Zeer herkenbaar! De geweldplegers zijn allemaal … zwarten.

Klik op de afbeeldingen om de filmpjes te zien.

De enige bedoeling van ‘Black Life Matters’-heisa is dat zoveel mogelijk zwarte Amerikanen niet voor Donald Trump zouden stemmen. Hierboven de eigenares van de Clinton-Foundation genoemd naar de man die geen seks had met Monica Lewinsky. Weet je nog?

Volledigheidshalve herinneren we er graag aan dat de “Republicans” van Donald Trump de partij was die de slavernij in de Verenigde Staten wou afschaffen, daar waar de “Democrats” dat niet wilden en er zelfs een afscheidingsoorlog voor over hadden om de slavernij te behouden. Oorlog die de partij van Hillary Rodham-Clinton grandioos verloor waardoor de afschaffing van de slavernij een feit werd die de Republikeinen van Donald Trump op hun palmares van verdiensten kon schrijven.

En nu komt die feeks Hillary Rodham-Clinton doodleuk verklaren dat de blanke Amerikanen wat bescheidener zouden moeten zijn. Bovenstaande beelden tonen onomstootbaar aan dat racistische geweldpleging in de VS ook zo niet zelfs in hoofdzaak bedreven wordt door zwarten.

In tegenstelling met wat Björn Soenens, de leugenpers en de MSM met de medeplichtigheid van de Democratische partij en de CIA ons willen doen geloven. Ooit zal de geschiedenis geschreven worden en het staat nu al vast dat in het kielzog van de Clintons tientallen verdachte overlijdens werden waargenomen.

h/t Walter

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Zeer herkenbaar! De geweldplegers zijn allemaal … zwarten. — 1 reactie

  1. Uiteraard moet “onze” MSM het gedachtegoed van de Clintons verdedigen.
    De staatszender op kop, de commerciële zender moet uiteraard niet onder doen.
    Gelukkig kan je nu via FB The Hodgetwins volgen.
    Zwarte Amerikanen die heel de BLM hysterie tegen de muur nagelen.Pro D.T. dus.
    Absolute aanbeveling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *