Tegelijk slachtoffers en beulen

De fysieke en psychologische schade die de islamitische monsters hebben aangericht, en nog aanrichten, is immens. Die zullen niet meer te herstellen zijn in meer dan een eeuw.

Voor de slachtoffers baat nog weinig hulp, zelfs indien ze naar Europa zouden worden gehaald. Voor de jongetjes die al van jongs af leerden hoe ze kelen moeten oversnijden, handen moeten afhakken en vrouwen stenigen is het onmogelijk. De islam is er ingebakken en gaat er nooit meer uit. Ook niet wanneer ze door sociale werkers en psychologen van hier zouden worden behandeld.

Er zouden er trouwens nooit genoeg zijn om die vele probleemgevallen, waarmee zij geen enkele ervaring hebben te begeleiden. Genezen? Dat is zelfs hier onmogelijk.

Wat ik absoluut zeker weet is dat al die sociologen psychiaters, advocaten en diverse NGO’s dollartekens in hun ogen krijgen, en het vooruitzicht op een levenslang riant inkomen betaald door de belastingbetalers.

Een activiteit die de overheid zal aanduiden als sociale economie, maar een die slechts een zeer negatief rendement zal hebben, en een gevaar voor onze echte economie die net minder van dat soort lui moet hebben, en veel meer technici, bèta- wetenschappers en ingenieurs. De dag dat wij ooit geld kunnen verdienen met het ondermijnen van onze samenleving, eet ik mijn hoed op. Nooit dus.

Dat wat in het onderstaande artikel van The Sun wordt beschreven: het geïnstitutionaliseerd en georganiseerd verkrachten en seksueel verminken van vrouwen (en ook jongetjes), is slechts mogelijk daar waar de islam regeert, en dat met de hulp/medeplichtigheid van de vrouwen.

Het is bekend dat ook zij rabiate aanhangers zijn van het wrede geloof dat islam is. Het is bovendien bekend dat (overal ter wereld trouwens) vrouwen vaker gelovig zijn dan mannen en dat zij dat geloof ook hun kinderen (vooral de meisjes) leren.

Dat vrouwen zelfs in dit vrije Europa er voor kiezen om met een hoofddoek, gesluierd of in een boerka rond te lopen, bewijst hoe fanatiek ze zijn. Ze zijn met betrekking tot de jihad en de islamisering nog gevaarlijker dan de mannen.

Daarom mogen ze nooit terugkomen van hun – gelukkig maar – mislukte kalifaat. NOOIT zullen zij zich hier aanpassen. In tegendeel: ik garandeer een toename van Blokkendoos-school-toestanden.

De rechter die het land beval de IS-vrouwen met hun kinderen terug te halen is een politieke activist, die geen rekening hield met de brave mensen die nergens gingen vechten en moorden, en geen rechter. Die man moet stante pede afgezet worden.

En als dat niet kan, dan moet er maar een wet worden geschreven die dat mogelijk maakt. De advocaat in deze zaak die vanwege zijn sympathie voor IS, of omwille van het geld, heeft aanhangig gemaakt, moet worden geroyeerd (geschrapt).

Abderrahim Lahlali en Mohamed Ozdemir eisten zelfs 105.000€ per dag dat België de IS vrouwen niet naar hier probeert terug te halen. (Nu ja, dat proberen zouden we ook een eeuwigheid kunnen laten duren ;p )

Afbeeldingsresultaat voor Abderrahim Lahlali en Mohamed Ozdemir

Maar er is natuurlijk ook Walter Daemen, die al tot drie maal toe twee IS vrouwen en hun kinderen via de rechtbank naar hier wenst te halen. Vergeten we ook niet dat inmiddels al minstens 6 kinderen naar hier werden gehaald, onder wie ‘een kind’ van 18 jaar. Het zal wel mogelijk zijn om ook de rechters, die via hun vonnissen al die terroristen en hun handlangers naar hier lieten komen, hun naam en foto te vinden. Maar helaas daar heb ik nog geen tijd voor gehad.

foto Walter Damen

Vrouwen zijn onderdrukten en slachtoffers, en tegelijk de medeplichtigen, de aanstokers en de beulen. Kijk ook maar naar het besnijden van meisjes, en de uithuwelijking. In de primitieve landen zijn kinderen en vrouwen meestal alleen maar koopwaar. Iedereen trouwens die in de handen van de islamieten terecht komt. Ook mannen die geen moslim zijn. Al de oliestaten lopen er vol van.

Ik heb medelijden met de kinderen, maar helaas het kwaad is te massaal en onherroepelijk geschied. Noodzaak nu ter beveiliging van onze vrije vreedzame maatschappij om dit ter plaatse in te kapselen en daar te trachten een remedie te brengen. NIET HIER ! DAT NOOIT !

Slavenhandel, van de oudheid tot op vandaag, was en is, een islamitische specialiteit. Zo werden de negerslaven door hen geleverd tot aan de slavenschepen. Zo worden tot op vandaag honderden vrouwen (blanke slavinnen zijn nog steeds zeer gegeerd ) ontvoerd om in de islamitische landen te worden gekocht en verkocht. Indien u wat tijd heeft dan kunt u een wat langere recente reportage hierover bekijken

Wij moeten onze samenleving dus beschermen tegen islamisering en elke negatieve invloed en gevolgen die van immigratie uitgaat.We moeten dus met onmiddellijke ingang de immigratie volledig stoppen, en enkel na voldoende en beschikbare informatie, na voortijdige inburgering en na afstand van elke andere nationaliteit na een lange proefperiode die over 2 generaties loopt, vreemdelingen als Vlaming beschouwen. Diegenen die zich hebben misdragen, zoals de criminelen en IS misdadigers zouden dus nooit Vlaming/Europeaan kunnen worden en de facto moeten terugkeren naar het land of het continent van oorsprong.

Asiel zou sowieso enkel tijdelijk mogelijk moeten zijn, ingedeeld in periodes van 3 jaar, en liefst plaatsvinden in gedemilitariseerde zones dicht bij hun land/streek van herkomst. Laten we ons dus uit de rechten van mens zoals die nu geschreven staan terugtrekken en er nieuwe schrijven. Rechten van de mens die in de eerste plaats onze rechten en vrijheden beschermen.

https://www.thesun.co.uk/news/8497284/isis-sex-slave-pregnant-children-raped-jihadis/

Ja, eigen volk eerst, dus. Zoals het overal en bij iedereen geldt en altijd zal en hoort te zijn. Een biologische natuurwet.

ISIS sex slave girl pregnant at TEN years old as children raped by 100 jihadis and beaten with cables

An aid worker who runs safe houses for Yazidis escaping IS said child sex slaves would often be raped by hundreds of ISIS fighters

 • Gerard du Cann , updated: 24 Feb 2019, 9:07

A YAZIDI woman claims her ten-year-old niece is pregnant after being forced to become an ISIS sex slave.

The terrified aunt made the claim after speaking about how children of the minority group were beaten with cables if they disobeyed, while another aid worker said children would be raped by hundreds of jihadis.

 An image shows captured Yazidi women being driven around in a cage
An image shows captured Yazidi women being driven around in a cageCredit: Alalam.ir

The Mail on Sunday reported the child, Marwa Khedr, became a victim of Islamic State after jihadis swept into her village in Iraq and rounded up all the families at gunpoint.

The men were reportedly killed and buried alive in a mass grave.

The women and children were taken to the north of the country, where they were divided up by age.

The most prized were those women aged between ten and 20.

These young girls may have been raped by 100 men before they become pregnant” Ziad Avdal, who runs safe houses for Yazidis

Her aunt Mahdya said she last saw her niece huddled with others in a market waiting to be taken to the caliphate’s would-be capital Raqqa.

Mahdya herself has just recently escaped from Baghuz, the last holdout of ISIS in Syria, and said she had been forced to eat sticks and animal dung to survive.

A friend told Mahdya she had seen Marwa again since her kidnapping, and she was pregnant at only ten years old, according to the Daily Mail.

Mahdya, 29, had endured her own hell under ISIS.

She claimed she was frequently sold, kept underground for months, assaulted and forced to marry several times.

She was threatened with having her daughters raped, and saw them beaten regularly with cables by jihadi brides.

Yet when she first tried to flee, she said her daughters were so brain-washed by ISIS that they refused to join her, fearing the “faithless” men of the liberating Kurdish forces.

Ziad Avdal, a former teacher who runs safe houses for Yazidis escaping IS, spoke about the terrible fate of ten-year-old Marwa.

He said: “It is not just terrible that she is pregnant – these young girls may have been raped by 100 men before they become pregnant.”

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Tegelijk slachtoffers en beulen — 7 reacties

 1. In ’t Pallieterke van vandaag staat er een interessant artikel van Paul Bäumer dat naadloos aansluit bij dat van Antoine Griffon op Nageltjes.

  U vindt het hier.

  Lees en huiver. De “goedmensen” die ijveren voor de terugkeer van IS-vrouwen zijn even misdadig als de IS-mannen en de IS-vrouwen zelf.

 2. Er lopen 4 raddraaiers rond met een wit zeverlapje onder hun smoelwerk die mij letterlijk en figuurlijk doen kotsen, een zekere (d)amen, ver(s)machten, een onverzorgde langharige en een gladgeschoren kletskop, zodra die in beeld komen is het zappen geblazen zo niet heeft mijn vrouw en ikzelf extra poetswerk.
  Lullen, lullen en zakken vullen.

 3. Als het nu nog niet duidelijk is dat gesluierde vrouwen die hun gelaat laf verbergen achter een zwarte doek, uiterst en extreem gevaarlijk zijn voor onze westerse samenleving, dan weet ik het ook niet meer.

  Geen genade voor deze vrouwelijke fanatici! Ze zijn nog veel misdadiger dan de misdadige mannelijke mohammedanen!

  Géén repatriëring. Veroordeling en berechting op de plaats van hun misdrijven. Dat is voor de hand liggend, logisch en objectief.

  Waarom zouden wij allemaal moeten betalen om de ooggetuigen van hun afschuwelijke misdrijven naar hier te halen om hen te laten getuigen?

  Om deze misdadigsters een voorwaardelijke celstraf te gunnen in een luxueus hotel met alle faciliteiten om hun misdadigheid verder te zetten?

  • Er wordt heel doelbewust de andere kant opgekeken door regerende en linkse politici.
   We worden overgeleverd aan een genocide die er zit aan te komen.
   Dit soort politici heeft blijkbaar niet geleerd uit 1400 jaar islamitische “geschiedenis” van veroveren, moorden, afslachten, en geweld op weerloze “ongelovigen”.
   En ze moeten niet afkomen met “wir haben es nicht gewusst”.

 4. Er is maar een antwoord van toepassing nl. “Nooit islamieten en aanbangers van die gewelddadige perverse zwijnerij binnenhalen” en de reeds aanwezigen asap verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *