Reacties

De Belgicistische VRT stinkt als een (uiteraard linkse) beerput, trek zelf uw besluit ! — 3 reacties

 1. Off topic,

  Gisteren zag ik in uitgesteld relais, en per grote uitzondering omdat mijn echtgenote een grote Tura fan is, op VTM “Will Tura 80 jaar”.
  Ten eerste een monument als Will Tura had een wel iets beter programma verdiend als dit, ongeacht het excuus “corona” dat gebruikt/misbruikt werd.
  Een programma dat vlug in elkaar geflanst was, het resultaat was er naar, bedroevend.
  Ik kan me echt niet voorstellen dat Will als perfectionist bij het bekijken hier tevreden van geweest zal zijn.
  Plots dook Ben (Blokken) Crabbé op.
  Hij moest weer zonodig een statement maken “ik ben tegen alle vormen van racisme, ook van muzikaal racisme).
  Wat deze uitspraak op een “verjaardagsfeestje” kwam doen is mijn totaal ontgaan. Net zoals de aanwezigheid van Ben Blokken zelf.
  Schoonzoon (van Will) en presentator Luc Allo bakte er ook niets van.
  Moest ik in Will zijn plaats zijn geweest, ik had deze beker aan mij voorbij laten gaan.
  Ik wil maar zeggen: in eender welk programma grijpen de linkse, rode rakkers elke kans aan om hun politieke ideologie door te drukken.

 2. Inderdaad. De racistische reclame van “Gilette” is hier een uitstekend voorbeeld van. Net alsof alleen zwarte vrouwen scheermesjes van Gilette nodig hebben. En de blanke vrouwen in die reclame worden dan ook nog eens afgebeeld met zwarte “vlekken”. Hoe haal je het als reclamebureau in vredesnaam in uw hoofd?

 3. Verplichte video om iedereen te laten zien en van mij is het niet de eerste maal. Daarom VRT en VTM weg ermee!
  Ik ben het beu om steeds meer gekleurde mensen op het scherm te zien, bij kinderen in de klas, bij winkeliers, bij ieder gebeuren zoekt men eerst niet naar ons eigen volk, maar moet men een dubbele identiteitsbezitter filmen, niet zo moeilijk om ze te herkennen toch. Zij brengen geen meerwaarde voor onze eigen jeugd en laat burgers betalen welke zenders men wil zien en zap die staatszenders telkens weg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *