Gekochte Journalisten

‘Men kan de slechte intenties van journalisten makkelijk ontmaskeren. Neem alleen al Thilo Sarrazin als voorbeeld. 70 procent van de Duitsers is het eens met Sarrazin. Gemeten naar zijn populariteitscijfers is Thilo Sarrazin dus een soort volksheld.

In onze media is hij voornamelijk het tegenovergestelde — de verpersoonlijking van een “schurk”. En alleen omdat hij durft te zeggen wat de meerderheid denkt.

Die Tageszeitung noemt Sarrazin een “demagoog”, en zo ook de Kölner Stadt-Anzeiger. Deutschlandradio bestempelt hem tot “rechtse populist”. En de journaliste Mely Kiyak karakteriseert Sarrazin, wiens rechter gezichtshelft gedeeltelijk is verlamd, als een “lispelende, stotterende, trekkende karikatuur”.

Een man die openlijk uitspreekt wat de meerderheid denkt, wordt in onze media dus als een “lispelende, stotterende, trekkende karikatuur” afgemaakt. Kan dat nog?’

Uit dit boek: ISBN 9/8-94-92161-08-6

Wordt vervolgd met de artikels: Politiek correcte pers!” Analytisch en ronduit verbijsterend.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Gekochte Journalisten — 1 reactie

  1. “Een rechtse populist”.
    Als je niet mee heult met de “politiek correcte” wolven in het bos krijg je die stempel al vlug opgedrukt.
    Gelukkig zijn volgens de laatste peiling wel de “rechts populisten” aan de winnende hand.
    Er is ook nog humor vandaag.
    Maggie De Block is herverkozen in het partijbestuur van Open VLD. Er mag nog eens gelachen worden, zeker door de “rechts populisten”.🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *