Moslim leugenbende…deel twee.

De inderhaaste vervroegde vakantie van het Kielse kleuterschooltje “de blokkendoos” toont duidelijk aan dat men een nakende (geplande?) oproer van de allochtonen aldaar wou “afblokken”.  Meer en meer wordt duidelijk dat men het hier met een harde kern te doen heeft die erop uit is om keet te schoppen. Zelfs nu, na de vervroegde sluiting blijven de moslims er hun haat en afkeer tegen de “ongelovigen” uiten.

Een van de eerste fatima’s die het vuur aan de lont stak gaat zowaar een betogings vergunning aanvragen..moet het nog duidelijker!!! Deze kopvoddentrut is blijkbaar niet aan haar proefstuk wat “agitatie” betreft, heeft haar sporen in het verleden reeds verdiend en is bij het gerecht bekend.

Dat heel dat gedoe rond die seksuele prietpraat een doorstoken kaart is mag nu wel duidelijk zijn.
De rifapen zijn uit op een confrontatie. Het is weeral een tijdje geleden dat ze nog eens het beest hebben kunnen spelen en hun vernielzucht konden botvieren. Het valt dan ook te vrezen dat er in deze opstootjes te verwachten zijn.

Voor de beroeps opruiers is dit een uitgelezen kans. De weg naar Syrië is hier voor sommigen van die bruinapen te ver en te lang, daarom is het voor hen gemakkelijker om hier de “rebel” uit te hangen in de hoop een lekker vuurtje te kunnen stoken. Wat daar in het Kiel gebeurt is slechts een deeltje van de erfenis die de linkse loeders ons nalaten…ik zeg wel een deeltje…het mooiste moet en zal nog komen..mijn gedacht!

Voor de betrokken juf is haar tijd in de blokkendoos voorbij, dat is al de eerste zege voor dat woestijnvolk. Hopelijk voor haar komt ze heelhuids uit deze misselijk makende allochtonen val en kan ze haar job in een andere instelling ver van het Kiel veilig en wel volbrengen…maar zeker in geen moslim “concentratiekamp” meer!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Moslim leugenbende…deel twee. — 4 reacties

 1. Natuurlijk kan men die verwarrende letteraanduidingen bij youtube NIET onthouden, doch Fikken had reeds een reactie op die clip ingezonden op een ànder Vlaamsgezind blog (Roeland van Walleghem) waarin hij aanklaagde dat youtube ook reeds dhimmitudegedrag vertoond.
  Fikken had de heer Claeys gefeliciteerd met zijn interventie, doch…die reactie werd NIET BEHOUDEN !
  En dàt, terwijl die haatbaarden steeds hun venijn mogen uitstorten MET HET VOORDEEL dat reageren VAAK onmogelijk is. Grrrrr.

 2. Gaat het hier om het schooltje of zit er meer achter ??
  Er zijn de besparingen die het Antwerpse stadsbestuur wil doorvoeren in tal van subsidietoestanden. Er is vooral het probleem van de “syrië-strijders” die de islam en de ganse multiculturele mesthoop in een slecht daglicht stellen…zeker met de verkiezingen van 2014 in het vooruitzicht.!!
  Het is een gebruikelijke tactiek van de linkse en loge mafia’s om dan één of ander incident uit te lokken om de aandacht af te leiden van de voor hun vervelende toestanden, en dit natuurlijke met behulp van de sovjet-regimepers.
  Het bijkomende voordeel van het incident met het schooltje De Blokkendoos, is dat opnieuw alle registers worden opengetrokken over het racisme, discriminatie..enz….
  Het tijdstip en de plaats van het voormelde incident zijn dan ook geen toeval.
  De vraag is dan ook : ” wie is de aanstoker van het incident??”
  Het is in alle geval iemand die er belang bij heeft..!!

 3. Senior,
  Ik zat te wachten op het waterkanon, helaas, de politie heeft blijkbaar ‘andere’ taken gekregen van dat samenraapsel ‘stadsbestuur’ genaamd!!!
  Staan ze ook zo te krijsen betreffende hun prachtig pedofielenvoorbeeld? Ik denk het niet, nou dat zegt genoeg voor mij.
  Ik heb te doen met die m.i. onschuldige juf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *