Poco gezever in overvloed.

De poco inlandse totentrekkers hebben zich de laatste dagen weer van hun beste kant laten opmerken met venijnige sneren en oeverloos geouwehoer om toch maar in de aandacht te kunnen komen.

tsunami

Zo was er de blauwe soap rond de benoeming van Jan Briers tot gouverneur, die op een njet van de blauwe voorzitter kon rekenen. Volgens haar heeft de NV-A de spelregels in deze geschonden… men had het haar wel vriendelijk mogen vragen of het voor haar goed was. Dat ze liever een blauwselvent als opvolger had voor Denys was zo klaar als een klontje maar wou ze niet gezegd hebben. Nadien is ze moeten bijdraaien en was het ok! Ze had haar “punt” gemaakt. Welk punt is me tot op heden nog niet duidelijk. Poco gezever tot en met.

In Antwerpen is BDW en zijn ploeg nu goed van start gegaan en zoals verwacht hangen rood en groen de paljas uit en is vuurke stook hun leidraad geworden, daarbij goed geholpen door de PVDA+ van kameraad Mertens die zijn richtlijnen rechtstreeks vanuit pjong-jang (N-Korea) krijgt. De linkse loeders krijgen hun nederlaag niet verteerd, zelfs liters Maalox, primperan of andere verteringsmiddelen zijn hopeloos. Niet alleen te Antwerpen krijgen de Vlaams nationalisten de volle laag maar heel rechts stemmend Vlaanderen ligt onder de banvloek van de rode garde. Zelfs de franstaligen, met de P.S op kop, lieten geen gelegenheid onbenut om de NV-A met zijn confederalisme te vierendelen. In Walchiê zitten ze met een struisvogelei en is men alles behalve gerust in de toekomst van hun hangmatcultuur. De kans dat het gratis eten en drinken vanuit Vlaanderen zou opdrogen wordt voor vele franstaligen een echte nachtmerrie.

Geen dag ging voorbij of de NV-A werd geschoffeerd en BDW himself als een te verdrijven demon afgeschilderd. De schrik bij de poco trado’s zit er dik in, en dit langs beide zijden van de taalgrens. Zoals vroeger voorspeld mogen ze zich bij de NV-A aan de ene aanval na de andere verwachten en zullen leugens en verdachtmakingen dagelijkse kost worden. Poco gezever à volenté!

Wat ook flink in de opmars bezig was zijn de holibi’s die nu hun kans ruiken om meer rechten en voordelen af te dwingen. Discretie zoals het vroeger was omtrent deze toch niet al te natuurlijke geaardheid is nu volledig overboord gegooid. Open en bloot en met de nodige show komt deze groep meer en meer de hetero verdringen. Homo’s eisen het recht om kinderen te adopteren en lesbische koppels eisen een ritje langs de spermabank om zwanger te geraken. Van een natuurlijke voortplanting moet deze groep niet weten… dat is vies en tegen hun geaardheid. Het valt mij ook op dat er met de dag meer en meer homo’s en lesbiennes bijkomen… worden die soms ingevoerd?

Stippen we nog aan dat de recente beslissing van BDW om geen regenboog T-shirts te dragen in het stadhuis door loketbedienden gesneden koek was voor de linkse loeders en ook de trado’s om dit uit te vergroten tot een regelrechte schande. BDW zal het geweten hebben! Bij de moslimmmekens is er ook heibel ontstaan omdat de symbolen van hun geloofsovertuiging niet op de scholen mag uitgestald worden ,trouwens van geen enkele religie. De raad van state heeft hun verzoek in deze naar de prullenmand verwezen maar zoals het in een democratie past zijn de eisers niet gediend met deze uitspraak. De fatima’s gaan opnieuw een eis indienen om hun kopvodden te mogen dragen. Moslim provocatie zoals gewoonlijk! In verband met moslim lieverdjes laat Wouter de groene boskabouter in de media noteren dat Dijab Aboe Jajha destijds veel te hard is aangepakt! Deze Hezbollah militant had wel degelijk een boodschap… dixit Van Besien. Tja mensen… met die Van Besien hebben we alles nog niet gezien. Poco zeverraar pur sang!

Bij just-is-just hebben ze blijkbaar nog een flinke voorraad euri’s in de kassa zitten want men smijt en 50.000 euro tegen aan om met veel tam-tam M. Dutroux naar Brussel over te brengen om te vernemen dat hij (nog) niet in aanmerking komt voor een voorlopige invrijheidstelling. Er is nog geen pastoor of klooster gevonden dat dit stuk onmenselijk secreet onderdak wil geven zoals dit voor zijn ex M. Martin wel het geval was. Zij is in goede handen te Malonne en meneer pastoor is haar toeverlaat en biechtvader. Wat zij als “penitentie” moet volbrengen is niet geweten en behoort tot het biechtgeheim. Gezien haar goede band met de zieleherder die ook haar chauffeur blijkt te zijn voor haar uitstapjes ben ik geneigd (gezien mijn slecht karakter!) te denken dat de “penitentie” misschien wel een “penisattentie” kon zijn. Zeg nooit nooit in de sacristie! Ziehier een kleine greep uit het voorbije aanbod en tot een volgende keer.  Mvg.

Senior

Nabeschouwing:

De uitspraak van burgemeester BDW over de regenboog T-shirt achter de Antwerpse loketten zorgt voor meer en meer beroering in het linkse kamp. Blijkbaar is dit item een staatszaak aan het worden want met name de P.S. heeft er een vette kluif in gevonden. Nu is het de beurt aan de Burgemeester van het Scharreloi nest, P. Magnette om alle registers open te trekken. Ook hij waarschuwt in flinke bewoordingen dat men moet oppassen met BDW en zijn populistische trekjes. Zijn stigmatisering van bepaalde groepen is voor het land een gevaarlijke wending.

Dat zelfs de franstaligen het reilen en zeilen van BDW met argusogen volgen is veelzeggend over hun angst voor het oprukkende Vlaamse zelfstandigheidsgevoel. Alle interne problemen in de Waalse keuken moeten nu wijken voor de frontale aanval op dit fenomeen. Het Waalse hangmatmodel is in gevaar en dat gevaar moet bestreden worden, is de onderliggende boodschap die de P.S nu uitbazuint.

De uitval van Magnette kan gerust gezien worden als een verlengstuk van de kerstpreek die de keuning orakelde op verzoek van regenboogfan Elio, waar zonder blikken of blozen het huidige populisme vergeleken werd met de jaren 30. Het is dan ook nu reeds een vast gegeven dat alle geschut zal gericht worden op rechts denkend Vlaanderen in aanloop naar de verkiezingen van 2O14.

Bij de NV-A en ook het V.B zullen ze zeer omzichtig te werk moeten gaan in hun woorden en daden om de linkse loeders geen onnodige munitie te bezorgen. Het zijn meesters in het manipuleren en opblazen van futiliteiten. Van een muggescheet een olifantendrol maken is voor hen maar een vingerknip. Dat zij daarbij als bonus nog op de medewerking van de Vlaamse collabo’s kunnen rekenen is uiteraard leuk meegenomen.

image_pdfimage_print
Share

Reacties zijn gesloten.