Waar komt die achterlijkheid in vredesnaam vandaan?

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Elke gezonde baby wordt als jongetje of als meisje geboren. Dat zijn de enige twee NATUURLIJKE mogelijkheden bij uw start op deze steeds vreemder wordende wereld. Enkel afwijkingen en foutjes van de natuur hebben soms een dubbel geslacht, maar daar houdt het dan wel mee op. De dierenwereld heeft daar overigens een uitermate radicale oplossing voor, want dergelijke dieren zouden het in het wild nooit overleven, maar dat terzijde.

Echter heden ten dage heeft u te maken met mensen waarvan de hersenen niet bij het (door ‘god’ en Allah?) bijgeleverde lichaam schijnen te horen of die door allerlei vormen van drugsgebruik dusdanig zijn aangetast dat ‘logisch denken’ wel héél vreemde uitkomsten oplevert. Transgenders, homoseksuelen, geslachtlozen (dan vraag ik mij toch werkelijk af waaruit u dan urineert…!?) en andere genetische afwijkingen in het menselijke doorfokproces bepalen de maat van wat normaal is tegenwoordig. En echt waar, ik heb er persoonlijk geen enkel probleem mee, maar waarom moeten ú en ik rekening houden met al die kwetsbare zieltjes en worden ZIJ elke dag weer als ‘fantastisch’ en UNIEK (gaypride etc.) uitvergroot, terwijl ÚW en mijn gevoelens en gedachten – die toch ècht OOK zowel genetisch als door interneuronen in onze hersenen en hun synapsen (schakelingen) worden bepaald – ineens als ‘abnormaal’ be- en veroordeeld, verbaal aangevallen en voor wappies uitgemaakt en persoonlijk gekleineerd worden? Betekent het ‘nieuwe normaal’ nu dat ú en ìk, geheel tegen de natuur en de wetenschap in, ineens ABNORMAAL zijn geworden? Dit kan uitsluitend verzonnen worden door foutjes van de natuur zelf zoals GroenLinks of D66´ers die hun onnatuurlijke watjes – en natuurlijke –seksueel afwijkende aanhang – en zichzelf uiteraard – die zij menen te vertegenwoordigen. En zoals het Marxistisch extreemlinkse handboek het beschrijft, moet dat ten aanzien van u en mij HÉÉL persoonlijk op de man gespeeld worden. En dat is begonnen toen extreemlinks (Nazi-partij NSDAP) na de Tweede Wereldoorlog tot extreemrechts werd verdraaid om links weer ‘schoon’ te wassen.

Holy shit!

– Aartsbisschoppen (de grootste lafaards en ronduit schijnheiligen!) vinden ‘op commando’ of ‘voortschrijdend inzicht’ dat de islam ‘verenigbaar is met de democratie’, terwijl de islam daar ZÈLF een HÉÉL ander beeld bij heeft! Zie bijvoorbeeld de vermeende ‘provocatie’ van het 15 meter hoge kruis op een Grieks eiland waar Turkije aanstoot aan neemt, leest u: een aanleiding in zoekt!

– Het kattengejank uit de steeds hogere minaretten van de in aantal snel groeiende (mega)moskeeën…/islamitische megastallen.

– Kerken en naar vermeend ‘heilige’ attributen in Europa worden steeds vaker geschonden en vernield en studentes en meisjes worden door moslims in elkaar geslagen, omdat ze in het ‘vrije’ Europa een korte rok dragen, wat klaarblijkelijk NIET ‘verenigbaar is met de (islamitische) democratie’…? Of is dat slaan WÈL verenigbaar met de democratie? Soms wordt het best een beetje verwarrend allemaal…

– Turken en Marokkanen die hun ronduit achterlijke(!) toeterbruiloften langs de snelweg menen te moet vieren, daarmee de gehele infrastructuur blokkerend en naast hun gevaarlijke, ronduit asociale gedrag vervolgens óók nog eens uitermate agressief en gewelddadig reageren als ze daar op aangesproken worden… Laten we ook dit voor het gemak even onder de kopjes ‘meer diversiteit’ en ‘verenigbaar met de democratie’ plaatsen…

– Zwarten zonder enige vorm van humor die klaarblijkelijk 200 jaar lang zijn blijven hangen in een wel HEEL specifiek tijdsbestek (de slaventijd van uitsluitend de zwarte slaaf’ door toenmalige Nederlanders), terwijl de slavernij in 1814 al officieel werd afgeschaft. Dat er in de gehele wereld (altijd al, maar in de islamitische wereld nog altijd!) slaven werden verhandeld, doet niet ter zake. Die waren/zijn tenslotte niet zwart en werden niet door Nederlanders verhandeld. Zelfs afstammelingen van voormalig zwarte (!) slavenhandelaren als Akwasi, die nota bene ZELF slaven aan Nederlanders verhandelden, zijn nu uitermate actief in wat zich ver vóór zijn EN onze tijd heeft afgespeeld.

Over Akwasi gesproken: deze zwarte randdebiel kondigt een zwarte omroep aan! Om de polarisatie tussen de verschillende rassen en bevolkingsgroepen nog maar weer eens te verhogen. Een tot rassengeweld aanzettende zwarte RACIST (!) krijgt ruimte om zijn verdorven gedachtegoed openlijk op TV te etaleren? “Wie gaat hem ooit eens een keer knallen of moet ik het doen?”  “Ik leg € 500,- op zijn hoofd.” “Akwasi moet dood man. Serieus.”  “Elke dag als ik wakker word sla ik (g)een kruis en zeg ik: FIRE BURN AKWASI.”  “Wat lok ik uit als ik Akwasi vermoord?”

Stemmen

Eerder al heb ik wel eens aangekondigd op een bepaald iemand te gaan stemmen die een politieke partij wilden beginnen, maar een vooraanstaand lid was van een Motorcycle Club en mede daardoor (dat wist ik toentertijd al voor dat het bekend werd) is opgepakt vanwege het geweld binnen dergelijke clubs – ik noem dat zelfregulerend – dat de overheid inmiddels steeds vaker ZELF inzet tegen weerloze demonstranten. En dat terwijl elk lid van een MC vooraf exact weet welke verbinding hij ten aanzien van de betreffende club aangaat en dat zelf heeft geaccepteerd…

SP

Afgelopen week zat ik het verkiezingsprogramma van de SP eens te bekijken en concludeerde bijna dat ik komend jaar mogelijk weer op de SP zou gaan stemmen… Ik las namelijk erg veel logische argumenten en daarnaast veel overeenkomsten met de PVV en FvD…Totdat ik las dat zij samenwerken met GroenLinks en de PvdA. De humane, maar uiterst naïeve SP-visie voor wat betreft het hier opnemen van de zielige ouderloze kinderen die ik op diverse foto’s toch echt lachend en met de duim omhoog selfies heb zien maken bij het brandende ‘vluchtelingen’kamp op Lesbos, gaf voor mij de doorslag. Geen SP! Want feitelijk zegt u dan ‘als het je niet aanstaat, steek je de boel gewoon in de fik en belonen wij je voor je gedrag’. Wat kunt u/ mag u in de toekomst tenslotte van zulke ‘getraumatiseerde’ ‘kinderen’ verwachten met een dergelijk gedrag en beloningsvoorbeeld…? Mijn keuze blijft derhalve bij de bovengenoemde twee partijen.

Slappe zakken

U kent mij inmiddels, ik heb absoluut niks met ‘god’ of wat voor op leugens en sprookjes gebaseerde heilige hersenspoeling dan ook, maar ik zeg: voor elke vernielde kerk tien moskeeën in de fik, voor elk in elkaar geslagen meisje tien moslima’s in elkaar rammen. Voor elk bespuugd of uitgescholden meisje of vrouw 10 moslima’s bespugen en voor hoer uitmaken. Voor wat mannen en jongens door gefrustreerde moslims overkomt idem. Klaarblijkelijk is dat de enige manier om te laten zien dat we het niet meer accepteren, want van de EU, ‘onze’ politici en/of gemeente’besturen’ hoeven we niets te verwachten.

Over waarden en normen gesproken: veel lezers hier wilden er op voorhand al niets van weten (laat staan dat ze er iets van zouden kunnen leren) en hadden een negatieve vooringenomenheid naar aanleiding van de hier eerder beschreven serie/uitleg over runen en hun betekenis (ik kan me de naam van de schrijver niet meer herinneren, excuus.). Ik heb, omdat ik vind dat ik dingen zèlf moet onderzoeken en ze niet klakkeloos moet aannemen, naar aanleiding van die uitleg zelf een boekje over runen gekocht en vond erg veel overeenkomsten met wat de schrijver hier beschreef. Mijn reactie op de uitleg toen was dat we hier als gemeenschap nog veel van zouden kunnen leren en dat onderstreep ik na het lezen van dit boek nogmaals! Met name ten aanzien van respect voor de medemens, voor de natuur en de achterliggende bedoeling om aan de hand van de betekenis achter elk runenteken aangespoord te worden om eerst na te denken voor u iets doet en derhalve de gevolgen  – positief of negatief – vóóraf te overdenken en niet weg te kijken, spreken me erg aan. Daar kunnen veel mensen (voornamelijk binnen de politiek!) nog heel wat van leren, want heden ten dage lijken we, als we de mainstream media mogen geloven, slechts opgedeeld te zijn in volgzame domme schapen of tegendraadse wappies, terwijl de waarheid uiteraard veel genuanceerder ligt.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

image_pdfimage_print
Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *