Nooit uitgezonden op TV.

Dit was geen nieuws. Toch niet in de rest van Europa. Dat het überhaupt gefilmd is en op het internet geraakte, mag een wonder heten. Het zou mensen immers bang maken. … Alsof die angst ongefundeerd, verwerpelijk, en ongewenst zou zijn.

Eigenlijk maakte de koningin slechts mee wat vele van de ONDERdanen moeten meemaken; of beter: moeten ONDERgaan.

En ja, bang, dat waren de toeschouwers zeker ook, van het orkest tot inclusief hare majesteit wellicht. Al is ze al op gezegende leeftijd, een van haar bodyguards was wellicht bereid geweest een kogel op te vangen. Niet iedereen heeft zo’n beschermers. Die moeten eerst de politie bellen die dan altijd hopeloos te laat komt. Die weten dat justitie slechts flutstraffen uitspreekt. Maar bij een koningin? Dan denken en handelen politie en justitie anders.

Mensen lijken slechts mieren.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Nooit uitgezonden op TV. — 2 reacties

 1. Ze zien er normaal uit, maar ze zijn het niet!
  Integendeel ze zijn allemaal geestelijk gestoord. En tot alles bereid, inclusief Jihad op alle mogelijke manieren. Dit was jihad bij middel van het gesproken woord.

  De andere manieren van Jihad zijn: met de wapens (zwaard, mes, vuurwapen, springstoffen, Boeings met tientallen tonnen kerosine in de tanks enz.), met het geschreven woord, en met geld.

  Dat laatste leveren wij hen sinds 1974 zo goed als gratis wegens hun olie-chantage.
  Het is de hoogste tijd voor energie uit waterstof-fusie. Dat droogt hun Allah uit wegens gebrek aan centen en kunnen we hen rustig naar het stenen tijdperk bombarderen.

  En laat ons hier tegelijk ook maar afrekenen met de rode wind-jongens vermomd als groene klimaat-meisjes. Opgeruimd staat netjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *