De Michels aan de foute kant van de geschiedenis

De oorverdovende stilte van Charles en Louis Michel na de gewelddaden van Spanje in Catalonië en de Turken in Syrië maken definitief duidelijk dat zij nooit aan de goede kant van de geschiedenis zullen staan.
image_pdfimage_print
Share

Reacties

De Michels aan de foute kant van de geschiedenis — 2 reacties

  1. Moest Orban doen wat Spanje doet, de oppositie opsluiten, de hypocrieten zouden dan niet zwijgen !

  2. Die nepotisten zijn nog te waardeloos om de toiletten in de metro ‘s’nachts’ te onderhouden, het geloof én het respect voor die 2 is 0,0000000000% en daar worden er nog een troep aan toegevoegd, die uit Brakel, die uit Berlare, die uit Gent enz. enz.
    Te waardeloos om te mogen ademen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *