Reacties

Coronavirus? Denk na! — 3 reacties

 1. Natuurlijk is dit opgezette massa hysterie, ze blijven het kunstmatig hooghouden, eerst mensen meer dan een maand isoleren en alles afpakken, resultaat 99% zotten gecreëerd die totaal geen denkvermogen meer hebben en dus alles wat ze zeggen klakkeloos geloven, voor echt geloven, nu nog een hele tijd ups en downs van het polina virus en dan allemaal een CHIP TEGEN CORONA laten inplanten en VUILE HYPOCRIETE PROXIMUS MET 5G kan je in opdracht van de politiestaat BELGIË overal volgen BIG BROTHER WORDT ECHT!!!!!!

 2. Zaterdag iets na de middag, een halve dag dus na het in voege treden van nutteloze draconische maatregelen van een federale overheid van lopende zaken tegen een banaal virus, kreeg ik ongevraagd volgende SMS:

  “Samen staat België sterker. En daar wil proximus graag bij helpen. Gratis bellen naar vaste lijnen, 10 GB extra mobiele data, ongelimiteerd internet thuis en extra’s voor op TV. Ontdek er alles over op Proximus.be enz.”

  “Samen staat België sterker.” Niet “wij”. Niet “wij allemaal”. Nee, “België”! Pour les Flamands la même chose zullen wij en Proximus wel denken.

  Voor wie er nog aan zou twijfelen dat de massahysterie omtrent het Corona-virus gewoon politiek opgezet spel is wordt het hiermee toch wat duidelijker. Een epidemie wordt door een private dienstverlener voortkomend uit een staatsmonopolie (RTT) misbruikt om een vals samenhorigheidsgevoel te creëren op kosten van mijn Vlaamse werkgever die mijn gsm-abonnement betaalt.

  Moest het abonnement voor mij niet gratis zijn, schopte ik proximus gelijk buiten!

  • Je kan het draaien en keren hoe je wil,het coronavirus wordt misbruikt om vuile politieke spelletjes te spelen.
   De Wever dacht premier te worden van een “noodregering”, maar daar heeft hij zoals te verwachten was naast gepakt.
   Het beetje geloofwaardigheid (voor zover hij dat nog had) is nu totaal verdampt.
   Dit gaat hem (terecht) heel kwalijk genomen worden, en het zal hem zuur opbreken.
   De regering in lopende zaken heeft zich nu speciale volmachten toegeëigend voor 6 maanden, dit met steun van N-VA.
   Tijdens het overleg van de te nemen voorstellen (waar ook suggesties naar voor konden geschoven worden door “elke” partij) werd Vlaams Belang en PvdA niet uitgenodigd.
   Men laat dit nu overkomen alsof die 2 partijen niet akkoord gaan met de genomen maatregelen. Bron: HLN.
   Mensenlevens staan op het spel, de regerende politici doen business naar aloude gewoonte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *