t’ Pallieterke politiek correct

Ik heb altijd een groot respect gehad voor de uitgevers en redacteurs van ’t Pallieterke. Maar dit keer overschrijdt de hoofdredacteur een kritische grens. In een politiek correct artikel dat gedwee het gedicteerde scenario van de Vivaldi regering volgt slaagt hoofdredacteur Karl Van Camp er in iedereen die kritiek formuleert op de door de regering Wilmès kunstmatig geschapen massahysterie omtrent covid19 lasterlijk weg te zetten als bedenkers van complottheorieën. Wat een arrogante lef!

Daarmee schaart hij zich bij de massale bende zelfbenoemde mondmaskerpolitiemensen die vanuit hun hoge ivoren toren een superioriteit voorwenden die niets met de objectieve realiteit noch met hun onbestaande medische kennis te maken heeft.

Hij gelooft blijkbaar de gazetten en staatstelevisiezenders blindelings. Lees even mee welke onzin hij schrijft:Beste lezers en lezeressen, geloof die praatjes niet. We stevenen af op een ongeziene en ongekende medische catastrofe. Het komende weekeinde liggen de ziekenhuizen in Wallonië en Brussel vol. Een weekje later verwacht ik dezelfde situatie in Vlaanderen. Ik maak er graag en regelmatig een punt van om in dit blad de communautaire verschillen tussen Vlaanderen en Franstalig België te belichten. Maar de horizontale lijn die nu toevallig langs de taalgrens loopt, waarbij Wallonië donkerrood en Vlaanderen oranje kleurt, is maar schone en tijdelijke schijn. Binnen een tweetal weken zal ook Vlaanderen even donkerrood kleuren. Nu al is duidelijk dat de tweede golf grotere gevolgen gaat hebben dan de eerste golf. Als ik zo de berichten volg, en niet alleen in de Belgische media, dan vrees ik dat onze ziekenhuizen tegen half november zullen vol liggen en we niet veraf zijn van Italiaanse toestanden waarbij patiënten op de gang liggen. Een nieuw lockdown is m.i. onvermijdbaar. En ook een vaccin zal niet alles oplossen, want een vaccin geeft ons maar een immuniteit van een drietal maanden. (Wat een nonsens!) Ben ik te pessimistisch? Kan zijn, maar een verwittigd man is er twee waard. Ik heb me altijd aan de richtlijnen gehouden en heb mezelf nu in een vrijwillige quarantaine gezet waarbij ik zoveel mogelijk mijn contacten beperk. Daarom mijn warme oproep aan alle lezers en lezeressen: wees voorzichtig en volg de richtlijnen. En zo u toch tot de groep behoort die niet gelooft dat het zo erg is, stel u dan respectvol op ten opzichte van uw kwetsbare medemens. Ik dank u allen.”

Heeft hij een kristallen bol? Heeft hij het voorrecht de afdelingen intensieve zorgen te bezoeken en de koppen te tellen? Heeft hij er wel een flauw benul van dat de meeste afdelingen palliatieve zorgen in Vlaanderen volgens het verplegend personeel zo goed als leeg liggen? Heeft hij kennis van de verklaring van longchirurgen die zonder meer zeggen dat de actuele situatie in de klinieken en hospitalen in niets verschilt in vergelijking met de voorgaande jaren?

Nog een keer zulke arrogante misstap en ik verleng mijn abonnement op ’t pallieterke niet meer. Mijn respect ben je kwijt! Ik stel me niet respectvol op ten opzichte van leugenaars en bedriegers die zichzelf ver boven de gewone mensen verheven achten omdat ze blindelings als idiote lemmingen de “richtlijnen (van een totaal onbekwame Belgische regering) volgen!”.

image_pdfimage_print
Share

Reacties

t’ Pallieterke politiek correct — 5 reacties

 1. Mischien moet Van Camp zich eens de volgende vragen beginnen stellen.

  Waarom wordt er massaal getest ?
  Waarom neemt de overheid draconische maatregelen ?
  Waarom worden mensenrechten en grondrechten met de voeten getreden ?
  Waarom wordt de horeca verwoest ?
  Waarom wordt de economie verwoest ?
  Waarom moeten wij nutteloze , hypoxie veroorzakende mondmaskers dragen ?
  Waarom smijt de overheid met miljarden om wat ze zelf heeft verwoest ?
  Waarom wordt er een nachtklok ingesteld (die steeds vroeger wordt) ?
  Waarom wordt cash geld gedemoniseerd?
  Waarom is MSM druk bezig met paniekzaaierij?
  Waarom wordt hydroxychoroquine, azitromycin en zink gecensureerd en gedemoniseerd?
  Waarom alle propaganda voor “het vaccin”, vaccinatieprogramma en vaccinatiepaspoorten?
  Waarom worden wij gebubbeld en getrackt ?
  Waarom wordt al wat ons enig vertier bezorgt op dictatoriale manier van ons ontnomen?
  Waarom worden alle feesten in december op slot gedraaid (inclusief kerstmis)
  Waarom worden in Australië, Nieuw-Zeeland en Canada semi-concentratiekampen geopend om de “besmetten” op te sluiten?
  Dit alles in naam van de volksgezondheid? Komaan zeg. Dan zijn we toch wel heel sterk de weg kwijt.
  En dan vooral dit moet Van Camp zich toch eens bij zichzelf gaan afvragen:
  Waarom wordt deze tirannieke censuur toegepast op zowel de MSM als op bijna alle sociale media bij de minste afwijkende mening ?? Dit is toch de core business van Van Camp, niet?
  Tijd voor bezinning Van Camp !!

  (Met dank ook aan Lydia.Smans bij Viruswaanzin)

 2. En dit schreef Van Camp op 16/7 onder de titel “De hysterie van het mondmasker”. Ik citeer: “Ik blijf bij mijn standpunt: het dragen van mondmaskers heeft niet veel zin. De verplichting om een mondmasker te dragen leidt tot hilarische toestanden enz. enz. (’t Pallieterke van 16 juli 2020). Toen dacht ik ah toch nog een beetje gezond verstand. Maar neen even later was er zelfs een lofzang te lezen aan Van Ranst. Toen ben ik afgehaakt. Ik heb jaren lang het Pallieterke gelezen in de losse verkoop. Maar nu koop ik al weken geen meer. Ook Van Camp is volledig de weg kwijt en verworden tot een angsthaas, die slaafs de directieven van de BELGISCHE staat opvolgt en ze nog versterkt ook… Spijtig. Neen, eigenlijk intriest.

 3. Ik vind dat spijtig het is nog altijd het enige echte rechtse weekblad in Vlaanderen en ze moet helaas opletten om de weinige klanten dat ze hebben bij de NBA om deze niet te verliezen

 4. Beste lucky9

  Jaren had ik een abonnement op ’t Pallieterke dat letterlijk mijn lijfblad was.
  Ik heb jaren met een Tbloesje met reclame van ’t Pallieterke rondgelopen.
  Er ligt er trouwens nog een gloednieuw al jaren in de kleerkast.
  Ik ben achteraf nog sporadisch een exemplaar bij de krantenwinkel gaan halen.
  Het was de periode dat ’t Pallieterke op het maandblad van N-VA begon te lijken.
  Nu sinds enkele jaren lees ik het niet meer.
  Ik denk dat ik het zo ga houden nu. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *