De MSM beginnen een aanval op Robert Jensen …

In geval van censuur op YouTube: https://jensen.nl/npo-begint-aanval-op-jensen-de-jensen-show-133

NPO, de publieke Nederlandse radiozenders, televisiekanalen en websites beginnen een aanval op Robert Jensen naar aanleiding van zijn analyses omtrent het Corona-virus, meer bepaald over de massa-hysterie die er mee gepaard gaat wat blijkbaar niet mag gezegd worden

Wie wordt er beter van de Corona-crisis? Cui bono? De oude Romeinen wisten het al. In dit geval is het duidelijk: follow the money. En wie geld zegt, zegt machthebbers. De ondemocratische minderheidsregering van lopende zaken in België. Dat is duidelijk. Wie nog? De dictatoriale en antidemocratische supranationale clubjes zoals de EU, de Verenigde nazi’s en hun satellieten zoals de Wereld gezondheidsorganisatie en haar roeptoeter ‘Tetros’.

En natuurlijk alle politiekers die met geld willen schuiven in de richting van hun eigen zakken en naar die van hun vriendjes zoals dictator Erdogan en enkele Afrikaanse stamhoofden of politieke misdadigers in Albanië, land dat de EU-elite tussen de soep en de patatten in volle Corona-crisis tot lid wilden maken van de EUSSR. Abnormaal!

Wie goed opgelet heeft kon vaststellen dat ook de onbekwaamheid van de Belgische regering onvoorstelbaar groot was. Een minister van volksgezondheid die zelf arts is en toch besmette personen liet repatriëren. Il faut le faire! Het fabeltje dat ze in quarantaine moesten werd pas veel later gefabriceerd. Gelukkig zijn de armen van geest.

Verder dat de nutteloosheid van de EU onmiskenbaar was. Dat de eurocraten die rond Ursula von der Leyen zwermen ook totaal onbekwaam waren en dat deze Ursula in de psychiatrie thuis hoort. Hoe anders kan je verklaren dat uitgerekend zij het was die vond dat de buitengrenzen voor alle gelukszoekers moesten open blijven en dat die migranten die toch binnen geraakten niet moesten getest worden op Covid-19.

Hoe misdadig kan je zijn? De EU legde het door het virus geteisterde Italië een gigantische geldboete op, (gelukkig wordt er hierdoor nu openlijk gesproken over een Italexit) terwijl Tunesië een fortuin kreeg ter bestrijding van het virus. Marokko en Iran ook. Schandalige beslissingen.

Om nog maar te zwijgen van het volledig gebrek aan solidariteit die Grielenland te beurt viel ondanks het heldhaftig verzet van haar leger en bevolking tegen een door de Turkse dictator Erdogan georganiseerde massa-immigratie van Afghanen

Angela Merkel en haar regering maakten in volle crisis het transit transport van essentiële beschermingsmiddelen zoals goede mondmaskers naar België en Nederland onmogelijk. De EU is een geraamte dat nog bestaat om een massa kleptocraten toe te laten de bevolking te betuttelen met idiote maatregelen maar vooral geld uit onze zakken te blijven kloppen.

De Polen, de Hongaren, de Tsjechen, de Slovenen, de Bulgaren, de Grieken en nu ook de Italianen hebben dat door en zijn heel terecht uiterst kwaad. De Brexit was een startsein tot georganiseerd verzet dat overigens onstuitbaar zal blijken. Jensen wordt nu door de MSM onder vuur genomen omdat hij het aandurfde Nexit te lanceren. En omdat hij gelijk heeft, uiteraard!

Samengevat het is duidelijk dat de hele Corona hysterie opgezet spel was, om dienstig te zijn voor bepaalde politieke agenda’s. Bij voorbeeld die van Wilmès en Merkel.

En een blauwdruk voor de agenda van toekomstige dictators. Voornoemde politieke gifmengsters zijn dat overigens al.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

De MSM beginnen een aanval op Robert Jensen … — 2 reacties

 1. Inderdaad. De Europese commissie volledig geïnformeerd door het best betaalde ambtenaren-apparaat ter wereld deed NIETS nuttig!

  Het is hier op Nageltjes al veel keren geschreven. De EGKS was ok. De EEG was ook ok. Zelfs de EG was OK! Maar de EU is helemaal niet ok! Die kwam er slechts nadat referendums in verschillende landen straal genegeerd werden.
  De huidige Europese Gemeenschap is dus zonder meer een dictatuur. Een dictatuur van onbekwame personen bovendien, zo blijkt nu ingevolge deze crisis!

  Het is hier op Nageltjes ook al veel keren geschreven. België, een klein vlekje op de kaart van Europa, is het ‘in vitro’ experiment op een petrischaaltje dat reusachtig uitvergroot werd op de continentale schaal van West-Europa.

  In het onland België diende dit experiment om een Franstalige minderheid de wet te laten spellen aan een Nederlandssprekende meerderheid. De ontkenning van alle democratische spelregels.

  Hetzelfde gebeurde door de EU macht te geven. Door niemand verkozen personen zonder de geringste democratische legitimatie maakten er een knoeiboel van.

  En hebben plaatselijk, ingevolge de volmachten verleend aan de regering Wilmès, nu de macht om ons allemaal op te zadelen met een gigantische kostprijs die elke verbeelding tart. Die kostprijs dreigt zo onvoorstelbaar groot te worden dat hij uniek zal blijken in de lange geschiedenis der mensheid.

  De overheersing door een Franstalige minderheid in België moest gered worden door volmachten te geven aan een minderheidsregering van lopende zaken. De VLD en de CD&V trapten met open ogen in die val. De NVA ook.

  Wilmès vond een bondgenote in de schaduwen rond het Schumann-plein in Brussel waar de acolieten van Stasi-Merkel op onze kosten rond dwalen in de vier of vijf sterren restaurants. Die laatste had immers ook een enorm politiek probleem. Boven de precaire tiestand van de Deutsche Bank stond De Alternative Für Deutschaland op punt bij de volgende verkiezingen de partij van Merkel buiten spel te zetten in de ‘Bundestag’.

  Het gevolg was dat de Vlamingenhaatster Wilmès en de gewezen Stasi-informante Merkel een plannetje bedachten, het Corona MASTERPLAN met bedreiging, intimidatie, leugen, bedrog en vooral hersenspoeling en indoctrinatie door de hoofdstroom media die in het onland.be Staatsmedia en Regimepers zijn.

  Alle rationaliteit werd deskundig de grond ingeboord. Dit is de situatie waar de Europeanen nu voor staan. De ‘officiële’ cijfers ontkrachten de officiële versie van de realiteit. Die laatste steunt op vervalste premissen en kunstmatig opgewekte hysterie.

  Van het aantal doden die gepubliceerd worden wordt een propagandastunt gemaakt om een waanzinnige perceptie overeind te houden in tegenstelling met de onaangename realiteit dat bijna alle doden ook ZONDER het covid-19 virus dit jaar of ten laatste volgend jaar helaas zouden gestorven zijn aan een reeds vooraf bestaande aandoening.

  Dat enkele jongere slachtoffers gestorven zijn omwille van een gebrekkig immuunsysteem is een hypothese maar desalniettemin een waarschijnlijkheid.

  Een ding staat vast: we worden allemaal belazerd, belogen, bedrogen en/of door de elites gesodemieterd om het op zijn Hollands te zeggen. Brutaal in de aars verkracht wil dat zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *