EU financiert armoede.

.10000 euro per maand
Di Rupo zien zwaaien met het handje naar de flaminkskes. 2014 komt in aantocht en vanaf nu wil hij enkel koede alee beste dinkes foor die flaminken. Alles wat hij voorgaande aan de top zei aan de pers, namelijk te zullen ijveren, eisen en verdedigen, was reeds vooraf in kannen en kruiken, maar hij deed alsof hij de grote Manitou, de grote sterke onderhandelaar was.

Hoe zei di rupo het ook alweer? Die boeren moeten veele kelden krijgen en de Ford werknemers oke veele kelden. Terwijl de Vlaamse regering zich zorgen maakt over de begroting, de financiering van de scholen, het uitblijven van de beloofde Chinese investeringen, gaan de socialisten de EU schatkist lekker onder de meest loyale partners verdelen, die moeten niet bezuinigen, eigen volk eerst. Bruxelles vaut bien une messe!
Dat zijn de pri¬o¬ri¬tei¬ten van de EUSSR tot 2020.
Voor het economisch ziek gemaakte Vlaanderen is er geen geld! Enkel meer belastingen…
Voor de Waalse provincies en Moslim-hoofdstad Brussel waar Socialist Di Rupo zijn stemmen ronselt, rollen de EU subsidies binnen om de werklozen en de massaal aangeworven ambtenaren te onderhouden, dat laatste is de klassieke socialistische truc om de werkloosheidscijfers te verbloemen.
133 mil¬joen euro extra voor de pro¬vin¬cies Luik en Lim¬burg, die ge¬trof¬fen werden door de slui¬ting van Ford Genk en Ar¬celor-Mit¬tal, hoe te verdelen staat er niet bij, het zal de verdeler zijn die zal beslissen.
Bo¬ven¬dien zul¬len de vijf Waal¬se pro¬vin¬cies aan¬spraak maken op het sta¬tuut van overgang-regio’s en extra steun krij¬gen, overgang naar wat? Van de hangmat naar een luchtmatras?
Er is een spe¬ci¬aal fonds gecreëerd door dieu Van Rompuy, (C’est le pouvoir du Grand créateur) voor de strijd tegen jeugd¬werk¬loos¬heid. Regio’s met een kwart werk¬lo¬ze “jon¬ge¬ren” kun¬nen aan¬spraak maken op de pot van 6 mil¬jard euro. Onder meer Brus¬selabath zou daar¬van kun¬nen pro¬fi¬te¬ren met zijn 40% moslims, waarvan 75% werkloze jongeren, meestal zonder diploma. Hier heb je zo een “project” http://www.telegraaf.nl/binnenland/21277300/___Geluid_moskee_helpt_integratie___.html
Maar de meeste onder ons weten dat het water naar de zee brengen is;
http://hvv.amsterdampost.nl/HVV/www.hetvrijevolk.com/index6112.html?pagina=11289
Er zal flink gegoocheld worden met cijfers om de meeste centen binnen te halen en er is maar een vage richtlijn hoe die enorme bedragen moeten besteed worden. Het feestje is dus compleet, echt topi topi die top van toppolitici.
En zeggen dat al die miljoenen Euro’s enkel dienen om het imago van de waalse beleidmakers op te poetsen, om met verwezenlijkingen te pronken betaald met zilverlingen en met hulp van de Vlaamse judassen. Er is nergens een economische meerwaarde te bespeuren. Wij zullen de rekeningen moeten betalen na 2014, dat is ook zeker.

Bedankt El Capo Di Rupo.
link artikel: http://www.tijd.be/nieuws/politiek_economie_economie/Cameron_zet_Europa_op_water_en_brood.9302746-3149.art?ckc=1

image_pdfimage_print
Share

Reacties zijn gesloten.