Positief getest = genezen!

En niet besmet maar besmet GEWEEST. Essentieel onderscheid! En al zeker niet besmettelijk zoals zwaar gesuggereerd door de leugenpers en de valse media!

De hoernalisten en de politieke gangsters in maatpak zijn mede schuldig aan een duizendvoudige onvrijwillige doodslag op onschuldige en weerloze burgers!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Positief getest = genezen! — 5 reacties

 1. Zeer teleurstellend hoe het VB in deze zaak ons in de steek heeft gelaten. Dit zal in ieder geval voor mij bepalend zijn bij volgende verkiezingen!
  Toen ik deze uitspraak van Mechels Vlaams Belang kopstuk Frank Creyelman las zakte mijn broek af.
  “Wij pleiten voor een drastischer middel. Het is voor iedereen duidelijk dat het federaal traceerbeleid een maat voor niks is. Dus moet het geweer van schouder worden veranderd. Besmette personen moeten kunnen verplicht worden om thuis te blijven zolang ze anderen in gevaar kunnen brengen. Dit controleren kan gebeuren door het verplicht dragen van een enkelband”. Wablieft?

  • Het zou wel eens kunnen zijn dat deze uitspraak een extreme vorm is van humor, met name satire. Het onland.be slaagt er niet eens in om enkelbanden in voorraad te hebben voor al het misdadig mocro en toerks gespuis.

 2. Hopelijk kijkt sossenwieter, en geldverbrander , nu opgevist als minister van volksgezondheid F.VDB eens naar dit filmpje.
  De geldverbrander zijn natte droom vandaag is een nieuwe lockdown.
  De onzin stop maar niet.
  Ook madam Vlieghe (je weet wel, die ontslag nam, en dus nu best haar mond zou houden) kwam effe de paniek aanwakkeren.
  Er worden massaal “specialisten” op ons los gelaten (zelfs een Vlaming in de USA werkt als “specialist) het gaat van kwaad naar erger.
  Maar ik hoor of zie geen enkele “specialist” die het effect op onze economie belicht.

  • Vandaag kwam ik voorbij AZ Klina te Brasschaat.
   Daar heeft men een “drive in” corona-test centrum ingericht.
   De file die daar stond aan te schuiven om getest te worden was on-ge-loof-lijk.
   In de wetenschap dat er zo verschillende “drive in” corona-test centra zijn in Vlaanderen, moet je niet lang nadenken hoe men aan 10.000 besmettingen per dag komt.
   En dit enkel maar met 1 doel: de cijfers kunstmatig zo hoog mogelijk opdrijven.
   “Viroloog/specialist” Van Gucht kwam gisteren verklaren “als je nu griepsymptomen hebt, dan heb je geen griep, want er is nu geen griepvirus actief. Dan heb je covit 19”.
   Waar blijft men deze onzin vandaan halen???
   Deze week zag ik toevallig (al zappend) een kind dat met zijn ouders naar de huisarts ging (op “verdenking” van corona).
   De arts kon het kind en ouders gerust stellen, “en zei dat het een griepje was, en wat paracetamol en lichte antibiotica het euvel zouden verhelpen”.
   Ik sprak deze morgen nog een dame die vele jaren als verpleegkundige gewerkt heeft, ze zei me letterlijk ” ik geloof er niet veel meer van, hier zit veel meer achter”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *