De MSM beginnen een aanval op Robert Jensen …

In geval van censuur op YouTube: https://jensen.nl/npo-begint-aanval-op-jensen-de-jensen-show-133

NPO, de publieke Nederlandse radiozenders, televisiekanalen en websites beginnen een aanval op Robert Jensen naar aanleiding van zijn analyses omtrent het Corona-virus, meer bepaald over de massa-hysterie die er mee gepaard gaat wat blijkbaar niet mag gezegd worden

Wie wordt er beter van de Corona-crisis? Cui bono? De oude Romeinen wisten het al. In dit geval is het duidelijk: follow the money. En wie geld zegt, zegt machthebbers. De ondemocratische minderheidsregering van lopende zaken in België. Dat is duidelijk. Wie nog? De dictatoriale en antidemocratische supranationale clubjes zoals de EU, de Verenigde nazi’s en hun satellieten zoals de Wereld gezondheidsorganisatie en haar roeptoeter ‘Tetros’.

En natuurlijk alle politiekers die met geld willen schuiven in de richting van hun eigen zakken en naar die van hun vriendjes zoals dictator Erdogan en enkele Afrikaanse stamhoofden of politieke misdadigers in Albanië, land dat de EU-elite tussen de soep en de patatten in volle Corona-crisis tot lid wilden maken van de EUSSR. Abnormaal!

Wie goed opgelet heeft kon vaststellen dat ook de onbekwaamheid van de Belgische regering onvoorstelbaar groot was. Een minister van volksgezondheid die zelf arts is en toch besmette personen liet repatriëren. Il faut le faire! Het fabeltje dat ze in quarantaine moesten werd pas veel later gefabriceerd. Gelukkig zijn de armen van geest.

Verder dat de nutteloosheid van de EU onmiskenbaar was. Dat de eurocraten die rond Ursula von der Leyen zwermen ook totaal onbekwaam waren en dat deze Ursula in de psychiatrie thuis hoort. Hoe anders kan je verklaren dat uitgerekend zij het was die vond dat de buitengrenzen voor alle gelukszoekers moesten open blijven en dat die migranten die toch binnen geraakten niet moesten getest worden op Covid-19.

Hoe misdadig kan je zijn? De EU legde het door het virus geteisterde Italië een gigantische geldboete op, (gelukkig wordt er hierdoor nu openlijk gesproken over een Italexit) terwijl Tunesië een fortuin kreeg ter bestrijding van het virus. Marokko en Iran ook. Schandalige beslissingen.

Om nog maar te zwijgen van het volledig gebrek aan solidariteit die Grielenland te beurt viel ondanks het heldhaftig verzet van haar leger en bevolking tegen een door de Turkse dictator Erdogan georganiseerde massa-immigratie van Afghanen

Angela Merkel en haar regering maakten in volle crisis het transit transport van essentiële beschermingsmiddelen zoals goede mondmaskers naar België en Nederland onmogelijk. De EU is een geraamte dat nog bestaat om een massa kleptocraten toe te laten de bevolking te betuttelen met idiote maatregelen maar vooral geld uit onze zakken te blijven kloppen.

De Polen, de Hongaren, de Tsjechen, de Slovenen, de Bulgaren, de Grieken en nu ook de Italianen hebben dat door en zijn heel terecht uiterst kwaad. De Brexit was een startsein tot georganiseerd verzet dat overigens onstuitbaar zal blijken. Jensen wordt nu door de MSM onder vuur genomen omdat hij het aandurfde Nexit te lanceren. En omdat hij gelijk heeft, uiteraard!

Samengevat het is duidelijk dat de hele Corona hysterie opgezet spel was, om dienstig te zijn voor bepaalde politieke agenda’s. Bij voorbeeld die van Wilmès en Merkel.

En een blauwdruk voor de agenda van toekomstige dictators. Voornoemde politieke gifmengsters zijn dat overigens al.