Politiek correcte pers I Vervolg van “gekochte journalisten.”

“Op het internet vindt u veel berichten die niet waar zijn. Bekijk altijd of u de bron vertrouwt en of andere bekende kranten en nieuwswebsites hetzelfde zeggen.” – citaat uit: Amsterdam 04/2020 Speciale uitgave van gemeente Amsterdam

De informatieoorlog tussen main-stream-pers of presstitution (hoer-nalistiek), zoals Udo Ulfkotte dit verschijnsel omschreef, enerzijds en onafhankelijke journalistiek anderzijds, bevindt zich nu al ruim twintig jaar in een staat van oplopende heftigheid.

Tijdens de corona-hoax-crisis intensiveerden de hoernalistieke krachten de censuur tot bijna het niveau van Noord Korea. Terwijl Zweden blijft bewijzen dat de lockdowns die de wereldeconomie en de laatste spatjes democratie vernietigd hebben, krankzinnig en misdadig zijn, kunnen politici en de hoemalisten-media eigenlijk niet meer terugkomen van hun koers. De reden is episch gezichtsverlies en rampzalige schadeclaims.

Intussen staan de 5G masten klaar de zoveelste extra dosis ziek makende straling over ons lichaam, onze privésfeer en kinderen uit te storten voor onze veiligheid en zelfrijdende auto’s, die per stuk evenveel met bomen opgewekte stroom slurpen als 10 huishoudens. Voortgestuwd door de energie van omgehakte bomen.

De niet gekozen burgemeester Femke Haisema pronkt op de voorpagina van de eerste nazikrant, die ooit in Amsterdam verspreid is. Zelfs in de oorlogsjaren is dat niet gebeurd in de stad, die eeuwenlang een piek was van tolerantie, acceptatie van andersdenkenden, die een veilig toevlucht bood aan mensen die elders in Europa verdreven waren omwille van hun geloof of opvattingen. Amsterdam dat tot voor zeer kort nog steeds dat imago had van een vrije, menselijke stad, waar het Anne Frank-Huis dagelijks lange rijen toeristen uit de hele wereld trok, als symbool van iets dat nooit meer mag gebeuren. Amsterdam dat in de laatste publiekelijk uitgesproken wens van wijlen Burgemeester van der Laan een lieve stad zou moeten blijven.

Bill Gates is belangrijker dan de Amsterdamse ondernemer

De gemeente is als een kip zonder kop meegegaan in de giga hoax, opgezet door de WHO en Bill Gates. Deze laatste is met WHO-goedkeuring verantwoordelijk voor 496.000 definitief verlamde kinderen in India, veroorzaakt door massale polio-vaccinatie. Soortgelijke ellende speelde zich af in andere Derde Wereldlanden, waar ook tientallen kinderen na vaccinatie de dood vonden.

Dus natuurlijk geloof je, ondanks de grote successen van hydrochloroquine met een hoge dosis vitamine C, A, D, jodium en zink, kritiekloos dat alleen een vaccin ons kan redden. Natuurlijk wachten we netjes op die droomspuit van kindermoordenaar en vrouwensterilisator Bill Gates en de digitale tatoeage, die ervoor moet gaan zorgen dat we straks de Anne Franks van de toekomst worden!

Vanzelfsprekend jaag je als gemeente de economie aan gort. Ik bedoel, wat weten politici van het echte werk en de risico’s van het ondernemer zijn, van 70 uur zwoegen in de week? Van hoe je Amsterdam die geweldige stad maakt die het tot voor kort nog was? Want deze hele stad is door die ondernemers gemaakt en wordt door ondernemers warm en bruisend gehouden. Zij zijn het die de toeristen aantrekken en de toeristenbelasting betalen die de gemeente zo sikkeneurig mist nu. De salarissen en wachtgelden van politici lopen geen risico.

Hoernalistiek als neoliberaal fundament

Hoernalistiek is het fundament geworden van een grote wereldomvattende, politiek vergiftigende psychose, die we kennen als het neoliberalisme; een zwart gat, dat met het toverwoord lockdown nu de laatste 10% democratie en gezond verstand, die er nog over was, aan het verzwelgen is.

Ik heb in dit stuk geen ruimte om het neoliberalisme uitgebreid te omschrijven, dus ik beperk me even tot een bondig citaat van Robert W. Mc Cheney

In plaats van burgers produceert het consumenten. In plaats van gemeenschappen, produceert het winkelcentra. Het netto resultaat is een in ministukjes opgedeelde samenleving van ontkoppelde individuen die zich gedemoraliseerd en sociaal machteloos voelen.

De hele coronacrisis-orkestratie heeft ons (nog zelfstandig denkende, kritische burgers) laten zien dat dit zich “sociaal machteloos voelen”, onder druk van opgelegde paniek en angstkwekerij, bij veel burgers meteen doorslaat in slaafse gehoorzaamheid aan de opgelegde onredelijkheid. Zelfs bij winkels kom je dingen tegen die alleen nog maar als massapsychotisch zijn te definiëren. Bijvoorbeeld een winkelmandje dat drie keer per dag wordt schoongemaakt verplichten voor mensen die maar één artikel kopen om “verspreiding van het virus” tegen te gaan. En als je daar terecht over opmerkt: “maar zo maak je de kans op besmetting toch juist veel groter?” dan krijg je dezelfde blikken toegeworpen als die van de dorpelingen, die een vrouw tot heks hadden gemaakt, door haar een wortel als neus op te plakken, in Monty Python’s Holy Grail. Toen kon je er nog om lachen. Nu is het creepy.

Hoe definieer je nu precies het begrip hoernalistiek?

Wel dat is vrij eenvoudig: hoernalistiek is domweg alles wat als “nieuws” wordt gepresenteerd en de toets van de Code van Bordeaux niet kan doorstaan. Check de Code van Bordeaux eens op Wikipedia en zie hoe krankzinnig ver Femke Halsema’s “bekende kranten en nieuwswebsites die hetzelfde zeggen” zijn afgedreven van elke vorm van ethische, intelligente en daarmee betrouwbare journalistiek. En dat soort echte journalistiek is nu juist de kransslagader van elke vitale democratie en iedere vorm van inhoudelijke menselijke vooruitgang!

Hoe kan de burger, kiezer, belastingbetaler in godsnaam politieke keuzes maken en democratisch mee beslissen, als de informatie, die deze krijgt voorgeschoteld en waaruit hij of zij de ideeën over de maatschappij vormt, leugenachtig is, manipulerend, gesponsord door bedrijven met aandeelhoudersverplichtingen of gedeformeerd door fake-science en hogere politiek?! Hoernalistiek is de reden dat we voor spek en bonen meedoen in een fake-democratie en ook de reden dat zoveel mensen niet meer stemmen. Zij herkennen dit mechanisme al jaren.

h/t Benjamin Adamah www.deanderekrant.nl

Wordt vervolgd !

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Politiek correcte pers I Vervolg van “gekochte journalisten.” — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *