertelden pure onzin was en niet eens werd ondersteund door wetenschappelijke feiten en metingen. Tot op de dag van vandaag voel ik me nog steeds schande dat ik als wetenschapper presentaties van hun wetenschap heb gegeven zonder het eerst te controleren … wetenschappelijk is het pure absurd om te denken dat we een aangenaam klimaat kunnen krijgen door aan een CO2-regelknop te draaien. ”

De groene tirannie van Rupert Darwall volgt de alarmerende oorsprong van de groene agenda en laat zien hoe milieuschrikken door onze wereldwijde rivalen zijn ingezet als een politiek instrument om de Amerikaanse macht over de hele wereld te bestrijden.

Aan de hand van uitgebreide historische en beleidsanalyses biedt dit tijdige en provocerende boek een heldere geschiedenis van milieualarmisme en falend beleid, waarin wordt uitgelegd hoe “wetenschappelijke consensus” wordt vervaardigd en misbruikt door politici met dubbelzinnige motieven en totalitaire neigingen.

‘Goed onderzocht, duidelijk geschreven, mooi gepresenteerd en vooral feitenrijke boeken zoals Inconvenient Facts zijn absoluut essentieel voor het voortbestaan van de democratie, voor het herstel van de ware wetenschap en voor de ultieme triomf van objectieve waarheid.‘ ‘ -Christopher Monckton, burggraaf van Brenchley

Dr. Tim Ball legt het kwaadwillige misbruik van klimaatwetenschap bloot, omdat het door oneerlijke makelaars werd vervormd om de politieke ambities van progressief links te bevorderen.

De Mythologie van ‘Global Warming’ is bedoeld om het brede publiek een breed spectrum van wetenschappelijke en feitelijke informatie over het onderwerp klimaatverandering te bieden. Dit boek ontkracht de onophoudelijke, emotionele en grotendeels niet-onderbouwde beweringen van de progressieve media en klimaatwetenschappers dat industriële samenlevingen zoals de Verenigde Staten onze planeet vernietigen door het gebruik van fossiele brandstoffen. Wat veroorzaakt de opwarming van de aarde? Wat is een broeikasgas? Welke impact hebben koolstofdioxide-emissies van fossiele brandstoffen eigenlijk op het aardklimaat ten opzichte van natuurlijk voorkomende fenomenen? Is al het ijs op aarde echt aan het smelten en stijgt de zeespiegel met een catastrofale snelheid? Zijn alle vormen van extreem weer, inclusief orkanen, tornado’s, overstromingen en droogtes dramatisch toegenomen? Worden ijsberen en andere levensvormen met uitsterven bedreigd? Zal al deze chaos ophouden als fossiele brandstoffen worden vervangen door ‘groene’ hernieuwbare energiebronnen? Antwoorden op deze vragen tonen duidelijk aan dat harde feiten geen van de bovenstaande ernstige voorspellingen ondersteunen.

De wetenschap van het broeikaseffect is inderdaad ‘geregeld’; Global Warming is een mythe.

Dit originele boek beschouwt een van de meest buitengewone wetenschappelijke en politieke verhalen van onze tijd: hoe een handvol wetenschappers in de jaren tachtig ging geloven dat de mensheid geconfronteerd werd met catastrofe door weggelopen opwarming van de aarde, en hoe dit vandaag politici heeft overgehaald om ons te beloven met wat beloften om de grootste rekening in de geschiedenis te zijn. Christopher Booker verweeft de wetenschap van de opwarming van de aarde met die van de groeiende politieke gevolgen ervan, en laat zien hoe juist wanneer de politici onze westerse manier van leven onherkenbaar dreigen te veranderen, het wetenschappelijke bewijs achter de theorie van de opwarming van de aarde wordt aangevochten als nooit tevoren. Het boek onthult de mythe dat de theorie over de opwarming van de aarde wordt ondersteund door een consensus van ’s werelds beste klimaatwetenschappers’.

Het laat zien hoe het Intergouvernementeel Panel voor klimaatverandering van de VN wordt beheerd door een kleine groep ijveraars van het broeikaseffect, die herhaaldelijk bewijs hebben verzameld om hun theorie te ondersteunen. Maar de politici, onder druk van de media, zijn zo gevallen voor hun propaganda dat, zonder dramatische verandering, onze westerse wereld nu geconfronteerd wordt met een ongekende ramp.

Auteur Richard S. Dillon gaat in zijn nieuwe boek, Scientific Facts and Climate Change, in op het splijtende onderwerp van de opwarming van de aarde.

Lezers zullen een beter begrip krijgen van de belangrijkste concepten voor klimaatverandering – zoals wat wetenschappers bedoelen wanneer ze het “broeikaseffect” bespreken en hoe onderscheid kan worden gemaakt tussen “goede” en “slechte” wetenschap – in gemakkelijk leesbare termen. Dillon pakt een breed scala aan concepten aan en onderzoekt waarom koolstofdioxide geen “effectief” broeikasgas is, hoe de oplosbaarheid van koolstofdioxide de relatie tussen het gas en de watertemperatuur kan verklaren en hoe koolstofdioxide infraroodstraling absorbeert door buiging en het strekken van de zuurstof-koolstofbindingen.

Dillon ontleedt ook de verschillende rapporten van wereldwijde weergerelateerde rampen, waaronder recente wereldwijde orkanen, overstromingen en droogtes, om de hoofdoorzaken te bepalen en het klimaatdebat beter te concentreren. Geen enkele factor is te groot of te klein om in wetenschappelijke feiten en klimaatverandering te worden overwogen. Naar buiten en naar boven kijkend, onderzoekt Dillon zelfs het effect van de zon en de kosmos op het mondiale klimaat en trekt een verband tussen het aantal zonnevlekken en belangrijke weerspatronen in het verleden.

Klaar om de wereld om je heen te heroverwegen? Deze eye-opening blik op klimaatverandering is een geweldige plek om te beginnen.

Het meest walgelijke voorbeeld van de klimaatleugens is hoe men onschuldige kinderen probeert wijs te maken dat het leven de ijsberen ten gevolge het afsmelten van de ijskappen in gevaar zou gebracht zijn. Afgezien van het feit dat de NASA vanuit de ruimte onweerlegbaar heeft vastgesteld dat de ijskappen helemaal niet afsmelten maar ergens afbreken maar elders weer aangroeien is het misbruiken van kinderen, die al zijn het uiteraard geen wetenschappers het goed menen met de natuur, is dit fabeltje ook schandalig omdat de ijsbeer een uitstekende zwemmer is.

Hij zwemt soms honderden kilometers na elkaar en dat kost hem helemaal geen moeite omdat hij vanwege zijn soortelijk gewicht automatisch blijft drijven. … De ijsbeer heeft dus helemaal geen ijsschots nodig om op te staan. Behalve misschien als uitkijkpost tot er een school vissen voorbij zwemt en de ijsbeer in het water springt om daar zijn buikje te gaan gaat vol eten.

Om duidelijk te maken dat er ook in Vlaanderen wetenschappers zijn die klimaatmisdadigers kennen en ontmaskeren, hier nog en Bruggetje naar Jan Jacobs. “ Zie vooral “Wie controleert?!

Het klimaatakkoord: een non-oplossing voor een imaginair probleem.
Maar het kost wèl 1000 miljard! Die waanzin moet stoppen!

Climategate brengt ons bij Climate Caper. (klimaat gijzelnemer) Professor Paltridge leidt ons door de enorme onzekerheden die inherent deel uitmaken van ‘het klimaatmodelleringsproces’; hij onderzoekt de nog grotere onzekerheden die samenhangen met economische voorspellingen van de ondergang van het klimaat; en hij bespreekt in detail de bewuste en onderbewuste krachten die werken om ervoor te zorgen dat scepticisme binnen de wetenschappelijke gemeenschap voor het publiek wordt weggehouden.

We moeten een gevoel voor wetenschappelijk perspectief in ere herstellen om te debatteren over welk argument werd gegijzeld door politiekers, milieuactivisten en opportunisten. Het volstaat niet wetenschappers te omschrijven als negationisten om de eigen leugens, vervalste voorstellingen en verzinsels als wetenschappelijk te laten doorgaan. Er is nood aan een argumentatiemethode en in het Nederlands geformuleerde argumenten om de supporters van een imaginair probleem te overtuigen van hun eigen ongelijk.

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *