Arabische Humor ! ! !

Kleine Mohammed vraagt aan zijn moeder:
“Mama wat is dat, democratie waar men zoveel over spreekt.”

Wel, Mohammedje, dat is wanneer iedere Vlaming, iedere dag naar het werk moet trekken, enorm veel moet werken en enorm veel belastingen betaalt. Zodat wij alle voordelen kunnen plukken zonder er iets te moeten voor doen, zoals gratis wonen, verpleging, gratis medicamenten, voedselbonnen, leefloon, doppen, kindergeld, ziekenkas, gratis bus, met dure auto’ s rijden enz …

Ja mama, zijn zij dan niet kwaad op ons ?

Natuurlijk jongen, en dat is wat wij racisme noemen !!!

P.S.: Ere wie ere toekomt Geen stijl heeft vandaag de smaak te pakken!

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Arabische Humor ! ! ! — 3 reacties

 1. Als de islamieten NU PAS 15€ moeten betalen per schaap betekent dat, dat die onkosten in het verleden WEER op de kop van de belastingbetaler was. Hoe kan het ook anders.

 2. Als Vlaanderen nu eens 1.500 euro zou krijgen voor iedere islamiet die ze van Vlaams grondgebied wippen dan denk ik dat het bedrag na 1 maand gigantisch zou zijn.
  Reden: Wij zijn die achterlijke gewelddadige barbaren die enkel belust zijn op verkrachten verminken en vermoorden méér dan spuugzat. Wij voelen ons enorm onveilig (en niet zonder reden) met die barbaren in onze omgeving.

 3. Dat is pas Humor met hoofdletter:

  Mechelse islamieten boos over 15 euro per geslacht schaap

  Antwerpen – In de islamietengemeenschap in Mechelen is ophef ontstaan over een nieuwe heffing op het slachten van schapen. De Mechelse moskeeën roepen op tot een boycot.

  boycot, dus geen schapen AFslachten…goede zaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *