Blanke slavernij

Een cultuur die zijn geschiedenis laat censureren
is gedoemd om te verdwijnen.

blanke slaven

Klik daarom op blanke slaven en download de presentatie om (versie 22/8) na het bekijken (F5) ook efficiënt te verspreiden opdat onze jeugd dit nooit zou vergeten. De afschaffing van het onderwijs in geschiedenis en de bewuste vervalsing ervan door het verzwijgen van systematische feiten is een verraderlijke oorlogsdaad tegen onze cultuur en beschaving. Laat ook dit duidelijk gemaakt worden.

Uit de presentatie blijkt dat het Franse kolonialisme het rechtstreeks gevolg was van de islamitische jacht op blanke slaven. Het was een onderneming die, net zoals de kruistochten, startte uit pure zelfverdediging.

Overigens is het vermeldenswaard dat niet alleen het blanke ras het slachtoffer was van de onstilbare moslim-honger naar slaven en gratis verplichte arbeid, hypocriete salon-socialisten!
De Arabische moslims vielen gedurende 13 eeuwen de sub-Sahara in Afrika binnen  zonder onderbreking. Het grootste deel van de miljoenen als slaaf gedeporteerde negers zijn gestorven als gevolg van onmenselijke behandeling.

Dit pijnlijke hoofdstuk in de geschiedenis van de zwarte bevolking is blijkbaar niet eens afgesloten. Deze slavenhandel begon in 652 met de Arabische emir en Generaal Abdullah bin Said. Hij dwong Soedan tot een verdrag om jaarlijks honderden slaven te leveren. De meerderheid van deze mannen werd genomen uit de bevolking van Darfur. En dat was het uitgangspunt van een gesluierde genocide die officieel en dus louter theoretisch pas werd stilgelegd in het begin van de 20e eeuw.

Als men alles optelt waren in voornoemde eeuwen 42 miljoen zwarte Afrikanen het slachtoffer van islamitische slavendrijvers. Alleen de gelukkigen overleefden na castratie en hun transport naar Arabië. De rest werd gewoon vermoord omdat ze zich verzetten, of stierf in de slavenkaravanen onderweg. (Bron: “Le génocide Voilé” van Tidiane N’Diaye) De schamele 800.000 slaven die door Europeanen van islamitische slavendrijvers en Afrikaanse dorpshoofden werden gekocht hadden een veel grotere overlevingskans tijdens hun trans-Atlantisch transport. Bovendien werden ze niet gecastreerd en mochten ze zich wel voortplanten. Het was uiteindelijk de westerse ethiek die een eind maakte aan de slavernij behalve in de theocratisch bestuurde moslim-territoria.

De islam is een gewelddadige imperialistische ideologie. De eeuwenlange islamitische terreur was van in het begin door alle eeuwen heen een  loodzware belasting voor onze beschaving die ononderbroken tot op de dag van vandaag zeer ernstig onze toekomst bedreigt. Meer nog de potentiële gewelddadigers werden geïmporteerd en vertoeven ons ons.

De islam is een ideologie van slavenhouders. En wie zijn de racisten bij uitstek? Juist. Diegenen die de anderen er van beschuldigen! En wie beschuldigen de anderen ervan asociaal te zijn? Juist. De socialisten en groene communisten van de EUSSR en de Nieuwe Wereld Orde!

h/t De Merode

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Blanke slavernij — 2 reacties

 1. In IJsland heeft de gemeenteraad van Reykjavik de toelating gegeven voor de bouw van de eerste moskee in IJsland. De vroegere burgemeester van Reykjavik, zijnde Olafur F. Magnusson verzet zich, en voert er dan ook actie tegen. Hij baseert zijn verzet op de 400 IJslanders die er ongeveer 400 jaar geleden door islamietische slavendrijvers werden gevangen genomen en weggevoerd.
  Hier wordt ook naar verwezen in de voormelde dia-montage.
  Dit lokte een zeer giftige reactie, uit van Katarina Hauptmann (die geen IJslandse is) in een artikel op de webstek van Iceland Review online. Zie link hierna.

  http://www.icelandreview.com/icelandreview/daily_life/Demagoguery_and_Islamophobia_%28KH%29_0_402399.news.aspx

  De lezing er van, is een “must” om een inzicht te krijgen in de psychopathische geesten van de islam-geobsedeerden!!
  Zie ook haar dwingende suggestie in de voorlaatste paragraaf: “..so let’s cut the crap already….”.
  Joop van Riessen heeft blijkbaar baanbrekend werk verricht met zijn uitspraken over Wilders, de PVV en vooral over de kiezers van die partij.
  We worden hier dan ook geconfronteerd met een zeer onrustwekkende evolutie, waarbij eerst via een psychologische oorlogsvoering, de geesten worden klaargestoomd, met het oog op de ‘Endlösung” van de autochtonen die zich verzetten tegen een door de islam gedomineerde multiculturele mesthoop in West-Europa..!!
  Onafgezien daar van is Katarina (ik ken haar leeftijd echter niet) een kandidate om naar Koeweit geëxporteerd te worden als “seks-slavin”. Ze kan daar dan de daad bij het woord voegen.

 2. Pingback: Blanke slavernij | E.J. Bron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *