Geert Wilders als eurosceptische leider bij uitstek

Volgens ‘The Economist’ is Geert Wilders dé leider van de internationale eurosceptische beweging.

Er is vandaag een interessant artikel verschenen in de Economist (dank aan lezer OphEUffen voor de link) over Geert Wilders. In het artikel wordt de Nederlandse politicus neergezet als dé leider van de internationale eurosceptische beweging. Ik citeer:

Lees verder >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Geert Wilders als eurosceptische leider bij uitstek — 1 reactie

  1. Front National en Freedom Party worden hier vermeld. Niettegenstaande Wilders ook met het Vlaams Belang gaat samenwerken is de naam nergens te vinden. Men zou de indruk krijgen dat het cordon zelfs in het buienland wordt toegepast. Hopelijk komt er nu eindelijk een krachtige rechtse anti EU stroming op gang, onder leiding van wie dan ook. Wilders is voor mij prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *