De fascistische sharia- dictatuur in Iran is gevaar voor de hele wereld

H/T The Balkans Chronicles

kkkkkkkkkkkkkkkk

De Amerikaanse president Trump zegt dat de geliquideerde Iraanse generaal Soleimani verantwoordelijk was voor de dood van miljoenen mensen, inclusief demonstranten in Iran zelf. Ook verwondde en doodde hij duizenden Amerikanen en plande hij de dood van nog veel meer van hen. “Maar nu is hij gepakt!”, zo zegt Trump over Soleimani.Volgens Trump had Soleimani “al jaren geleden uitgeschakeld moeten worden”…Prima gedaan van Trump. Deze gast werkte ongeveer persoonlijk naar een atoomwapen toe en had de vernietiging van Israël als hoogste prioriteit…

Een dergelijk regime, gewapend met langeafstandsraketten die Europa en Israël kunnen bereiken, is een groot gevaar voor de vrede en veiligheid van de hele wereld.Al 30 jaar zucht het Iraanse volk onder het juk van de despotische Islamitische Republiek. Al 30 jaar lijdt het Iraanse volk onder de repressie van de Mullahs en Ayatollahs, die een totalitaire staat creëerden gebaseerd op de Koran en de sharia.Al 30 jaar lijdt het Iraanse volk onder een regime dat handen en voeten afhakt, homo’s ophangt en vrouwen stenigt.Al 30 jaar leeft het Iraanse volk in een hel, in de hel van de dictatuur en van de terreur van de islam…

In Iran zijn minstens 304 mensen gedood bij het neerslagen van de protestgolf die er midden november/2019/ uitbrak. Dat blijkt uit een balans van de mensenrechtenorganisatie Amnesty International. Onder de dodelijke slachtoffers bevinden zich naar verluidt ook zeker twee tieners, van 15 en 17 jaar oud.Bij deze opstand waren ook vrouwen, die uit protest hun hoofddoek aan een stok bonden en demonstratief in de rondte zwierden.Op dit moment regeren in de Iran de hardliners van het islamitisch regime.De grondwet bepaalt dat de Hoogste leider van Iran altijd een islamitisch geestelijke moet zijn en alle wetsvoorstellen worden door islamitische geestelijken beoordeeld voordat ze in werking mogen treden…

Een samenleving van moslims en niet-moslims zal nooit iets worden.Moslims achten zichzelf superieur aan de anderen. Ze vinden democratie, vrijheid, vrijheid van meningsuiting, mensenrechten zo verwerpelijk, dat ze eigenlijk niet in zo’n systeem zouden willen leven. Voor hen is de enige goede context om in te leven die van een islamitische staat onder de macht van de Imams, de Oumaraa en het Kalifaat…De islam kenmerken vertoont van fascisme en georganiseerde misdaad.Volgens mensenrechtenorganisaties zijn er in Iran sinds de ayatollahs in 1979 aan de macht kwamen, meer dan 4.000 homo’s en lesbiennes om het leven gebracht. Daaronder bevonden zich de twee Iraanse homo jongens, Mahmoud Asgari (16 jaar) en Ayaz Marhoni (18 jaar). ..

“Iran heeft in 2018. zeven kinderen geëxecuteerd en in 2019 jaar nog twee”,vertelde Javaid Rehman aan de mensenrechtencommissie van de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties.”Tussen september 2018 en juli 2019 werden minstens acht prominente advocaten gearresteerd voor het verdedigen van politieke gevangenen en mensenrechtenactivisten, van wie velen lange gevangenisstraffen hebben gekregen.Journalisten die verslag deden van de demonstratie bij Haft Tappeh en ook over andere arbeidsrechtenkwesties schreven, werden gearresteerd en opgesloten.Minstens 32 mensen zijn gearresteerd sinds januari 2018 voor het protesteren tegen verplichte sluierwetten, waarvan het merendeel vrouwen die in veel gevallen zwaardere straffen hebben gekregen dan hun mannelijke collega’s,” zei Javaid.De mensenrechtenadvocaat Nasrin Sotoudehm , die voor haar cliënt opkwam, een jonge vrouw die op straat demonstratief haar hoofddoek had afgedaan,werd zelf veroordeeld tot 33 jaar cel en 148 zweepslagen wegens ‘ordestoring, verspreiden van leugens en verstoring van de publieke opinie’…

Iran wordt beschuldigd als zijnde de grootste sponsor van wereldwijd terrorisme.Verschillende Palestijnse terreurgroepen en milities genieten steun van Iran. Groepen als Hamas en Islamitische Jihad ontvangen jaarlijks tientallen miljoenen dollars, wapens en training van de Iraanse Revolutionaire Garde.Zonder de Iraanse militaire en financiële steun, zouden Hamas, de Islamitische Jihad en andere terroristische groeperingen nooit 500 projectielen in 24 uur op Israël hebben kunnen afvuren.En geen land ter wereld zou accepteren dat haar burgers dagelijks belaagd worden met raketaanvallen.In het zogenaamde ”Midden-Oostenconflict” gaat het helemaal niet om landbezit. Het is een conflict om ideologieën, een slag tussen islam en vrijheid. Het gaat niet om een stuk land in Gaza of Judea en Samaria. Het gaat om Jihad. Hamas – en voor Hezbollah geldt hetzelfde –  strijdt niet voor stukjes land, maar voor de overwinning van de islam. Het conflict is pure jihad, de door de Koran aan elke moslim opgedragen plicht.De Libanese terreurbeweging Hezbollah geniet net als Hamas steun van het Iraanse regime,die streven ook naar de vernietiging van de Joodse staat,,die streven voor de overwinning van de islam…

Iran is betrokken geweest bij meerdere aanslagen en liquidaties in Europa.Op EU-grondgebied/in Bulgarije is aanslag op een bus met Israëlische toeristen, in het Bulgaarse Burgas gepleegd.Volgens de regering in Sofia zat Hezbollah achter die aanval, waarbij zes doden vielen.Volgens de Nederlandse inlichtingendienst liet Iran in 2015 en 2017 twee tegenstanders van het regime vermoorden in Almere en Den Haag. Nederland heeft sancties opgelegd tegen de Iraanse overheid.De Iraanse geheime dienst zou ook plannen hebben gehad om een separatist in Denemarken te vermoorden, meldt NRC. Hij zou de leider zijn van een beweging zijn die strijdt voor de onafhankelijkheid van de olierijke provincie Khoezistan.De Deense politie heeft een verdachte opgepakt, een man uit Noorwegen met een Iraanse achtergrond…Stop de sharia-dictatuur en onderdrukking in Iran! Stop de vervolging van christenen en bescherm minderheden!NEE tegen de doodstraf! Weg met de executies en mensenrechtenschendingen! NEE tegen het islamitisch extremisme!

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *