Vulgair links uitschot

Het vulgair links uitschot betreft niet alleen negers, maar ook blanken, van het soort dat zijn eigen ras uitspuwt. Links/progressief dus, d.w.z. met één enkele hersencel, en bijgevolg verstandelijk zwaar gehandicapt.

Om de stupiditeit van het gros van deze linkse oproerbendes en plunderaars aan te tonen – tussen haakjes, een groot deel ervan daarvoor betaald via allerlei belanghebbende progressieve actoren achter de schermen – hoeft u maar één videoreportage te zien. Nooit is het hersenloze van deze progressieve meute beter in kaart gebracht dan in deze reportage. Kijken dus.

h/t Geronimo

Bij ons verleden zondag: “De vernielingen en plunderingen na de verboden anti-racismebetoging waren symbolisch. Ze tonen aan dat het politieke hart van het land in een soort van quasi-anarchie is vervallen. Het zal een afstraffing zijn voor de traditionele politiek, maar verkiezingen lijken nu de enige legitieme uitweg. (’t Pallieterke)

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Vulgair links uitschot — 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *