Bom onder BHV akkoord

Het spook van ‘BHV’ is nog niet verjaagd. Vlamingen en Franstaligen moeten hun wankele akkoord over de splitsing van het gerechtelijk arrondissement Brussel-Halle-Vilvoorde heronderhandelen.
In juli vorig jaar verzamelden de partijvoorzitters bij koning Albert om de historische BHV-wetten plechtig te ondertekenen.
Al in oktober 2011 doken de eerste onheilsberichten op dat het akkoord over de splitsing van het gerechtelijk arrondissement BHV gebaseerd was op foute statistieken.
Een historische mislukking” zo bericht ‘De Tijd’

Lees verder >>>

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Bom onder BHV akkoord — 2 reacties

  1. Het zoveelste verraad.. ik verwijs naar mijn reactie dd. 06.08.2013 op de bijdrage “Staatsraison” van Louis Verbeke.
    Onafgezien van de inhoud van deze bijdrage komt er in het geval van BHV nog een ander aspect aanbod dat in de media en de politieke middens verzwegen wordt. Het gaat namelijk om het beschermen van het overwegend allochtoon krapuul dat op strooptocht komt in Vlaams Brabant, vanuit Brussel en Wallonië. Met het huidige systeem is de straffeloosheid gewaarborgd voor dit krapuul, als de slachtoffers “des sales flamins” zijn. Het laksisme kent dan immers geen grenzen, vermits deze franstalige magistraten in de eerste plaats “franstalig” zijn, en dan magistraat. Zoals alle “franstaligen” hebben ze één maar één echt doel :” het kloten van :les sales flamins”.
    Het gaat hier dus niet om onkunde aan Vlaamse kant, maar om een “tergend verraad” van verraders in dienst van de belgische linkse en loge mafia’s.
    Na WOII zijn er veel meer voor minder tegen de muur gezet!!!

  2. ” Dat er is afgesproken de Franstaligen zo weinig mogelijk te bruuskeren “. Ocharmen toch die Franstaligen. Altijd onder het juk van die onverdraagzame Vlamingen. In politiek is het nooit een kwestie van gelijk hebben, maar van gelijk krijgen. Wie krijgt in deze weer gelijk? Het Vlaams Belang natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *