Scientia vincere tenebras 2

Wie de geschiedenis niet kent is gedoemd om dezelfde fouten te maken. Wie geschiedenisonderwijs over islam saboteert of onmogelijk maakt is zonder meer misdadig bezig. Het is noodzakelijk dat onze jeugd weet wat er de laatste 1398 jaar gebeurde. Van 622 ( de slag bij Badr) tot en met 1922 (de Armeense genocide) vonden niet minder dan 548 jihadistische aanvallen, mohammedaanse veldslagen en strooptochten richting Europa plaats. Dat is gemiddeld één om de twee jaar en vier maanden.

Dit voor onze kinderen en kleinkinderen verzwijgen is misdadig. En toch gebeurde dit de laatste 50 jaar systematisch en middels structureel geweld ingevolge dictatoriale politieke correctheid. Let wel het gaat hier niet over een opinie maar over opgetekende, gedocumenteerde en wetenschappelijk bewezen historische feiten.

De mathematicus professor dr. Bill Warner stopt zijn projecties per periode van 20 jaar bewust bij de Armeense genocide omdat de recentere geschiedenis ongetwijfeld aanleiding zou geven tot mohammedaanse ontkenning, arrogant negationisme en overvloedige leugens bij goddelijk mandaat van Allah: Taqiyya.

Gelukkig zijn er objectieve westerlingen die de score van islamitisch geweld elke dag bijhouden. Als men een kijkje gaat nemen op de website https://www.thereligionofpeace.com/ stelt men al snel vast dat islamitisch geweld sinds 1922 exponentieel is toegenomen. Elke lopende maand zijn de aantallen jihadistische aanvallen en terreurdaden gewoon niet te tellen.

En toch verkondigt mevrouw Ursula von der Leyen, voorzitster van de Europese commissie dat de grenzen moeten open blijven voor “mensen die om internationale bescherming vragen”. Als is het mogelijk dat ze hierbij allen maar de buikspreekster was voor de gewezen Stasi-informante Angela Merkel, toch bewijst dit dat von der Leyen de geschiedenis niet kent, erger nog ontkent.

Zij heeft duidelijk nog nooit gehoord van het Griekse epos over Troje en het Trojaans paard. Ze heeft duidelijk het nieuws van de laatste 50 jaar niet gelezen of bekeken. De onvoorstelbare arrogantie waarmee deze misdadige vrouw de gezondheid en het leven van Europese burgers minder waard acht dan de eenvoudige vraag van Mohammedanen om hier zonder bestaansmiddelen of bewijs van niet besmetting door het Covid-19 virus, toch gratis binnen te mogen tart werkelijk elke verbeelding!

Onze kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen moeten weten dat de huidige Europese Unie (EU) een organisatie is geleid en bestuurd door misdadigers. Daarom moeten ze ook weten dat een Echte Europeaan Karel Martel al in 732 tijdens de slag bij Poitiers er in slaagde islam in Europa een halt toe te roepen. Islam is de erfvijand van Europa. Al 14 eeuwen probeert de islam Europa onder de voet te lopen en te onderwerpen.

Het mohammedaans terrorisme maar ook en vooral de immigratie en demografie zijn de nieuwe strijdwapens van de islam om van Europa Eurabië te maken. De massa-immigratie leidt immers tot islamisering en de islamisering leidt tot culturele genocide. Alleen de DE-islamisering van Europa kan ervoor zorgen dat Europa Europees blijft schrijft politicus Filip Dewinter in zijn laatste boekje.

Het kost maar 5 euro en bevat werkelijk een schat aan historische informatie met de nodige toelichting waar het filmpje van professor dr. Bill Warner te kort voor is. Koop het, lees het en laat het lezen door elk van uw kinderen en kleinkinderen. Ze zijn het waard! Red uw cultuur, red uw nageslacht!

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *