De invasie

Hoor eens wat ze roepen in het onderstaande filmpje? Hun eeuwige strijdkreet “allahu akhbar !”.

Veel mensen bij ons denken ook dat het V-teken dat ze maken Vrede betekent. Fout ! Het betekent Victory . De overwinning op ons wel te verstaan.

Wat een schijnvertoning van het Griekse leger.
Staan ze daar met enkele soldaten tegen een menigte getrainde jihadisten die hun kinderen als schild gebruiken en die weten dat zelfs de wapenstok niet mag worden gebruikt.
Diegenen die dat toch doen, of hun wapen afvuren, riskeren de pineut te worden.
Met een kniptang van 1€ zijn de invasieven binnen een minuut door de prikkeldraad heen. Wat een verdediging. En dat noemen sommigen fort Europa?

Kijk, zo goed is Europa in het beschermen van haar grenzen en meer bepaald de grens met Turkije. Er ‘staat’ , eigenlijk ligt, een draadje.
Miljarden aan wapentuig hebben wij belastingbetalers betaald, en niemand die het durft of mag gebruiken.
Ik vrees dat de burgers het weldra zullen overnemen. De beelden die we meestal te zien krijgen zij die van normale grensovergangen. Daar staat wat meer politie klaar om onder de voet gelopen te worden.

Eis een muur ! Een hoge !

Geef mij dan maar een muur zoals Trump die bouwt. Zodra al die immigranten zouden weten dat ze meteen teruggebracht worden richting van of naar hun landen van herkomst, zou het opgelost zijn. Maar nee, de asielclubjes saboteren alles. De wetten zijn dan ook zo lek als een zeeft en het kost ons dus bakken geld en middelen .En dat moet stoppen. De internationale verdragen en het EVRM herzien of anders ons er eenzijdig uit terugtrekken. Een nieuw reglement inzake migratie is snel genoeg geschreven als men weet hoeveel papier en letters in dit land worden geproduceerd. We Made ityoutube.comPEOPLE CROSS GREEK TURKISH BORDER IN MASSES OVER TO GREECE FROM TURKEY INNOCENT CHILDREN BEING…We Made it filmpje inmiddels verwijderd van Youtube

Bedenk

Geen enkel huis en gezin kan/kon ooit door zachtaardige mensen verdedigd worden tegen mensen die bereid zijn elk geweld en elk ander middel te gebruiken om het te bezetten en bezitten en het vreedzame gezin te verdrijven of zelfs uit te moorden. Iedereen onderschat de invasie en de bedoelingen van de bezetters zeer, alsook de zware gevolgen in de nabije en verre toekomst . Wat voor zin hebben wapens in handen van militairen die ze niet mogen gebruiken wanneer het land wordt bestormd? Tegen dit soort oorlog zijn onze legers niet opgewassen. Ons leger is zo laf als de generaals en de politici die hen leiden.

De Turkse bezetting van Syrië

Volgens de Turkse minister van oorlog (sic 😀 ) zijn alle militairen die in Syrië sneuvelden martelaars.
Durven de media daar enig verband zien met een Jihad, een heilige oorlog, de islam en vijandigheid tussen soennieten en sjiieten? Turkije heeft daardoor niet alleen om veiligheidsredenen of economische reden Syrië bezet, maar ook om religieuze. Zo dunkt mij.
Laat ze daar allemaal maar snel martelaar worden. Mocht het helpen, en mocht er een god bestaan: je vond me daartoe de ganse dag dan op mijn knieën met een of andere paternoster en een fles wijwater.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De invasie — 3 reacties

 1. Graag een bruggetje naar het filmpje op FB Walter.

  Wat mij vooral opvalt is dat het filmpje in dit bericht gemaakt werd aan de verkeerde kans van de grens.

  Wat mij betreft graag hoogspanning op deze defensieve prikkeldraad en met scherp schieten op de invasieve misdadigers.

 2. Beste Antoine,
  Ik heb altijd gehoopt ongelijk te hebben gehad, maar een burgeroorlog zit er gewoon aan te komen.Ik schreef dit al bij wijlen Ray van Angeltjes. Wat missen we deze man.
  De enige vraag is enkel nog wanneer???
  Deze waanzin moet dringend gestopt worden.
  Indien regerende en linkse politici dit nog niet inzien, maar de brave burgers wel lijkt de uitkomst onomkeerbaar.
  Gisteren demonstreerde een delegatie van Vlaams Belang voor de Turkse ambassade.
  Er werd door Vlaams Belang en verschillende van hun mandatarissen een bericht en filmpje gepost op FB.
  Veel (gelukkig) positieve reacties daarop, maar als je ziet welke ziekelijke opmerkingen van “landgenoten” (ik bedoel geen nieuwe belgen) daar tussen staan, is het duidelijk dat er nog veel werk aan de winkel is.
  De “politiek correcte” en linkse indoctrinatie gedurende jaren heeft duidelijk zijn werk gedaan.
  De vijand zit onder ons. Zoveel is (over)duidelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *