Idlib: Poetin laat er geen twijfel over bestaan: Turkse agressie maakt geen enkele kans tot slagen.

Terwijl wij in de Europese regimepers en op de staatsomroepen er niets over zien, lezen of horen, is wat er gebeurde in Idlib zeer duidelijk: Poetin laat er geen twijfel over bestaan. De Turkse agressie heeft geen enkele kans tot slagen. De Turken van Erdogan kunnen een aardoliepijplijn van de Kaspische naar de Middellandse zee nu wel definitief vergeten.

Gelet op de oorlogsactiviteit van het Turkse leger tegen Navo-bondgenoot Griekenland staat de besluiteloosheid van de Navo en de laffe houding van de volksverraders Charles Michel en de (In Elsene geboren) Ursula von der Leyen in schril contrast met de realiteit. Dat Donald Trump in aanloop tot zijn herverkiezing geen tijd noch zin heeft om zich te bemoeien met het achterlijk gedrag van zijn Europese bondgenoten zal niemand verbazen. De VS is immers al enige tijd onafhankelijk van buitenlandse aardolie. Rusland is dat ook.

De reactie van de Saoedi’s die de kunstmatig hoog gehouden aardolieprijs in vrije val lieten met de corona-besmetting als alibi, bewijst dat de Arabieren proactief reageren op het feit dat de realisatie van de pijplijn tussen de Kaspische zee en Iran enerzijds, en de provincie Idlib in Noord Syrië onvermijdelijk is geworden.

Sultan Erdogan slaagt voorlopig wel in zijn pogingen tot chantage op de domme Eu-elites. De invasie van Turken en Mohammedanen aan de echte Zuidgrens van Europa werd georganiseerd en gefinancierd door het regime van de dictator Erdogan en wordt gesteund door het Turkse leger uitgerust met Navo-wapentuig. De invallers die uit Syrië afkomstig zijn vormen een heel klein percentage van de invallers. Bovendien zijn het bijna allemaal misdadige jihadisten op de vlucht voor de Koerden en het Syrische leger, gesteund door de Russiche Zee- en Luchtmacht.

Onze verraderlijke door niemand verkozen politieke elites vormen samen een zootje onbekwame idioten. Zij planten heel bewust liever een mes in de rug van het Griekse volk dat ooit de democratie uitvond, dan hun eigen bevolkingen te beschermen tegen invallers. Symbolischer kan het verraad van de kleptocraten in Brussel en Straatsburg niet zijn.

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *