Belofte maakt schuld !

We hadden onze lezers beloofd om ze op de hoogte te houden van de uitslag van de cantonale verkiezingen in het Franse Brignoles.
Gisteren stemden de kiezers dus voor de zogenaamde tweede ronde.
In tegenstelling tot wat we vreesden ging de overwinning toch naar de kandidaat van het Front National. Het platvloers samenspannen van een reeks hyena’s met de meest diverse politieke objectieven maar die allen akkoord waren om het Front National van Marine Le Pen in het zand te doen bijten is toch niet gelukt.
In Frankrijk moet de bevolking dus duidelijk de buik vol hebben van de zogenaamde “correcte” politiekers en hun traditionele partijen.
Dit is zeker goed nieuws voor het Vlaams Belang met het oog op de verkiezingen van mei 2014!!
Men zegge het voort,

image_pdfimage_print
Share

Reacties

Belofte maakt schuld ! — 4 reacties

 1. Ik deed een uitstapje naar Frankrijk om de familie te bezoeken, en daar hoorde ik enkel en alleen positief nieuws over het FN, en heel veel slecht nieuws (in feite goed nieuws voor ons) over Hollande

 2. Mijn reactie doet waarschijnlijk niets ter zake aan de uitkomst in Frankrijk, maar toch dit. De rode schoenzolen van Anke mogen niet meer op het propagandamateriaal van het Vlaams Belang staan, zo heeft de (t)rechter het bevolen. Mei 2014 is in aantocht dus nog even een Vlaams Belang politica veroordelen, dat is meegenomen voor de rooie rakkers. Men verliest wel even uit het oog dat de democratie ( voor zover die hier nog bestaat ) en waar de “correcte politici” zo een verdediger van zijn, weer eens de nek is om gewrongen. Zum kotsen!!!

 3. Dat het reeds “erg” gesteld is met de huidige verraderspartijen is wel overduidelijk.
  In Limburg wordt een politieagent bijna het leven ontnomen door ordinair allochtonen straattuig maar 0 tolerantie t.o. dat krapuul is niet mogelijk!!! Alles moet blijkbaar wijken voor die barbaren. Wat hebben wij Vlamingen met dat kloten offerfeest? NIETS, NADA, pak dat krapuul op en stuur ze dadelijk richting zandbak of rifgebergte want dat krapuul hoort hier niet thuis en zal hier ook nooit aanvaard noch gerespecteerd worden want wij hebben een gruwelijke hekel aan barbaren.

  Het monster van Logness, broer van E.T. (lees: vanRAMPays) is van mening dat de veer bij NVA gebroken is! ha ha ha ha ha, is dat de activiteit van die achterlijke onnozelaar? Heeft hij in zijn verraderspartij geen inspraak meer? Ha ha ha ha. Zou hij nog niet gezien hebben dat op 25 mei 2014 zijn parasiterend leventje ten einde loopt?

  Soms hoopt men dat een wens waarheid wordt en die wens is: totale afmaking van spa, groen, cd& en vld, zelden zoveel lafaards en verraders in een kot gezien.
  Dat NVA heel snel van koers moet wijzigen is een feit, zoals ze momenteel bezig zijn sluiten ze aan bij die verradersbenden w.w.z. ‘ondergang’.
  Hopelijk kiezen de Vlamingen uit zelfbehoud, welvaart, veiligheid en leefbaarheid op 25 mei 2014 massaal voor het Vlaams Belang zodat die misdaad die momenteel geprezen wordt de nek om gewrongen wordt.
  Voor Vlaanderen is er maar één redding en dat is: STEM VOOR VB.

 4. Er is een gezegde dat zegt:Als het in Parijs regent,druppelt het in Brussel.Hopelijk is de vlaamse kiezer tegen mei volgend jaar wakker genoeg om ook hier de linkse demonen een lesje te leren.
  Het moet voor de bende van Hollande een ijskoude douche geweest zijn deze ontwikkeling te moeten vaststellen. Een overgroot deel van de Franse kiezers hebben de roodzakken uitgespuwd. Een duidelijker bewijs van hun afkeer jegens het Hollande gezeik is er niet. Uiteraard wordt dit door het poco leugenpaleis in een ander daglicht gesteld en worden er allerlei irrelevante smoesjes de wereld ingestuurd om verwarring te zaaien. Ook in dit onland zijn ze in hetzelfde bedje ziek en wordt de echte realiteit steeds omgebogen en verpakt in een mooi doosje. Ons wordt ook opgelepeld dat we bij de besten van de klas horen in het Euro wespennest ondanks de stijgende werkloosheid, armoede, belastingdruk, faillissementen enz…
  De sossen in la douce France beloofden de hemel op aarde, geluk en voorspoed zouden het land overspoelen onder de linkse vleugels.
  De uitkomst is echter helemaal anders dan de voorspellingen en Hollande zal bij de volgende ronde zijn koffers mogen pakken samen met een hele rits linkse gabbers. Hier in dit onland hebben de sossen het (gelukkig) ook niet onder de markt en worden er verwoede pogingen gedaan om het tij te kunnen keren. De OOOO is hierin een trouwe bondgenoot en laten de linkse leugenaars zo veel als mogelijk op het scherm verschijnen om de vlaming te kunnen belazeren met holle woorden en intenties die kant nog wal raken. In deze blijkt de jonge Toeback goed in de markt te liggen bij de nieuwsdienst van de OOOO.
  Bij de zeverende dag mocht hij wederom bij Ivan de Adder op schoot om samen met de andere collabo’s een hoopje bullshit te braken.
  Ook Bart Magermans was van de partij om zich te laten inpakken door zijn opponenten. Waar is zijn bevlogenheid van weleer gebleven?
  Hopelijk is de ommekeer in Frankrijk grensoverschrijdend en krijgen de poco’s hier ook zo een pandoering om U tegen te zeggen.
  Ik zou in deze tegen G. Annemans willen zeggen: Speel het slim en sluw want er is terug winst te rapen .De linksen en hun collabo’s hebben diepe putten gegraven die ze niet snel en zonder kleerscheuren kunnen dempen. Duw ze nog wat dieper in die putten als de kans zich aanbiedt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *