Corona of niet, Islamitisch geweld stopt nooit !

De Franse ‘Goedmensen’ die dachten met de Corona-crisis van islamitisch geweld gespaard te kunnen blijven zijn er aan voor hun moeite. In volle lockdown werd Frankrijk gisteren opgeschrikt door een terroristische aanval in het departement Drôme. Twee mensen werden gedood, minstens zeven anderen raakten gewond. Zo meldt “De Tijd“.

Bij een aanval met een mes in de Zuid-Franse plaats Romans-sur-Isère zijn zeker twee mensen om het leven gekomen en zijn zeven mensen gewond geraakt. Twee van de gewonden zijn er slecht aan toe. De politie heeft een verdachte gearresteerd.

De dader is een Soedanese asielzoeker van 33 jaar, Mohammedaan Uiteraard, uit de buurt van Romans-sur-Isère in lockdown. Hij zou ‘God is groot’ (Allahu akbar) in het Arabisch hebben geroepen. De Franse antiterrorisme-instantie buigt zich over de zaak.

Bijaldien maakt de MSM zelfs geen melding meer van geweld als er geen doden vallen. Verkrachtingen worden steevast onder de mat geveegd en alleen als er sensationele foto’s van genomen zijn worden vernielingen toch nog gemeld.

De godsdienst van de vredemaakte in de maand maart van dit jaar 515 dodelijke slachtoffers en 568 gewonden in 87 aanslagen verspreid over 19 landen waarvan 3 zelfmoordaanslagen.

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *